Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4 için Öne Çıkan Yarış Oyunları

 
 
Sony'nin ilk Play Station konsolunun piyasaya sürülmesinden sonra yeni yarış oyunlarını oyunculara sunmaya başladı. Her yeni yıl, gerçekçi deneyimler, daha kapsamlı araba ve parkur seçenekleri ile yarış oyunları değişti ve gelişti.
 
Yarış oyunları, içerisinde çok çeşitlilik barındıran bir yapıya sahip olsa da ön planda her zaman gerçekçilik olmaya başladı. Yarış oyunları içerisinde rakiplere karşı mücadele, çevrimiçi yarış, zamana karşı yarış gibi birçok mod yer alıyor.
 
GT Sport, Project Cars ve Assetto Corsa gibi oyunlar inanılmaz düzeyde ayrıntı ve gerçekçilik getiriyor; su ve ışık efektleri, araç detayları ve mükemmel fizik motorları size en iyi deneyimi sunuyor. Bu listemizde PS4 konsolları için öne çıkan yarış oyunlarını derledik. İşte oyunlar:
 
1- Burnout Paradise Remastered 
 
 
 
Burnout Paradise Remastered, yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Stellar Entertainment, Criterion Games tarafından 16 Mart 2018 tarihinde PS4 için çıkış yapmıştır. Ek olarak şuanda PS Store'da %70 indirim ile 45?'ye satılmaktadır.
 
Oyun içi desteklenen diller: Almanca, Fransızca, Lehçe, Rusça, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca 
 
Paradise City'e tekrar hoş geldiniz! Burnout Paradise Remastered'da sokakları yönetirken aksiyonu yaşa. Şehir merkezindeki yoğun caddelerden vahşi dağ yollarına kadar şehri yerle bir edin. Şimdiye kadarki en büyük atari sürüş oyunlarından birinde yıkımı yeniden yaşayın!
 
Burnout Paradise Remastered, sizin ve arkadaşlarınızın çevrimiçi oynaması için mükemmel bir sürüş oyun alanı sağlar. Remastered versiyonu, Big Surf Island güncellemesi de dahil olmak üzere, Year of Paradise'ın özenle yeniden oluşturulmuş ve 4K'da yarışa hazır tüm eklentilerini içerir. 
 
Big Surf Island - Yeni keşfedilebilir yerler, etkinlikler, çevrimiçi mücadeleler ve dokuz yeni araçla Paradise City'ye yepyeni bir bölge getiriyor.

Cops and Robbers - Paradise'ın orijinal araçlarının 33'ü için yeni çevrimiçi oyun modunu sunar.

Efsanevi Arabalar - Carson GT Nighthawk, Hunter Cavalry Bootlegger, Hunter Manhattan Spirit ve Jansen 88 Special'ı içerir.

Burnout Paradise Toys - Şu arabaların oyuncak versiyonlarını içerir: Hunter Cavalry, Hunter Manhattan, Krieger WTR, Jansen P12, Hunter Takedown 4x4, Carson GT Concept, Hunter Citizen, Carson Inferno Van ve Nakamura Firehawk GP Competition (Bisiklet).

Burnout Paradise Party - Oyun içindeki bir grup partisinin zorlukları tamamlamasına izin verir.

Burnout Paradise Boost - Eşsiz güçlendirme yeteneklerine sahip iki araç içerir: Carson Extreme Hotrod ve Montgomery Hawker Mech.

Burnout Paradise Cagney - İki yeni araç, ek "topluluk" araç kaplamaları ve çevrimiçi oyun modları içerir. 
 
Paradise City'yi Arkadaşlarla Keşfedin-
Paradise City'nin açık yollarında atlayışları, akrobasileri ve kısayolları keşfederken kauçuk yakın ve metal parçalayın. En hızlı rotaları bulmak ve rakiplerinizi geride bırakmak için şehir bilginizi kullanarak benzersiz etkinliklerde zafere giden yolu açın. Arkadaşlarınızı çevrimiçi olarak mahvedin veya yüzlerce çevrimiçi mücadeleyi yıkmak için güçlerinizi birleştirin.
 
Kuralları Yıkın ve İstediğiniz Zaman Her Yerde Kaza Yapın -
Sürücü el kitabını atın. Şehrin her yerinde hız ve yıkım rekorları kırın. Ne kadar iyi bir yarışçı olduğunuzu takip edin ve yıkım hakimiyetinizi arkadaşlarınıza karşı kanıtlayın. Arabanızı fırlatarak, döndürerek ve şehrin içinden sıyırarak, trafiğin içinden geçerek ve arkanızda çok pahalı bir enkaz izi bırakarak gönderin. 
 
Eksiksiz Burnout Paradise Deneyimi
Yeniden düzenlenen bu oyunda orijinal oyunun tamamı, yayınlanan tüm ek indirilebilir içerikler, daha iyi görsel derinlik ve gerçeklik hissi veren teknik geliştirmeler, yüksek çözünürlüklü dokular ve daha fazlası bulunuyor.
 
2- DIRT 5
 
 
 
Dirt 5, yayıncı Codemasters, Electronic Arts ve yine geliştirici Codemasters tarafından 12 Kasım 2020 tarihinde PS4 için çıkış yapmıştır. Ek olarak şuanda PS Store'da 599?'ye satılmaktadır.

Oyun içi desteklenen diller: Almanca, Fransızca (Fransa), Japonca, Korece, Portekizce (Brezilya), Çince (Basitleştirilmiş), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca
 
DIRT 5, Codemasters tarafından oluşturulan eğlenceli, off-road bir arcade yarış oyunudur. Ralli simgelerinden kamyonlara ve GT kahramanlarına kadar bir sürü araba ile çakıl, buz, kar ve kumu kapsayan dünya çapındaki rotalarda bir iz bırakın. Yıldızlarla dolu kariyer, dört oyunculu için bölünmüş ekran, yenilikçi çevrimiçi modlar, tasarım düzenleyici ve daha fazla yeni özellikle DIRT 5, yeni nesil ekstrem yarış oyunudur.

Küresel Sahnede İlklere İmza At
DIRT 5, DIRT serisinde her zamankinden daha yeni bir bölüm yazıyor. Yeni özellikler ve yeni bir yaklaşım, DIRT 5'i sürekli olarak öne çıkan anlar yaratabileceğiniz bir off-road yarış, stil ve kültür merkezi haline getiriyor. 
 
Dünya Çapında Bir İz Bırakın
Büyüleyici, dinamik ortamlarda 10 farklı küresel lokasyonda 70'den fazla benzersiz rotada dünya çapında bir geziye çıkın ve yarışın. New York'taki donmuş East River'da yarışmaktan, Brezilya'daki Kurtarıcı İsa'nın altında, Norveç'te Kuzey Işıkları ile parıldamaya kadar, rakiplerinize, araziye ve aşırı, sürekli değişen zorlu koşullara meydan okuyun. 
 
İnanılmaz Arabalarla Sınırları Zorlayın
Eklektik ve heyecan verici bir araba listesinin direksiyonuna geçin. Kayaları döven makinelerle en zorlu arazileri fethedin, ikonik ralli arabalarını yeni yerlere götürün veya 900bhp sürat arabalarının gücünü hissedin. Rallycross, GT, kupa kamyonları, arazi garajını tamamlar. 
 
Yıldızlarla Dolu Bir Kariyerde Mücadele Edin
Bir off-road yarış dünyasının yeni yıldızı olmak için tüm gözler sizin üzerinizde. Sponsorluklar ve benzersiz ödüller kazanın, tüm yerleri fethedin ve şimdiye kadarki en büyük kariyerinizde zorlu bir rakiple karşılaşın.

Off-Road Action'da Rekabet Edin veya İşbirliği Yapın
Kariyer dahil çevrimdışı modlarda dört oyuncuya kadar yerel bölünmüş ekran, DIRT 5'i arkadaşlarınızla birinci olmak için savaşırken mükemmel bir çok oyunculu yarış oyunu yapar. Çevrimiçi, 12 oyuncuya kadar yarış oynatma listelerinde yer alın ve yeni modlarda yarışın. 
 
Yeni Özelliklerle Oluşturun ve Yakalayın
Ayrıntılı Fotoğraf Modu ile en büyük atlamalarınızı ve en iyi hareketlerinizi yakalayın. Tüm arabalar için DIRT'in şimdiye kadarki en derin tasarım düzenleyicisiyle yaratıcı yeteneğinizi gösterin. Ayrıca, tüm oyuncuların DIRT'de daha önce hiç olmadığı kadar yaratmasına ve oynamasına izin veren yepyeni özellikler artık mevcut.
 
DIRT 5 Year One Edition'ı 859?'ye satın alarak şunlara sahip olun:
-DIRT 5
-Ariel Nomad Tactical
-Audi TT Safari
-VW Beetle Rallycross
-Üç özel oyuncu sponsoru
-oyun para birimi ve deneyim puanları
-1 Yıl boyunca tüm içeriğe erişim
 
Oyun Eklentileri:
 
*DIRT 5 - Amplified Upgrade
 
Bu eklenti 12 Kasım 2020 tarihinde ELECTRONIC ARTS tarafından yayınlanmıştır.
 
"Ekim 2020'den itibaren DIRT 5: Amplified Edition'ı alarak en cesur, en iddialı off-road yarış oyununun sunduğu her şeye ve oyun yayınlandıktan sonra yayınlanacak her şeye erişim kazanmayı garantileyeceksin.

- Ariel Nomad Tactical
- Audi TT Safari
- VW Beetle Rallycross
- Yeni hedefler, ödüller ve araç görünümlerine sahip üç özel oyuncu sponsoru
- Para birimi ve DP kazanma takviyeleri
- Lansman sonrası yayınlanacak tüm içeriklere erişim. Bunlara en az 12 araç, 60 Kariyer etkinliği, yeni ödüllere ve araç görünümlerine sahip yeni oyuncu sponsorlukları ve henüz açıklanmayan özellikler için çeşitli öğeler dahil olacak"

Bu paketteki içeriği kullanmak için DIRT 5 Amplified Edition veya Year One Upgrade / Edition sahibi olmalısınız. 
 
*DIRT 5 - Energy Content Pack
 
Bu paket PS Store'da 119?'ye satılmaktadır. Ek olarak 22 Şubat 2021 tarihinde ELECTRONIC ARTS tarafından yayınlanmıştır.
 
"Energy Content Pack parçası olan dört yeni araç, Amerikan ve Avrupai otomotiv sektörlerinin efsanelerini temsil ediyor. Atlantik Okyanusu'nun batısında Chevrolet Silverado 1500 ve GMC Sierra PreRunner sahneye çıkıyor: İnanılmaz bir güce sahip olan ve en zor şartlarda bile yola devam etmek için tasarlanan iki kamyon. Doğuya doğru ilerlediğimizde göz alıcı Alpine A110 Sports X dikkatimizi çekiyor: Efsanevi Fransız üreticinin deneysel çalışması, tüm rotaları fethetmek için spor özelliklerini ve sağlamlığı bir araya getiriyor. Devrim niteliğinde bir elektrikli araç olan ve hassas cihaz mühendisliğiyle fütürist güçleri birleştirmek için 700 beygirden fazla güç üreten Porsche Taycan Turbo S için de aynı şeyleri söyleyebiliriz. DIRT 5'teki çeşitli küresel rotalarda hız yapmak için mükemmel bir araç. 
 
Dört aracın hepsi, Kariyer de dahil olmak üzere tüm oyun modlarında kullanılabilir. Ayrıca Kariyer moduna katılabileceğin 25 özel etkinlik ekliyoruz, bu etkinliklerin çoğunda DIRT 5'teki dört yeni aracın sergilendiği sınıflar var. Aşılacak dinamik ve zorlu hava durumlarının da bulunduğu yeni senaryolara katılmak için Brezilya'ya, New York'a, Güney Afrika'ya, Nepal'e ve çok daha fazla konuma seyahat et. Ayrıca Kariyer modunda iki yeni ve özel sponsor (Xite ve MadCroc) olacak. Bu sponsorlarla anlaşman varken yeni etkinlikleri tamamladığında özel görünümler, çıkartmalar, halatlar ve özel görünüm düzenleyici seçenekleri gibi yeni kişiselleştirme öğelerinin kilidi açılacak.

Bu pakette bulunan içeriği kullanabilmek için DIRT 5'e sahip olmalısın. Bu paket, Amplified Edition ve Year One Upgrade / Edition sahiplerine sunulan bir hak olarak dahil edilmiştir. 
 
*DIRT 5 - Ford F-150 Raptor PreRunner
 
Bu paket PS Store'da 19?'ye satılmaktadır. Ek olarak 15 Aralık 2020 tarihinde ELECTRONIC ARTS tarafından yayınlanmıştır.
 
Deberti Design'ın hazırladığı Ford F-150 Raptor PreRunner'ı kullanmak için bu eklentiyi satın alabilirsin. 
 
*DIRT 5 - Gameplay Booster Pack
 
Bu paket PS Store'da 55?'ye satılmaktadır. Ek olarak 12 Kasım 2020 tarihinde ELECTRONIC ARTS tarafından yayınlanmıştır.
 
Oyun takviyesi paketiyle DIRT Off-Road Serilerindeki kariyerine hızlıca başla. Takviyeler DP'ni ve para birimi kazançlarını kalıcı olarak artırır! Bu paketi kullanabilmek için DIRT 5'e sahip olmalısın.
 
*DIRT 5 - Çılgın Ruhlar İçerik Paketi
 
Bu paket PS Store'da 79?'ye satılmaktadır. Ek olarak 1 Eylül 2021tarihinde ELECTRONIC ARTS tarafından yayınlanmıştır.
 
Çılgın Ruhlar İçerik Paketi ile DIRT 5'e her türlü araziyi aşabilecek şekilde özel tasarlanan iki havalı off-road aracı ekleniyor. Öncelikle herkesin beklediği Ford Bronco Wildtrak 2021'den bahsedelim. 310 beygir gücü ve 181 kg.-mt tork gücü, ayrıca yenilikçi 4x4 ve değişken sistemleri sayesinde yeni Bronco, DIRT 5'teki çılgın etkinliklere katılmak için harika bir yeni araç. Kutumsu şasisi ve dev lastikleri sayesinde unutulmaz bir görünüme sahip, ayrıca sen aracı görünümler ve desenlerle özelleştirince daha da güzel görünecek.
 
Bronco ile birlikte Prodrive Hunter var. "Hiper Çöl Arabası" olarak bilinen Hunter, 2021'de Dakar ve diğer etkinliklerde yarışan, Sebastian Loeb gibi sürücüler tarafından kullanılan inanılmaz Prodrive BRX'in üretim sürümü. Gücünü Ford'un 3,5 litre ikiz turbo V6 motorundan alan ve yaklaşık 500 beygir gücü üreten Hunter, DIRT 5'in küresel off-road etkinliklerini fethetmen için ihtiyaç duyacağın güce sahip.

Ayrıca DIRT 5 Çılgın Ruhlar İçerik Paketi, bonus "Çılgın Ruhlar" bölümündeki 25 özel etkinlikle Kariyer modumuzu daha da genişletiyor. Yeni etkinlikler yeni iki aracımızla yarışma şansı, çoklu sınıf yarışları, dinamik hava durumu etkinlikleri ve daha fazla eşsiz deneyim sunacak.

Ayrıca iki ek Kariyer Sponsoru da eklendi: Alpinestars ve VP Racing Fuels. Bu sponsorlardan birini seçmek için Kariyerdeki Sponsorlar sekmesine git ve yeni görünümler, özelleştirme öğelerinin de dahil olduğu yeni ödüllerin ve içeriklerin kilidini açmaya başla. Ayrıca her biri yeni Kariyer bölümündeki ilerlemene bağlı olan beş yeni Kupa/Başarıyı gözden kaçırma.
Bu pakette bulunan içeriği kullanabilmek için DIRT 5'e sahip olmalısın.
 
Bu paket, Amplified Edition ve Year One Upgrade / Edition sahiplerine sunulan bir hak olarak dahil edilmiştir. 
 
*DIRT 5 - Porsche Macan T1 Rally Raid
 
Bu paket PS Store'da 19?'ye satılmaktadır. Ek olarak 15 Aralık 2020 tarihinde ELECTRONIC ARTS tarafından yayınlanmıştır.
 
Porsche Macan T1 Rally Raid aracını kullanabilmek için DIRT 5'e sahip olmalısın. Araç, araç türü kısıtlamalarının uygulandığı durumlar haricinde Kariyer, Arcade, çok oyunculu ve çevrimiçi modları da dahil olmak üzere tüm modlarda kullanılabilir.
 
*DIRT 5 - Super Size Content Pack
 
Bu paket PS Store'da 119?'ye satılmaktadır. Ek olarak 20 Temmuz 2021 tarihinde ELECTRONIC ARTS tarafından yayınlanmıştır. 
 
Super Size İçerik Paketi ismine yaraşır içeriklerle geliyor. Pakette tüm arazilerle ve zorlu koşullarla başa çıkabilecek dört devasa arazi aracı bulunuyor. Bunlardan ilki kapak yıldızımız Bentley Continental GT Ice Racer. İsmi sizi yanıltmasın, bu Ice Racer; New York, Norveç ve Nepal’in buzlu pistlerinde yarışabildiği gibi aynı zamanda 626 fren beygir gücü ve 22 inçlik jantları ile DIRT 5’deki tüm yolların tozunu attırır. Zarafet ve performansın harmanlanarak en üst seviyeye çıkarılmış hali...

Bentley Rally GT sınıfına katılırken Armada Rock Racer ise DIRT 5’in sert arazilerde kullanılan devasa Dört Çeker araçlar sınıfına ikinci olarak giriş yapıyor. Devasa çıkıntılı lastiklere ve küçük şasiye sahip bu ürkütücü araç, noktadan noktaya Path Finder etkinliklerinde en tehlikeli yolları kat etmek için tasarlandı. Cross Raid sınıfında ise Volkswagen Atlas Cross Sport Baja Concept bulunuyor. Zaten oldukça etkileyici olan VW crossover’ının yarışa uygun hale getirilmiş versiyonu olan Atlas, arazideki her türlü zorlukla başa çıkabilecek güce ve dayanıklılığa sahiptir.

Son olarak DIRT 5 garajınızdaki tüm arazilere uygun ve gerçekten benzersiz olan Rezvani Tank var. Kökenleri Jeep Wrangler’a dayanan Rezvani her konudaki üstünlüğünü sergiliyor: Güç (1000 fren beygir gücünün üzerinde!), gövde (kurşun geçirmez zırh!) ve çıkıntılı harika lastikler. Tank’ı kontrol etmeyi denemek için Pre-Runner sınıfına koşun.

Super Size paketi, yeni bölümdeki 25 özel etkinlikle DIRT 5’in Kariyer modunu daha da genişletiyor. Yeni iki sponsor Toblerone ve Power Maxed’in desteğini alıp hedefleri tamamlayarak araç tasarımları dâhil özel ödüller kazanabilirsiniz. Ayrıca Super Size İçerik Paketi araç sticker’ları, kart askı ipleri ve özel araç tasarımı desenleri gibi daha fazla özelleştirme eşyası da içeriyor.

Bu pakette bulunan içeriği kullanabilmek için DIRT 5'e sahip olmalısınız. Bu pakete, Amplified Edition ve Year One Upgrade / Edition sahipleri erişim hakkına sahiptir. 
 
*DIRT 5 - Uproar Content Pack
 
Bu paket PS Store'da 119?'ye satılmaktadır. Ek olarak 30 Mart 2021 tarihinde ELECTRONIC ARTS tarafından yayınlanmıştır.  
 
"Uproar İçerik Paketi, bir önceki ekstreme off-road oyunumuz olan DIRT Showdown’ın en heyecan verici ve en göz alıcı makinelerinden dördünü DIRT 5’e getiriyor.

Bunlardan ilki nostaljik görünümü ve devasa lastikleriyle güçlü ve uzun dingil mesafeli bir araç olan Duke Coupe. Ralli GT sınıfı benzersiz tarzıyla DIRT 5’teki rotaları fethetmeye hazır. Rallikros sınıfından Zenden Cup, kompakt şasisi ve güçlü bir motor barındıran aerodinamik gövdesiyle mükemmel bir ekleme. Off-road etkinliklerimiz için gereken hızı ve direksiyon hakimiyetini harika bir şekilde veriyor. Gereksiz detaylarla göz yormayan ancak zorlu atlamalar için gerekli amortisör, süspansiyon ve hızdan asla ödün vermeyen Jackson Adventurer ise Sınırsız sınıfının en büyük canavarlarından biri. Son olarak yeni gelen araçların en benzersizi Jackson Eulogy özel detaylarla kaplı şasisi ve performans yükseltmeleriyle Klasik Ralli sınıfımıza dâhil oluyor.

Bu dört yeni aracın her biri, yeni “Uproar” seçeneği ile Kariyer moduna gelen ve tüm oyuncuların katılabileceği 25 Kariyer etkinliğinde kullanılabilecek. Bu etkinliklerin her biri ya gece vakti gerçekleşecek ya da gece yarışları da dâhil olmak üzere hızla değişen hava koşulları altında yapılacak. Dolayısıyla bu etkinlikler hem cesaretinizi ve tepkinizi hem de becerilerinizi hiç alışık olmadığınız şekilde sınayacak. New York, Nepal, İtalya, Güney Afrika ve daha fazlası dâhil olmak üzere çeşitli yerlerde yapılacak bu yepyeni yarış senaryolarıyla dünyanın dört bir yanını gezeceksiniz.

Uproar İçerik Paketiyle Kariyer moduna iki yeni sponsor da eklendi: PUMA ve OffRoad Xtreme. Bu sponsorlarla anlaşıp Kariyer etkinliklerinde yarışın. Benzersiz araç tasarımları, oyuncu profil seçenekleri ve özel araç tasarımı desenleri dâhil yepyeni eşyaların kilidini açarak pistte tarzınızı konuşturun.

Bu pakette bulunan içeriği kullanabilmek için DIRT 5'e sahip olmalısınız. Bu pakete, Amplified Edition ve Year One Upgrade / Edition sahipleri erişim hakkına sahiptir.
 
3- F1 22
 
 
 
F1 22, yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Codemasters tarafından 1 Temmuz 2022 tarihinde PS4 için çıkış yapmıştır. Ek olarak şuanda PS Store'da 800?'ye satılmaktadır. 
 
2022 FIA Formula One World Championship resmi video oyunu EA SPORTS F1 22'de Formula 1'in yeni çağına girin. Yeniden tasarlanan arabalar ve elden geçirilmiş kurallar yarış gününü yeniden tanımlarken, yeni bir sezon için koltuğunuza oturun. Yeni Miami International Autodrome'da becerilerinizi test edin ve F1 Life'taki ışıltı ve ihtişamın tadına varın.

Formula 1 2022 sezonunun çarpıcı, yeni arabalarıyla 20 sürücü ve 10 takımın tamamından oluşan özgün kadroyla yarışın. Bir takım oluşturun ve beğenilen My Team kariyer modunda hedefe ulaştırın. Bölünmüş ekranda veya çok oyunculu modda mücadele verin. Sporun en büyük isimlerinden bazılarının süper arabalarını alarak tempoyu değiştirin.
 
Oyun İçi Eklentiler:
 
*F1 22: Champions İçerik Paketi
Bu paket PS Store'da 200?'ye satılmaktadır. Ek olarak 1 Temmuz 2022 tarihinde EA Swiss Sarl
tarafından yayınlanmıştır.   
 
F1® 22: Champions İçerik Paketini satın alın ve şunları elde edin:

- 3 Yeni My Team İkonları: Nico Hülkenberg, Mark Webber ve Jacques Villeneuve
- 2 Sürülebilir Güvenlik Aracı yalnızca Time Trial Modunda: Mercedes-AMG GT Black Series Güvenlik Aracı ve Aston Martin Vantage Güvenlik Aracı
- 18.000 PitCoin
- F1® 22 Life Starter Pack: Eşyalar, duvar çizimleri ve oyuncu tişörtü gibi ögelerle kendi alanınızı özelleştirin.
- F1® 22 Yeni Çağ İçeriği: Muhteşem Resmi Formula 1® 2022 Yeni Çağ aracından ilham alan Araç boyaması, Tulum, Kask, Şapka, Tişört (F1® Life için). 
 
*PitCoin Satın Alın 
 
F1® 22 Podium Pass ve Item Shop’ta harcanabilen oyun içi para birimi PitCoin’i satın alın. İstediğiniz zaman Item Shop’tan ekipman satın almak için bu para birimini kullanabilirsiniz. PitCoin aynı zamanda her serideki özelleştirme içeriklerini kazanma imkanını açan VIP Podium Pass’i satın almak için kullanılabilir! 
 
F1 22: 2.000 PitCoin'in fiyatı 22? 
F1 22: 5.000 PitCoin'in fiyatı 42,00?
F1 22: 11.000 PitCoin'in fiyatı 90? 
F1 22: 24.000 PitCoin'in fiyatı 190,00?
F1 22: 50.000 PitCoin'in fiyatı 350,00? 
 
4- Gran Turismo Sport
 
 
 
Ödüllü seri, ilk kez PlayStation 4'te hızlanıyor ve nabzınızı gerçekten atmanız için sizi büyük bir heyecana hazırlıyor.

Direksiyonu FIA (Federation Internationale de l'Automobile) ile paylaşan Polyphony Digital, herkesin keyifle oynayabileceği ve erişilebilir bir oyun tasarladı.  

İki kişilik oynanabilen çevrimiçi şampiyona için kemerlerinizi bağlayın:
Nations Cup'ta ülkenizi temsil edin. Gerçek otomobil dünyasının bir parçası olarak tanınan oyununda tarihi bir zafer elde edebilir misiniz?
 
Ana Özellikler:
 
*Gerçek arabalar
-Her araç, dikkat çekici ayrıntılarla dijital olarak yeniden oluşturuldu. Farların iç yapısından koltukların dikişlerine kadar, Polyphony Digital Inc. ekibi önemli bir işe imza attı.
 
Bu oyun serisi, tüm sürüş tutkunlarına hitap eden ve hem rekabet hem de üretim araçları dahil olmak üzere 174'ün üzerinde araçtan oluşuyor.
 
*Orijinal arabalar
-Vision Gran Turismo, dünyanın otomobil üreticilerinin araba tasarlamalarına ve onları Gran Turismo 6'nın sanal dünyasında hayata geçirmelerine olanak sağladı. Bu proje Gran Turismo Sport'ta devam edecek.
*Sürüş
Artık gerçek bir araba sürüyorsunuz, oyunda kullandığınız aracı kontrollere artan derinlik ile kontrol edebileceksiniz. Yeni fizik motoru önemli ölçüde gelişti ve hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için daha kullanışlı hale geldi.

Frene basmak ve viraja girmek gibi temel beceriler artık öğrenilebilir.
 
*Parçalar
Nürburgring Nordschleife (North Loop) dahil olmak üzere önceki Gran Turismo oyunlarında yer alan birçok yarış pistinin popülaritesi üzerine inşa edilen Gran Turismo Sport'ta seride ilk kez görünen bir dizi yeni pist olacak. Bunlar arasında efsanevi “Tokyo Otoyolu” ve “Kuzey Isle Yarış Pisti” olarak adlandırılan yarım millik oval yol bulunmaktadır.

Gran Turismo Sport'ta, sürücüleri Japon metropolünden Meksika-Amerika sınırına kadar her yere götüren 40'tan fazla kursa sahip toplam 17 lokasyon bulunmaktadır.
 
Eklentiler:
 
-Abarth 1500 Biposto Bertone B.A.T 1 '52
-Abarth 500 '09
-Alfa Romeo 4C Gr.3
-Alfa Romeo 4C Gr.4
-Alfa Romeo 4C Launch Edition '14
-Alfa Romeo GIULIA TZ2 carrozzata da ZAGATO CN.AR750106 '65
-Alfa Romeo MiTo 1.4 T Sport '09
-Alpine A110 1600S '72
-Alpine A110 Première Édition '17
-Alpine Vision Gran Turismo
-Alpine Vision Gran Turismo 2017
-Alpine Vision Gran Turismo Race Mode
-Amuse S2000 GT1 Turbo
-Aston Martin DB11 '16
-Aston Martin DB3S CN.1 '53
-Aston Martin DBR9 GT1 '10
-Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo
-Aston Martin One-77 '11
-Aston Martin V12 Vantage GT3 '12
-Aston Martin V8 Vantage S '15
-Aston Martin Vantage Gr.4
-Aston Martin Vulcan '16
-Audi R18 (Audi Sport Team Joest) '16
-Audi R18 TDI (Audi Sport Team Joest) '11
-Audi R8 4.2 FSI R tronic '07
-Audi R8 LMS (Audi Sport Team WRT) '15
-Audi Sport quattro S1 Pikes Peak '87
-Audi TT Coupé 3.2 quattro '03
-Audi TT Cup '16
-Audi TTS Coupé '14
-Audi Vision Gran Turismo
-BMW i3 '15
-BMW M3 Coupé '03
-BMW M3 Coupé '07
-BMW M3 GT (BMW Motorsport) '11
-BMW M3 Sport Evolution '89
-BMW M4 Coupé '14
-BMW M4 Gr.4
-BMW M6 GT3 M Power Livery '16
-BMW M6 GT3 (Walkenhorst Motorsport) '16
-BMW Vision Gran Turismo
-BMW Z4 GT3 '11
-BMW Z8 '01
-Bugatti Veyron 16.4 '13
-Bugatti Veyron Gr.4
-Bugatti Vision Gran Turismo
-Bugatti Vision Gran Turismo (Gr.1)
 
Bu araçlar etkinlikler, yarışlar ve araç seçimlerinin kısıtlı olduğu mücadeleler dışındaki tüm Gran Turismo™ Sport oyun modlarında kullanılabilir. 
 
5- Project CARS 2
 
 
 
Project CARS 2, yayıncı BANDAI NAMCO Entertainment ve geliştirici Slightly Mad Studios
tarafından 22 Eylül 2017 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır. Ek olarak şuanda PS Store'da 899?'ye satılmaktadır.
 
Oyun içi desteklenen diller: Almanca, Fransızca (Fransa), Lehçe, Rusça, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca
 
Oyun Özellikleri 
 
ÖZELLİKLERİ:
• Efsanevi markalardan 180'den fazla lisanslı araba
• Konsolda en geniş pist seçeneği
• Profesyonel yarış pilotları tarafından test edilip ayarlandı
• Yepyeni motor sporları (IndyCar, Oval Racing, Rallycross) GT3'ün de aralarında bulunduğu klasiklere eklendi
• LiveTrack 3.0: Dinamik zemin ve hava fiziği araç performansı ve sürüşü gerçek zamanlı olarak etkiliyor
• Yeni gevşek zemin yarışları (buz, toprak, çamur)
• Atmosfer ve mevsim şartlarını gerçek zamanlı olarak yansıtan tam 24 saatlik döngü
• Son teknoloji fizik modelleme
• Yenilenmiş oyun tablası kontrolleri
• Sınıfının öncüsü Espor yetenekleri
• Yeni Çevrimiçi Şampiyona modu 
 
-Oyun içi eklentiler-
 
*Project CARS 2 Ferrari Essentials Pack DLC:
 
- Bu eklenti PS Store'da 99?'ye satılmaktadır. Ek olarak 11 Temmuz 2018 tarihinde BANDAI NAMCO Entertainment tarafından yayınlanmıştır.  
 
- Ferrari'nin kalbinde performansın ve tasarımın özünü yakalayan sekiz mükemmel arabayla Ferrari'nin Fiorano'daki efsanevi test pistinde rekabet et veya Mugello Pisti'nin virajlarında heyecanı yaşa. Ferrari 250 GT Berlinetta ve Ferrari 250 Testa Rossa ile GT ve spor araba yarışlarına hükmet: Ateş püsküren Group 4 Ferrari 512 BB LM'in gücünü kullan: Enzo Ferrari'nin son süper arabası, eşsiz Ferrari F40'ın kokusunu içine çek: Ferrari F355 Challenge arabalarıyla spec yarışlarında rakiplerine meydan oku: Günümüzün en çok beğenilen süper araçları Ferrari FXX K, Ferrari 458 Speciale A ve Ferrari F12tdf ile Ferrari'nin onlarca yıllık başarısına adını yazdır.

Not: Pista di Fiorano sadece oyundaki Ferrari arabalarla oynanabilir. 
 
*Project CARS 2 Fun Pack DLC:
 
- Bu eklenti PS Store'da 99?'ye satılmaktadır. Ek olarak 19 Aralık 2017 tarihinde BANDAI NAMCO Entertainment tarafından yayınlanmıştır.   
 
- Yanlama sürüş heyecanı Fun Pack ile geliyor. Pakette iki yeni rallikros pisti Circuit De Barcelona-Catalunya Rallycross, ve Classic Brands Hatch Rallycross ile WRX yarışçıları Matthias Ekstrom’un Audi S1 EKS RX quattrosu ve Petter Solberg’in Citroën DS3 RX aracı da dahil 8 müthiş araba bulunuyor. Bunlar arasında, yıldız driftçi ve Profesyonel Gösteri Yarışçısı Vaughn Gittin Jr. da özel yapım Ford Bronco Brocky offroad arac ve kendi RTR ekibiyle birlikte Project CARS 2 için özel olarak geliştirdiği dev bloklu V8 Trans Am platformlu 1966 Mustang Fastback ile birlikte tüm zamanların en kuvvetli ve haşin ralli arabalarından üçü 500 beygiri aşan efsanevi Group B canavarlarından Ford RS200 Evolution, Renault R5 Maxi Turbo, ve Audi Sport quattro S1'de var. Fun Pack ile yanlama sürüş ve drift heyecanı her zaman, her zeminde garanti!
 
*Project CARS 2 Japanese Cars Bonus Pack
 
- Bu eklenti PS Store'da 49?'ye satılmaktadır. Ek olarak 21 Kasım 2017 tarihinde BANDAI NAMCO Entertainment tarafından yayınlanmıştır.    
 
- Japanese Cars Bonus Pack ile Japonların zengin otomotiv geleneğini keşfet. Nissan'ın kötü şöhretli Group A R32 Skyline GT-R'ı ve haşmetli 280ZX GTX yarış arabası ile efsanevi Japon otomobil dünyasıyla tanış. Sonrasında, Avrupa standartlarına göre üretilmiş Honda Civic Type R ile modern hot hatch gücünü deneyimle ve nihayet Honda'nın otomobil ve motorsiklet tasarımlarını birleştirdiği, performansı inleten 13,000rpm 2&4 Concept Car'ı ile geleceğe bir yolculuk yap.
 
*Project CARS 2 Porsche Legends Pack DLC
 
- Bu eklenti PS Store'da 99?'ye satılmaktadır. Ek olarak 6 Şubat 2018 tarihinde BANDAI NAMCO Entertainment tarafından yayınlanmıştır.    
 
- Leipzig'deki FIA onaylı muhteşem Porsche pistinde efsanevi markanın tarihinden en önemli 9 araba ile yarış deneyimini yaşa ve 'Porsche'un yerini hiçbir şey tutmaz' sözünü niye söylerler kendin gör. Markanın 70 yıllık mirası 7 yarış arabası ve iki tam boyutlu yol arabasında vücuda geliyor. Türünün tanımı olan 911 ve 911 Carrera RSR 2.8'de asfaltla savaş, 1,200BHP Can-Am 917/10'un beygirlerini zaptet, “Le Mans” 917K, 908/03 Spyder, 935/78 ve 78-81 ile tarihi bir heyecanı yaşa, ve 2017 model 911 RSR ile GTE sınıfı yarışta ipi göğüsle. Dahası, Porsche 959 S ve Carrera GT ile Porsche’un DNA'sını yakından tanı. Miras, performans ve teknoloji, Porsche Legends Pack ile emrine amade.
 
*Project CARS 2 Spirit of Le Mans Pack DLC
 
- Bu eklenti PS Store'da 99?'ye satılmaktadır. Ek olarak 5 Aralık 2018 tarihinde BANDAI NAMCO Entertainment tarafından yayınlanmıştır.     
 
- Project CARS 2 “Spirit of Le Mans” paketiyle Le Mans'ın dünü ve bugününde zafer için yarış. 'Le Mans' filmindeki aslına uygun olarak, özenle yeniden yaratılan Le Sarthe pistinde, Ferrari ve Porsche'un direksiyonlarında Titanların Savaşını deneyimle. V12 Ferrari 512 S ve 512 M ile düz 12 Porsche 917 LH'nin direksiyonlarına geç, ve tarihin en muhteşem spor araba çağını yaşa. Ardından, bugünün yüksek teknolojili canavarlarının dördü ile ?Toyota TS050 Hybrid, Porsche 919 Hybrid ve Audi'nin en iyi iki yarışçısı Audi R18 (Fuji 2016) ve Audi R18 (Le Mans 2016)? zafer için gaza bas. Dünün ve bugünün efsaneleri, efsanevi Classic Circuit de la Sarthe'ta buluşuyor. “Le Mans Ruhu” bu! 
 
6- Redout
 
 
 
Redout, yayıncı ve geliştirici 34BigThings srl tarafından 31 Ağustos 2017 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır.
 
Oyun içi desteklenen diller: Almanca, Fransızca (Fransa), Portekizce (Portekiz), Rusça, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca
 
Redout, arcade yarış türünün merkezinde yer alan baş dönmesiyle dolu, hızlı, zorlu ve tatmin edici bir sürüş deneyimi olacak şekilde tasarlanmıştır. Sürüş modelleri fiziğe dayanmaktadır: her dönüş, eğim, sert frenleme, hızlanma, pistin her dönüşü benzersiz bir kuvvet uygulayacaktır. Rüzgarlı kıyılar, ürkütücü donmuş manzaralar, uçsuz bucaksız çöl ovaları: Yarı terk edilmiş bir Dünya'nın melankolik, distopik atmosferi, en yüksek hızlı ve güzel yarış alanları yer almaktadır.
 
-Özellikler-
 
* Çevrimiçi çok oyunculu: Gerçek bir meydan okuma için dünyanın her yerinden 12 oyuncuya karşı mücadele edin.

* Kariyer modu: Aracınızı yarışmak, deneyimlemek, seviye atlamak ve yükseltmek için 100'den fazla etkinlik
 
* Asla sıkılmayın: Klasik yarıştan yenilikçi arena yarışına ve puana dayalı yarışlara kadar 11 etkinlik türü

* Hikayenizi yaratın: Her biri farklı bir sürüş yaklaşımı gerektiren 6 yarış takımı ve giderek daha hızlı 4 yarış sınıfı

* Güçlendirme: 10'dan fazla yarış odaklı, yükseltilebilir güçlendirmeler: ek turbo, kalkanlar, kendi kendini onaran drone, gelişmiş kavrama sistemi, akım artırıcılar ve daha fazlası

* Kulaklarınız için müzik: Tam 5.1 desteği ve dinamik bir film müziği! 
 
-Eklentiler-
 
*Redout: Back to Earth Pack
 
- Bu eklenti PS Store'da 99?'ye satılmaktadır. Ek olarak 15 Mayıs 2018 tarihinde 34BigThings srl tarafından yayınlanmıştır.      
- Redout - Redout: Back to Earth Pack, Redout deneyimine en son çıkan iki yarış kompleksini de ekliyor:
Sequoia - Kanada’nın Alberta eyaletinin eskiden olduğu yerde bulunuyor. Buraya büyük bir insan kolonisi yerleşti ve 400 yılı aşkın bir süredir mutlak bir yalıtılmışlıkla yaşıyorlar. Yaşam mücadelesi veren bu insanların büyük bir çoğunluğu Navajo soyundan geliyordu ve kolonideki ikinci en büyük grubu bir İskoç askeri birliği oluşuyordu.
Rotorua - Bu bölge ne yazık ki, yer çekimi ivmesini kullanarak hızlanmaya çalışırken gezegenin yüzeyine çarpan IV Sınıfı Koloni gemisine tanıklık etmiş devasa bir enkaz olan Titan Seferi III kalıntılarıyla ünlüdür. Bölgede çok fazla jeotermal hareketlilik yaşanıyor ve ayrıca havada süzülen, garip görünüşlü bir grup kaya ve Dünya’nın geri kalanına kıyasla çok daha düşük bir yer çekimi bulunuyor.
 
*Redout: Mars Pack
 
- Bu eklenti PS Store'da 75?'ye satılmaktadır. Ek olarak 22 Ocak 2018 tarihinde 34BigThings srl tarafından yayınlanmıştır.    
 
- Şimdiye kadar yaratılmış en hızlı yarış ligi olan Solar Redout Racing League, Mars'a iniş yaptı! Kompleks, Arabia Terra kıtasında bulunuyor ve Kızıl Gezegen tozlu çölleri ve tuhaf kayaç oluşumları ile ışıldıyor. Düşük yer çekimi (Dünyanın yaklaşık %38’i) dikeyliğin deneyimlenmesinde önemli bir rol oynadı ve yaygın yarış tüplerinin dışında sürüş yapmayı sağlayarak tam anlamıyla bir klasik olan atari yarış türünü tekrar hayata döndürdü.

Mars Paketi içeriği:
- Işıltılı 5 yeni pistin ve yeni bir zorlu Boss pistinin bulunduğu
Mars Çevresi
- Her takım için kilidi açık iki yeni üniforma yani 48 yeni kilidi açık
üniforma
- Yirmi yepyeni kariyer etkinliği. 
 
*Redout: Space Exploration Pack
 
- Bu eklenti PS Store'da 99?'ye satılmaktadır. Ek olarak 15 Mart 2018tarihinde 34BigThings srl tarafından yayınlanmıştır.       
 
Redout - Space Exploration Paketi, Redout deneyimine en son çıkan iki yarış kompleksini de ekliyor. SRRL yönetim merkezi yeni yer çekimine meydan okuyan yarış türlerini araştırmaya karar verdi ve uzay seyahatinin sınırlarını Solar sistemin uç noktalarına kadar zorladı.
Ay'dan başlayın. Burada insanların uzayda koloni kurma çabalarının köklerini, çaresizlikle girişilen yaşam başlatma denemelerinin sonuçlarını, yapay ve ince bir atmosfer yaratan uydu iletişim ışınları ile devasa reaktörleri görebilirsiniz.
Daha sonra, ilk kompleks olan Planetoid AR219'a ilerleyin.
AR219 gök cismi üzerinde karanlık kuruluş Mughy1 ve aşırı maden çalışmaları nedeniyle parçalanmış bozuk uydusu tarafından gizlenmiştir. SRRL müdahale edene kadar gizli AG yarışları burada düzenleniyordu. 
 
7- Trackmania Turbo
 
 
 
Trackmania Turbo, yayıncı Ubisoft ve geliştirici Nadeo tarafından 24 Mart 2016 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır. 
 
Oyun içi desteklenen diller: Fransızca (Fransa), Japonca, Lehçe, Rusça, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca
 
- Becerilerinizi zorlu pistlerde test edin ve arkadaşlarınıza çevrimdışı (bölünmüş ekran özelliği) veya çevrimiçi meydan okuyun.
- Rollercoaster Lagoon: Tropik bir cennette yerçekimine meydan okuyun, manyetik pistlerde yarışın.
- Uluslararası Stadyum: Dünya çapındaki yarışmanın parkurlarında ustalaşmak için sürüş becerilerinizi kullanın.
- Canyon Grand Drift: Kırmızı kanyon manzarasında dar yollarda drift yapın.
- Valley Down ve Dirty: Kırsal ortamda hava kontrolünü kullanın ve tepelerden atlayın. 
 
- Trackmania Turbo'da arkadaşınızla takım kurun ve bir arabayı iki kişi kontrol edin! 
- TRACKBUILDER: Kendi parkurlarınızı tasarlayın. Yarışmanın sonsuza kadar sürmesi için en iyi parçalarınızı kaydedin ve paylaşın. 
 
8- Trials Rising 
 
 
 
Trials Rising, yayıncı Ubisoft ve geliştirici RedLynx tarafından 26 Şubat 2019 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır.  
 
Desteklenen Diller: Almanca, Arapça, Fransızca (Fransa), Hollandaca, Portekizce (Brezilya), Rusça, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca
 
- Trials serisinin en yeni oyununda üst düzey aksiyonu ve fiziği büken motosiklet yarışlarını keşfedin. Tüm yeni özellikler, daha fazla yarışma, daha fazla parkur ve yeni zorluklar anlamına gelir.
 
- Çin Seddi ve New York City'den Eyfel Kulesi'ne ve dünyanın dört bir yanında zorlu parkurlarda gezinin.

- Yeni eğlenceli Tandem Bisiklet ile arkadaşlarınızı toplayın ve iki sürücüyle bir bisikleti kontrol etmeye çalışın. 
 
- Arka bahçenizden dünya çapındaki stadyumlara kadar tüm rakiplerinizi çevrimiçi olarak yenin ve zafere ulaşın.
 
-Oyun içi eklentiler- 
 
*Trials Rising Başlangıç Paketi 
 
- Bu eklenti PS Store'da 99?'ye satılmaktadır. Ek olarak 18 Aralık 2020 tarihinde Ubisoft tarafından yayınlanmıştır.   
 
- Trials Rising Başlangıç Paketi ile başarı, şan ve şöhrete giden yolculuğuna başla!
- Beş yeni pist sunan Back to the Fusion Pist Paketi ve Premium Cyborg Kıyafetine anında erişim kazan. Pakette ayrıca 60 Acorn oyun parası da bulunuyor.
 
*Trials Rising Crash & Sunburn
 
- Bu eklenti PS Store'da 119?'ye satılmaktadır. Ek olarak 10 Eylül 2019 tarihinde Ubisoft tarafından yayınlanmıştır.    
 
- Trials Rising - Crash & Sunburn ile Ekvatorun ötesine geçip Güney Yarım Kürenin harikalarını keşfet! İki ilave motor, bir Orman Kaşifi Kıyafeti, üç yeni lig ve +37 özel çılgın pist ile dağlarda, balta girmemiş ormanlarda ve diğer mekanlarda sürüşün keyfini çıkar!
 
*Trials Rising - Genişleme Kartı
 
- Bu eklenti PS Store'da 199?'ye satılmaktadır. Ek olarak 26 Şubat 2019 tarihinde Ubisoft tarafından yayınlanmıştır.     
 
55'ten fazla ilave pist içeren Trials Rising - Genişletme Kartı ile dünya turunu genişlet!

Bu kart içeriğinde şunlar bulunuyor:
- Samurai Items Paketi: İlave kişiselleştirme öğeleriyle pistlerde tarzını göster ve kadim samurayların ruhları macerana yoldaş olsun!
- Stuntman Rider Paketi: Bu göz alıcı kostüm ile yer çekimine meydan oku, ateş çemberlerinin içinden uçarak geç.
- Meşhur Route 66 üzerinden Amerika'nın güneybatı bölgelerini keşfet. Paket içeriğinde ayrıca, finiş çizgisini Amerikan futbolu oyuncusu kostümüyle geçmeni sağlayacak Touchdown kıyafeti de bulunuyor.
- Ekvatorun ötesine geçip Güney Yarım Kürenin harikalarını keşfet! Buzlarla kaplı Antarktika'dan Peru'nun ormanlarla kaplı dağlarına ve ötelere yolculuğa çık!
Season Pass satın alarak bu oyun için içerik tasarruf edin.
 
*Trials Rising - Vahşi Batı Paketi
 
- Bu eklenti PS Store'da 199?'ye satılmaktadır. Ek olarak 10 Nisan 2019 tarihinde Ubisoft tarafından yayınlanmıştır.    
 
Vahşi Batı Paketi ile, kovboy kostümün içinde motoruna kurul ve boğaları boynuzlarından yakala! İçeriği:
- Vahşi Batı Şapkası
- Vahşi Batı Ceketi
- Vahşi Batı Gömleği
- Vahşi Batı Pantolonu
- Vahşi Batı Eldiveni
- Rodeo Far
 
*Trials Rising Sixty-Six
 
- Bu eklenti PS Store'da 199?'ye satılmaktadır. Ek olarak 16 Mart 2019 tarihinde Ubisoft tarafından yayınlanmıştır.
 
- Trials Rising Sixty-Six'te, motorunu meşhur Route 66 üzerinden ABD'nin güneybatısına sür, görkemli Fırsatlar Ülkesini keşfet! 
 
*Trials® Rising - Ormanlar Kralı Paketi
 
- Bu eklenti PS Store'da 49?'ye satılmaktadır. Ek olarak 16 Mart 2019 tarihinde Ubisoft tarafından yayınlanmıştır.
 
Ormanlar Kralı Paketi ile, Goril kostümünün içinde çılgın bir maymuna dönüş ve Kamuflajlı Motorunla sokakların tozunu attır! İçeriği:
- Goril Kaskı
- Goril Ceketi
- Goril Pantolonu
- Goril Eldiveni
- Goril Ayakkabısı
- Motor Kamuflaj Kiti
 
9- Wipeout Omega Collection 
 
 
 
Wipeout Omega Collection, yayıncı ve geliştirici Milestone S.r.l. tarafından 30 Eylül 2021 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır.  
 
Hot Wheels evrenindeki en iyi araçları toplayın, muhteşem pistler inşa edin ve nefes kesici yarışlara dalın.
 
-En ikonik ve aranan Hot Wheels araçları sizi bekliyor. Onları tam hızda yarıştırmaya hazır olun! 
 
-Müthiş yarışlarda yarışarak yeteneklerinizi kanıtlayın ve eğlenceye hazır olun! Drift yapın, güçlendiriciyi şarj edin ve kendinizi muhteşem pistlere bırakın. 
 
-Zorluk ne kadar büyükse, zafer de o kadar büyük olur. 2 oyuncu için bölünmüş ekran modunda arkadaşlarınızla yan yana yarışın veya çevrimiçi mücadelelerde 12'ye kadar rakiple yüzleşin. 
 
-Şimdiye kadarki en heyecan verici parça düzenleyici ile yaratıcılığınızı serbest bırakın! Sizi çevreleyen şeylerden yararlanarak parkurunuzu oluşturun ve yarış parkurunun içinde ve dışında harika düzenler oluşturun.
 
*Oyun içi eklentiler*
 
-HOT WHEELS™ - Batman Expansion: Batman™ hayranlarının kaçırmaması gereken Kara Şövalyeye adanmış bu genişlemede Gotham City'nin suçluları ve kahramanları arasında yer alacaksın. Tarafını seç: The Joker™ GT ve The Penguin piste çıkmaya hazır ve niyetleri kötü. Armored Batman™, Batman™ Rebirth ve Robin™ 2.0T gibi adaletle (bu durumda bitiş çizgisi de olabilir) aralarına giren herkesle çarpışmaya hazır araçların gücüyle yüzleşmek zorunda kalacaklar. İçinde yarışabileceğin ve yeni bir temalı modül ile iyi ve kötü arasındaki bu epik mücadeleye yakışır pistler yapabileceğin müthiş bir ortam seni bekliyor!
 
-HOT WHEELS™ - Booster Slam Module: Profesyonel bir basketbol oyuncusu gibi smaç bas ve inanılmaz bir sonsuz takviyenin tadını çıkar! Hareketli Booster Slam modülünü pistine ekle ve hareketli çemberinin içinden geçmeye çalış. 
 
-HOT WHEELS™ - Cyberpunk Customization Pack: Hipnotize edici ritimler, synthwave şarkılar, neon ışıkları ve hangi milenyuma ait olduğu bilinmeyen 80'li yıllar: Geçmişte miyiz gelecekte mi? Yüksek teknolojinin ve yeraltı pop müziğinin buluştuğu fantastik Siberpunk evreni, Bodrum Katını süslemek için kullanabileceğin saf siber tarza sahip 8 unsurla lazer ve robotlar içeren olağanüstü Customization Pack içinde bulunuyor.
 
-HOT WHEELS™ - Dinopult Module: İşte pistinin tarihte bir yolculuğa çıkmasını sağlayacak yeni, etkileşimli bir modül. Yani, daha doğrusu... Tarih öncesi bir yolculuğa!
 
-HOT WHEELS™ - Gorilla Garage Module: Burada bir maymunluklar döndüğü belli! Yeni Gorilla Garage modülü, mücadeleyi daha da çılgın bir seviyeye taşımaya hazır! Bu öfkeli dev, kapıları açık bırakanları sevmiyor ve bu durumu gürültüyle, öfkeyle soluyarak ve büyük yumruklarla çözmeye hazır. Güçlü kollarını havaya kaldırdığında dikkat et çünkü garaja vurduğunda kapılar kapanır ve geçecek yer kalmaz! Bu durdurulamaz öfkeye karşı en güçlü silahın zamanlama ve hızlı refleksler.
 
-HOT WHEELS™ - Haunted Customization Pack: Bodrum Katına harika yeni bir görünüm mü kazandırmak istiyorsun? Korkacak bir şey yok; yeni Haunted Customization Pack, duvarlarını, kapılarını, zeminini, kanepeni ve dekorasyonlarını özelleştirmek için gerekli her şeye sahip! Örümcek ağları, kafatasları ve yarasalarla dolu bir Bodrum Katı ile rakiplerini dehşete düşüren tek şey becerilerin olmayacak! Ayrıca Unleashed Profilini de düşündük: herkese gerçek bir yarış canavarı olduğunu gösterecek özel simge, etiket ve arka plan!
 
-HOT WHEELS™ - Holiday Season Customization Pack: Kendini tam anlamıyla bir şenlik havasına sokmak için bu özel Holiday Season Customization Pack'ten daha iyisi yok! Duvarları, zeminleri, kapıları süslemek için 8 fantastik unsurla Bodrum Katını ve Unleashed profilini eşsiz kıl ve dekorasyonlar, kanepeler ve temalı posterlerle odaya Noel dokunuşu kat! Ayrıca Unleashed profilin için bir simge, etiket ve özel arka plan seni kutlamaların kalbine götürecek.
 
-HOT WHEELS™ - Jumping Towers Module: Yarışların inişli çıkışlı olması normal bir şey ama işi iyice abarttık! Kim akıl ettiyse pistin orta yerine gökdelenler inşa etmiş... Ayrıca bu gökdelenler her saniye daha da uzuyor! Bir anda yükselerek yolunu kapatan bu kulelerin arasından geçmek için çok sağlam reflekslere ihtiyacın var.
 
-HOT WHEELS™ - Hot Rod Customization Pack: Modifiye Dünyası hayranlarına müjde! Yeni Customization Pack, ünlü Hot Rod arabalara adandı! Motordan kaportasına 4 tekerlekli sanat eserleri olmak üzere tasarlanmış, çoğunlukla 50'li yılların arabalarını içerir. Efsanevi Bone Shaker arabamızın başlarını çektiği Hot Rod arabalar, Garaj Ustaları anlayışını, retro ve benzersiz dokunuşlara sahip 8 yeni unsurla Bodrum Katına taşıyor.
 
-HOT WHEELS™ - Monster Trucks Expansion: Bu genişlemede her şey aşırı büyük: tekerler, araçlar, zıplamalar ve eğlence! Bu destansı canavarları sürerken büyük heyecan yaşamaya ve hiçbir engel tanımayan bir öfkeyi serbest bırak. Koleksiyonuna ekleyebileceğin 5 yeni araç: Race Ace™, Tiger Shark, HW Demo Derby™, 5 Alarm ve Monster Truck versiyonuyla daha da korkunç performanslara hazır olan efsanevi Bone Shaker™! Onlar pistte zıplarken sen de eğlenceden havalara uçmaya hazır ol çünkü hepsi bu kadar değil. 
 
-HOT WHEELS™ - Outer Space Customization Pack: Bodrum Katına yıldızlar gibi ışıl ışıl bir görünüm mü kazandırmak istiyorsun? O zaman Bodrum Katında özel HOT WHEELS™ - Outer Space Customization Pack için uzay boşluğu gibi bir yer aç. Duvarları, zeminleri ve kapıları süslemek ve Bodrum Katını yarış evreninin merkezine dönüştürmek için 8 kozmik öğe! Dekorasyonlara kanepe ve temaya uygun posterler de dâhildir!
 
-HOT WHEELS™ - Shark Jaws Module: Daha büyük bir takviyeye ihtiyacın olacak! Bu devasa köpek balığının korkunç dişleri, en deneyimli sürücüleri bile korkutmaya ve zafer umutlarını paramparça etmeye hazır.
 
-HOT WHEELS™ - Rolling Boulders Module: HOT WHEELS - Rolling Boulders Module, adrenalin artışı katacak etkileyici bir kaya fırlatıcıdır: Ana modüldeki üç delikten dev bir kaya rastgele bir şekilde piste fırlatılır. Bir dolu tanesinin arabana verebileceği hasarı biliyorsun, değil mi? Şimdi 5 metrelik bir kayanın neler yapacağını düşün! 
 
-HOT WHEELS™ - Retro Game Customization Pack: Jetonların, joystick'lerin ve piksellerin içinde atari salonlarında uzun saatleri geçirmiş olanlar için Bodrum Katını düşük çözünürlük ve yüksek eğlence dolu görkemli zamanlara döndürecek bir paket! Bodrum Katını kişiselleştirmen için bu milenyumda doğanlar da dâhil herkesin bayılacağı 80'ler dokunuşu sunan 8-bit unsurlar.
 
-HOT WHEELS™ - Pink Fashion Customization Pack: İşte senin için mükemmel bir paket: Bodrum Katını şık dekorasyonlarla özelleştirmen için pembe tonlarında 8 öğe, bu şık dokunuş herkesi cezbedecek. En zorlu rakiplerini bile! İç Tasarım becerilerin dikkatlerini dağıtırken onları acımadan sollayabilirsin!
 
-HOT WHEELS™ - Skaters Customization Pack: Bu paket ile duvarları, zeminleri ve kapıları süslemek için 8 süper havalı öğeye sahip ol. Dekorasyonlara kanepe ve temaya uygun posterler de dâhildir! Unleashed Profilini özel bir simge, etiket ve arka plan ile özelleştir ve kendi kaykaycı tapınağındaki nefes kesici yarışlarda kaykay numaraları yapma tutkunla rakiplerine meydan oku! 
 
-HOT WHEELS™ - Spinning Tire Module: Talih çarkı her zaman dönüyor... Ancak pistteki bu engeli aşmada şans tek başına yeterli olmayacak: Klas, hız ve yıldırım hızındaki refleksler gizli silahların olacak! Pistine Spinning Tire Module ekle ve pistin etrafından dönen bu dev lastik ile zamanlamanı sına; durdurulamaz dönen çubuğundan kaçınmak için doğru anı seçmezsen acımasızca havaya uçarsın!
 
PS4 için Öne Çıkan Yarış Oyunları listesinin sonuna geliyoruz. Liste dışında sizin beğendiğiniz yarış oyunu varsa bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
ps4 DIRT5 yarış aksiyon macera F1 22
Mario + Rabbids Kingdom Battle, 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı Xbox Live Gold Eylül Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.8.2022 21:03:40

0
Hepsini topla bir forza etmezz...

BSC Misafiri

30.8.2022 21:02:35

0
Arcade olarak cyberpunk temasından Wipeout, off road rally olarak dirt 5 tavsiye ederim. Simülasyon olarak Assetto Corsa ve dirt rally iyidir. simcade de sime yakın olarak gran turismo, arcade'e yakın olarak driveclub (listede değinilmemiş çok büyük eksiklik muazzam bir oyundur).
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız