Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pikmin Kısa Filmi Hakkında Bazı Detaylar Paylaşıldı

      
       Shigeru Miyamoto, daha önce hakkında ipuçları verdiği Pikmin film projesi için düzenlediği soru-cevap etkinliğinde bazı detaylar paylaştı. Belirtilenlere göre üç bölümden oluşacak bu kısa film toplamda 25 dakika sürecek. Bu üç bölüm The Night Juice, Treasures in a Bottle ve Occupational Hazards adını alacaklar.
 
       Bahsedilen Pikmin kısa filmi Nintendo eShop üzerinden oyunculara sunulacak. Filmin çıkış tarihi hakkında henüz hiçbir bilgi bulunmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
pikmin nintendo wii u pikmin 3
Evolve'un Kapalı Alfası PlayStation 4 için Açıldı + Alfa Süresi Uzatıldı Call of Duty: Advanced Warfare'in İlk İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aterikasedi

4.11.2014 02:27:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: pofpor01 Ben de bilgisayarda oynadım. Mükemmel bir oyun; fakat oyunda 30 gün sınırı var galiba. 30 gün içinde parçaları toplayamayınca başarısınız oluyorsun. Yoksa ben mi yanlış biliyorum. Oynayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Oyunda 3.ya da 4. levela gelmiştim.Bi parçayı daha aldım gemiye taktım.O an siyah ekran verip kaldı.Ne yaptıysam devam etmedi.Bitiremedim malesef.Yoksa sonuna kadar oynanır zevkli. Pikmin 2 var elimde şu an .Wii'ye çıkan.Xbox 360 gamepadine emulatorde wii kontrollerı olarak tanıtamadım.Tuşları çok karışık.Tek tek ayarlamak gerekiyor.O yüzden oyuna giremedim bile.Onu bi halledebilsem başlayacağım.

pofpor01

3.11.2014 21:44:08

0
Ben de bilgisayarda oynadım. Mükemmel bir oyun; fakat oyunda 30 gün sınırı var galiba. 30 gün içinde parçaları toplayamayınca başarısınız oluyorsun. Yoksa ben mi yanlış biliyorum. Oynayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Bowser Zeki

3.11.2014 20:11:07

0
1 ve 2 sini oynadım ama emulator hızlı çalışmıyor (BAŞKA OYUNLAR FULL HIZ AMA 2 PİKMİN OYUNU ÇALIŞMIYOR) Pikmin 3 harika ama onu emulatorle oynaman imkansız :)

aterikasedi

3.11.2014 14:22:34

0
Pikmin çok güzel , çok eğlenceli bir oyundur.Oynamadıysanız emulatorle bile olsa oynayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pikmin 3
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız