Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE: Revival Selection Sonbahar'da Batı'ya Gelecek

Normal sürüm bu kadar kötü mü görünüyordu?

     Capcom'un Japonya'da Resident Evil: Revival Selection adıyla satılacak oyununun Batı'da Playstation Network ve Xbox Live'dan indirilebilir olarak alınabileceği açıklandı. Aslında bu paketteki Resident Evil 4 ve Resident Evil: Code Veronica bu servislerde ayrı ayrı satılacak.
 
     Capcom'un açıklamasına göre bu iki oyunda Batı'da Sonbahar aylarında satışa çıkacak. HD sürümler için bu kadar beklediğimize göre umarızm Capcom bazı sürprizler yapar.
 
      Aşağıda Resident Evil 4'ün HD sürümü ile normal sürümünün karşılaştırma görüntülerini bulabilirsiniz. Sanki normal sürümlerin grafikleri bu kadar kötü değildi, yoksa Capcom oyununun HD sürümü satsın diye, eski sürümün görüntülerinde oynama mı yaptı?

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Code Veronica Resident Evil 4 Capcom PS3 Xbox 360 Korku Macera
Hunted: Demon's Forge'ta Karakterlerin Tanıtımı WoW Oyuncusu Banlı Hesabı İçin Rüşvet Teklif Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

metesu

25.3.2011 00:35:41

+1
şaka mı yapıyorsun? zaten biz meraklıyız komplo teorilerine veya şirketlere iftira atmya. eminim capcom bizi kazıklamaya çalışıyordun !!!!! adamlar son a.ıklamsında şunu demişlerdi, oyunlara herhangi bir ektra içerik eklemeyi düşünmüyoruz sadece oyunları HD çözünürlüğüne getiirp, iyileştirmeler yapacağız demişlerdi. bundada adam HD' yi satmaya çalışmış işte. yeni yaptığı ve eski re4 ü almış aynı HD çözünürlükte çalıştırmış fark bu demiş. sırf merak ettiğimden şimdi gamecubu kurup re4 ü 1920 x 1080 de çalıştırdım çok iğrenç gözüküyordu, üsteki resimden daha berbat oysaki tüplü tv de re4, remake, zelda falan muhteşem görünüyordu =/

Bernhard

24.3.2011 23:05:29

-1
metesu, Bence sen yanılıyorsunl. Ayrıca dediğin doğru olsa bile. Ekran görüntüsü neden yüksek çözünürlükte alınıyor ki? Normal görüntü daha iyiyse, onu koysunlar öyle karşılaştırsınlar o zaman. PS3'teki her oyun yüksek çözünürlükte olacak diye bir kural yok ki. Bakın PS1 oyunlarını PS3'te PS1'deki çözünürlükte oynayabiliyoruz. PS3 de, PS2 de TV ekranına bağlanan konsollar. PSP ile ilgileri de yok, o taşınabilir cihaz, onun yeri ayrı. Capcom'un burada oyuncuları kandırmaya çalışmış olduğunu düşünüyorum.

metesu

24.3.2011 22:23:42

+1
Haber editör ve siz yanılıyorsunuz.... elbette normal sürüm resimdeki gibi kötü değildi çünkü biz onları düşük çözünürlükte oynadık...sizde ps2 deki re4'ü 1920 x 1080 çözünürlükte çalıştırırsanız yukarıda resimde görülen görüntüyü alırsınız. Tekrarlıyorum yukarıdaki ekran görüntüsü yüksek çözünürlükte alınmış, doğru bir karşılaştırma... PSP de 480*272 çözünürlüğünde oynadığımız oyun ağzımızı bi karış açtırırken TV' ye bağladığımızda aldığınız hayal kırıklığını hatırlayın lütfen...

erkefur

24.3.2011 19:46:12

0
Normal sürüm sağdaki değil mi? Daha iyi olmuş gibi gösterecez diye normal sürümün içine etmişler, bozmuşlar. Ben oynadım, sağdaki normal sürüm. Wii'de bile bu kadar kötü değil yani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Revival Selection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız