Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pikmin Tasarımcısından Nintendo'ya Yeni Oyun

 
   Duayen oyun tasarımcılarından birisi olan ve bilhassa Pikmin, Pikmin 2 ve de Tekken 2'deki çalışmalarıyla tanınan Masamichi Abe, Nintendo Kyoto'da, bir Nintendo konsoluna çıkacak yeni bir IP üzerinde çalışıyor. Yani çıkacak olan klasik Nintendo serileri dışında, yepyeni bir ürün olacak.
 
   Hayranlarından gelen soruları cevaplayan Tekken baş tasarımcısı Katsuhiro Harada, Abe hakkında gelen soru karşısında bu bilgiyi vererek Nintendo konsolu sahiplerini heyecanlandırdı. Başarılı oyun tasarımcısı Pikmin 2'yi tamamladıktan sonra Japonya'dan ayrılarak Seattle, Washington'a yerleşmiş ve Nintendo DS'e çıkmış olan Metroid Prime: Hunters, Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again  gibi oyunların geliştirilmesine büyük katkı sağlamıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter pikmin nintendo wii u pikmin 3 pikmin 2 pikmin metroid prime hunters
Skyrim'in Mod Yapımcısı, Bungie'de İşe Başladı World of Tanks'ın 8.1 Güncelleme Detayları

furkangoth

26.11.2013 23:45:44

0
Yeni seri haberleri gelmeye başladı. Zaten varolan serilerini devam ettirseler bile alınacak bir konsol iken yeni serilerin de gelmesi iyi haber. Tabii oyunun 3ds'e çıkma ihtimali de var ama düşünmek bile istemiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pikmin 3
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız