Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS All-Stars Battle Royale'ın Kapak Resmi


    Yine Amazon, yine bir kapak resmi haberi. Amazon, bu sefer de Playstation All-Stars Battle Royale'ın resmi kapak resmini gün yüzüne çıkardı.
 
    Avrupa için bu kapak resmiyle raflardaki yerini alacak olan yapım için kullanılan görsel çalışmasında oyunun en ünlü oynanabilir karakterleri ön plana çıkarılmış: Colonel Radec, Fat Princess, Kratos, Parappa the Rapper, Sly Cooper ve Sweet Tooth.
 
    Playstation markası altında kemikleşmiş en büyük birinci ve üçüncü parti oyunların karakterlerini arena dövüşü kategorisinde çarpıştıracak olan Playstation All-Stars Battle Royale, 25 Ekim'de PS3 ve Vita için satışa çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 ps3 sony superbot kapak resmi playstation all stars battle royale dövüş vita
Borderlands 2'den Cıvıl Cıvıl Görseller İşte Resident Evil 6'nın Seslendirmen Kadrosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

14.7.2012 21:01:46

+1
Eğer Nintendo kopyala-yapıştır yapmış olsaydı demediğinizi bırakmazdınız. Smash Bros.a gelince çocuk oyunu da dersiniz. Tarafsızlığa davet ediyorum sizi.

Rachsuchtig

14.7.2012 20:43:34

+1
Oyun kopya olmasa da oyunun %98'i Smash Bros'tan alınma bunu oyunu hazırlayan ekibin başındaki adam (Adı aklıma gelmiyor) bile söyledi. Biliyorum kaynak isteyeceksiniz. http://www.nintendo-online.de/news/10528/director-von-playstation-all-stars-ueber-aehnlichkeit-zu-super-smash-bros/ Alın kaynak Almanca olarak da var İngilizce olarak da var. Videoları izlerseniz zaten anlarsınız. Neyse ben böyle konuşarak şimdi Sony Fanboylarını gaza getirmeyeyim.

SnavS

14.7.2012 18:49:35

-1
Kopya felan değil. Sadece Smash Bros'dan ilham alınarak yapılan bir oyun. Hadi diyelim Sash Bros'dan kopya çekilerek yapılmış. Ulan yapılmışsa ne olmuş kopya olunca bu oyun daha mı dandik oluyor daha mı kötü bir oyun oluyor. Ban açıkla bakayim kopya oyun olunca ne oluyor? Her firma birbirinden bir kaç şey alabilir. Şunuda ekleyeyim Kratos Kapak resminde sonradan eklenme fan çalışması gibi olmuş :)

S!rJohN

14.7.2012 18:32:00

0
@WITHM; Oynanış olarak Doom ile diğer FPS ler bir mi? Doom hala farklıdır. Ancak bu videolardan göründüğü kadarıyla 1e1 Smash Bros klonu olmuş. Kötü birşey mi dersen, tabi ki hayır. Alternatifler güzeldir.

BSC Misafiri

14.7.2012 18:08:48

0
Benim için yılın oyunu en çok sevdiim adamlar dövüş oyunu akar heihaci kratos sweetooth cras !!

arda529

14.7.2012 16:13:23

0
Cole McGrath'ı oyuna eklememişler yav

WITHM

14.7.2012 15:11:19

0
Ne alakası var ya o zaman tüm fps'lerde Doom'un kopyası. Eninde sonunda mantıkta hepsi benziyor zaten birbirine. Alternatif iyidir.

tronalic

14.7.2012 15:04:19

-6
Kapağıda oyunu da beğenmedim.Super smash bros brawl'un kopyası (gerçek bu hiç bana fan boy falan demeyin)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation All-Stars Battle Royale
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız