Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation'a Göre Metal Gear Solid Delta ve Silent Hill 2 Bu Yıl Geliyor

 
 
PlayStation tarafından yayınlanan bir blog gönderisinde Metal Gear Solid: Snake Eater ve Silent Hill 2 remake sürümünün bu yıl piyasaya sürülmesi beklendiği ortaya çıktı. 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülmeyi bekleyen iki farklı büyük oyun hakkında çeşitli ayrıntılar veren blog yazısı, oyuncular tarafından resmi açıklama gibi nitelendiriliyor.
 
İki oyun da büyük oranda bekleniyor 
 
 
 
Blog yazısı içerisinde çeşitli açıklamalar bulunurken şu ifadeler yer alıyor: “Metal Gear Solid: Snake Eater ve Silent Hill 2 remake sürümlerinin 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.” Her iki oyunun da kesin bir çıkış tarihi bulunmasa da bu yıl içerisinde çıkış yapacağını öne süren bir yazı ortada.
 
Geçtiğimiz süreçte Metal Gear Solid: Snake Eater geçen yıl gerçekleştirilen PlayStation etkinliğinde ortaya çıktı. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek ve üçüncü oyunun yeniden yapım sürümü olarak karşımıza çıkacak. Silent Hill 2 remake ise 2022 yılında duyuruldu. Stüdyo, oyuncular için sabırlı olmalarını istedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo firma sony
Milli Sporcumuz Mete Gazoz, FUT Esports Yatırımcısı Oldu! Steam'den 2024 Yılı için İlk Rekor!

MaeglinElendil

8.1.2024 07:11:51

0
Adamlar video yayınladılar 2024’te gelecek oyunlar diye ne blog yazısı. Videoda her iki oyunu da görebilirsiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız