Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quake II Remastered mı Geliyor? Kore'de Derecelendirildi!

 
 
Id Software tarafından biz oyunculara sunulan klasik nişancı aksiyon oyunu Quake II için yeni bir sürüm geliyor olabilir. Yakın zamanda Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Kurulu tarafından derecelendirilen Quake II Remastered sürümü şu anda duyurulmamış bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Genel olarak derecelendirilen oyunların duyuruları da yakın zamanda resmi olarak karşımıza gelebiliyor.
 
Ağustos'taki QuakeCon etkinliğinde resmi olarak duyurulabilir
 
 
 
Daha önce Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi, QuakeCon 2021'de duyurulan orijinal Quake'in yeniden düzenlenmiş sürümünü derecelendirmişti. Şimdi ise yeni bir derecelendirmeyle beraber karşımıza çıkıyor. Quake II Remastered'ın sürümünün ortaya çıkışı bu yılki 10 Ağustos'ta düzenlenecek QuakeCon etkinliğine gözleri çeviriyor.
 
Quake oyunu temelde insanlığın Dünya'yı istila etmek isteyen düşman uzaylı ırkı Strogg ile savaşta olmasını konu alıyor. Burada birinci şahıs nişancı unsurlarıyla beraber elimize çeşitli silahları alabiliyoruz ve platform unsurlarıyla da düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. 
 
İlk olarak 1997 yılında karşımıza çıkan Quake II'nin derecelendirme sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Quake II Remastered
Metal Gear Solid Master Vol. 1, 24 Ekim’de Çıkıyor! Assassin's Creed Unity için Gerçekçi Kumaş Fiziği Modu Yayınlandı: Rüzgar Efektli
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.6.2023 12:36:12

0
bence yepyeni bir oyun gelse daha güzel olur, id software önemli de bir ekip, son Doom'dan sonra çıtayı daha ileriye koyup yeni bir Quake,Doom vs oyunu yapsalar tadından yenmez.

Venomstr

22.6.2023 19:48:11

+1
PS1 hali çok iyi. Geçen sene PS1'de tekrar oynamıştım.

aterikasedi

22.6.2023 19:28:05

+1
Ben ps1'de oynamıştım.Harika keyif vermişti.Pc aldığım dönem pc versiyonunu denemiş aynı keyfi alamamıştım. Umarım bu keyif verir.Düzgün bir gamepad desteği de olmalı.

Dhalsim

22.6.2023 18:58:30

+1
Benim için en özel oyunlardan biridir. İlk bilgisayarımda az oynamamıştım. Sene 98. Doom'dan daha fazla etkilemişti beni.

BSC Misafiri

22.6.2023 17:33:13

+1
artık yeni bir quake oyunu bekliyorduk ama neyse

Venomstr

22.6.2023 17:25:00

+1
Gelmeli. Quake 1 Remastered'i keyifle bitirmiştim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quake Remastered ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız