Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 5 Royal Satışları Yeni Platformlarda 1 Milyon Satışı Aştı

 
 
Japonya merkezli oyun geliştiricisi ATLUS, dünya çapında 21 Ekim'de piyasaya sürülen Japon rol yapma oyunu Persona 5 Royal'in PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One, Switch ve PC sürümleri için toplam satışların bir milyonu aştığını duyurdu. Bu satış rakamı içerisine PS4 dahil edilmedi. Dolayısıyla 1 milyon satış adeti sadece yukarıda belirtilen platformlardaki satışı kapsıyor.
 
Hikaye tabanlı Japon rol yapma oyunu
 
 
 
Persona 5 Royal, ilk olarak PlayStation 4 için 31 Ekim 2019'da Japonya'da, ardından 31 Mart 2020'de dünya çapında piyasaya sürüldü. Satış rakamına PlayStation 4 sürümü eklendiğinde toplam satışlar 30 Kasım 2022 itibarıyla dünya çapında 3,3 milyon adeti aşmış oluyor. Bu da PlayStation 4 sürümünün 2,3 milyon satış rakamını aştığı anlamına geliyor. 
 
Öte yandan Persona 5, Persona 5 Royal, Persona 5: Dancing in Starlight ve Persona 5 Strikers'ı içeren Persona 5 serisinin toplam satışları 30 Kasım itibarıyla dünya çapında 8,3 milyonu aşmış durumda. Tüm Persona serisinin toplam satışlarını baz alırsak bu sayı dünya çapında 16,8 milyon.
 
Persona 5 Royal şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Yayınlanan fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Persona 5 Atlus Yusuke PlayStation 4
Borderlands 3, Avrupa'da Switch Konsolu için Derecelendirildi Street Fighter 6 için Kapalı Beta Test Tarihleri Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.12.2022 17:48:50

0
square enix e güzel bir kapak olmuştur umarım. :d bi köşede ağlasınlar oyunlarımız satmıyor diye.

Deswaaa

1.12.2022 11:30:15

0
Efsaneler efsane serisi persona jprg çok seviyorum persona royal 70 saat oynadım bitiricem normal oyuna göre farklılıklar var denemenizi tavsiye ederim game pass bitirince güzel bir indirim de alıcam persona 6 çıkmasını merakla bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 5 Royal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız