Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield: Hardline'dan İlk Bilgiler


    Geçtiğimiz gün Battlelog'un kodlarında ortaya çıkan Battlefield: Hardline, bugün itibariyle resmileşti. Böylelikle Electronic Arts yetkilileri, oyunla ilgili ilk bilgileri paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Battlefield: Hardline, daha önceden söylenildiği gibi Dead Space serisinin yapımcısı Visceral Games tarafından geliştirilecek. Battlefield: Hardline, Battlefield serisinin yepyeni bir alt markası olacak. Yani ileride Visceral Games ile Battlefield: Hardline markasıyla ve polis temasıyla diğer oyunları da görebileceğiz.
 
    Serinin ilk oyununu bu sonbaharda göreceğiz. Battlefield: Hardline'da hem singleplayer, hem de multiplayer bölümleri yerini alacak. Oyun, E3 2014'te detaylı bir sunum ile tanıtılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield: Hard Line EA Dice Visceral Games Swat Battlefield
Steam Controller 2015'e Ertelendi Playstore Dükkan Sizin Uygulamasının İlk Meyvesi “Monochorma” Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.5.2014 13:14:48

0
nedeyeceğimi bilemedim şok oldum resmen umarum kaliteli olur bf4 ü almadım bf3 gayet yeterliydi ama bunu alabilirim e3 te görmek lazım

BSC Misafiri

28.5.2014 12:02:52

-2
battlefield de offline adına pek birşey yok.hep online örneğin cod ghost,black ops,modern warfare serilerinde extinction,zombies,spec ops mod ları var ve botlarla offline oynana biliyor. ki konsollarda mp bile botlarla oynanıyor. bfde ise(bc1,2 hariç) 2,3 satlik kalitesiz single var cod ghost en kötü cod olduğu halde 5,6 saat single vardı. oyunu titanfall,destiny gibi mp yapsalar keşke. codda bf den eksiği grafik codda grafik olsa bf yi sollar. inşallah buda bf4,3 gibi olmaz.

BSC Misafiri

28.5.2014 11:38:40

0
Güzel haber. rainbow six patriots hala çıkacak haber alan var mı projeden ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Hardline ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız