Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS All-Stars Battle için Denge Güncellemesi


    Sony'nin önemli karakterlerini (ve diğer firmalardan karakterleri de) bir araya getiren dövüş oyunu PlayStation All-Stars Battle Royale'in Zeus ve Isaac'i de oyuna dahil edecek güncellemesinin 19 Mart'ta yayınlanacağını daha önce bildirmiştik. Anlaşılan bu tarihte oyunun dengeleri de değişecek.
 
    Yapılan açıklamalara göre PS All-Stars Battle Royale'de bazı denge sorunları giderilecek. Örneğin havadan iner inmez yapılan süper veya normal hareketleri artık çok az da olsa daha geç yapmanız gerekecek.
 
    Bunun yanı sıra çok sayıda karakter için denge sorunlarının giderileceği belirtiliyor. Bu denge güncellemesi çok ince ayrıntıları düzeltiyor, ama oynanabilirliğe etkisi büyük olacak gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 ps3 sony superbot playstation all stars battle royale dövüş vita
Dragon Quest VII Satışları 1 Milyonu Geçti Saints Row 4'te Uzay Gemisi de Kullanacağız
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.3.2013 12:18:29

0
bloo229 çöp yorumunu yapan arkadaş,muhtemelen smash bors oynamıştır ve cokta haklıdır.o oyunu oynadıktan sonra bu oyunu alıp oynamak tam bir hayal kırıklığı oluyor.

ValiantLion

17.3.2013 17:16:37

0
zeus nasıl ps karakteri oluyorki onu hala anlamadım ben :D

berkaymessi

17.3.2013 13:55:34

-1
Bu oyunu çok sevmiyom ama pc için çıksa oynarım

BSC Misafiri

17.3.2013 13:37:22

+1
Cihadark, sen ve senin gibileri anlamıyorum. Hem oyunu beğenmeyip hem de beğenmediği oyuna yada konsola yada oyun türüyle ilgili konuya girip, "çöp" veya başka bir hakaret içeren mesaj atmasından sıkılıp utanmıyormusunuz be gülüm? Biraz akıllı davranın lütfen. Hiç bu tür yazılar yakışmıyor. Sen ve senin gibilere yazıyorum;" YA SEV ,YA TERKET" ve hatta mümkünse ilgilenmediğiniz konulara bile girmeyin. Sevgiler saygılar.

bloo229

17.3.2013 13:20:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: cihandark tek kelime ile açıklamak gerekirse bu oyun ''çöp''
Çöp mü? Oyunun betasını oynadınız mı? Ya da oyunun kendisini oynadınız mı? Boş boş yorum yapmayalım lütfen. Oyun gayet zevkli ve multiplayer olarak platformdaki en güzel oyunlardan biri. Belirtmek gerekirse grafiksel olarakda en başarılı oyunlar listesinde ilk 10 içerisine girer. Oynanış olarak -BSC'de yayınlanan video dahil- evet biraz karakterlerde denge bozukluğu var, ancak el verirki Sackboy dan da bi fatality yapar gibi oynanış beklemek gereksizleşiyor. Gerekli taktikler ve oynayış stratejileri ile birinci olmak yeterince basit.

cihandark

17.3.2013 11:56:19

-1
tek kelime ile açıklamak gerekirse bu oyun ''çöp''
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation All-Stars Battle Royale
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız