Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 için Kapalı Beta Test Tarihleri Belli Oldu

 
 
Japonya merkezli geliştirici ve yayıncı Capcom, dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6'nın kapalı beta testi tarihlerini açıkladı. 16-19 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan beta testi PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut olacak. Kapalı beta testi için başvurular resmi web sitesinden yapılıyor.
 
Kapalı beta testinde birçok özellik oyuncular tarafından test edilecek
 
 
 
Yapılacak olan ikinci kapalı beta testinde oyunculara birçok özellik sunulacak ve geri bildirimler önemsenecek. Kapalı beta testi içerisinde Karakter Oluşturma (Yalnızca bir kez oluşturulabilir), Sıralamalı Maçlar, Normal Maçlar, Battle Hub Maçları, Açık Turnuvalar, Eğitim Modu, Mağaza sistemi ve daha fazlası yer alacak.
 
Kapalı beta testi içerisinde Luke, Jamie, Ryu, Chun-Li, Guile, Kimberly, Juri ve Ken karakterli bulunacak. Ek olarak Metro City Downtown, Genbu Temple, Carrier Bryon Taylor, Tian Hong Yuan, The Macho Ring ve Training Room bölümleri oyunculara sunulacak.
 
Bu test içerisinde (oyunu ilk kez oynadığınızda) Battle Hub'da görünen avatarınızı özelleştirebilirsiniz. Kapalı Beta testi sırasında yapılan avatar özelleştirmelerini kaydedemeyeceğinizi ve aktaramayacağınızı hatırlatalım.
 
Street Fighter 6, 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Street Fighter 6 kapalı beta testi fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Persona 5 Royal Satışları Yeni Platformlarda 1 Milyon Satışı Aştı Yarış Oyunu Disney Speedstorm Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız