Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3 Motion Kontrolleri Ertelendi

Image and video hosting by TinyPic
 
 
Nintendo'nun açtığı yolda ilerlemeye kararlı olan Microsoft ve Sony, kendi harekete duyarlı kontrollerini geçtiğimiz E3 fuarında konsol kullanıcılarının beğenisine sunmuştu.
 
Daha önce 2010 ilkbaharında çıkması beklenen ve kesin adı belli olmayan Playstation 3'ün harekete duyarlı kontrolleri önümüzdeki sonbahar ayında piyasaya sürülecek. Konu hakkında açıklama yapan Kaz Hirai; çıkaracakları kontrollerin daha geniş bir yazılım ( oyun ) listesi ile PS3 kullanıcılarının beğenisine sunulmasını  istedikleri için çıkışı 2010 sonbahar ayına sarkıttıklarını bildirdi;
 
" Sadece SCE World Wide ekibi değil, 3. parti yapımcı ve dağıtımcı oyun firmalarıda harekete duyarlı sistem ile yakından ilgileniyorlar. Daha geniş ve eğlenceli bir oyun listesi sunmak istiyoruz."

Aslında çokta şok edici değil. E3 sonrasında PS3'ün harekete duyarlı kontrolleri hakkında çok daha net bilgiler ulaşmamış, sadece dedikodulardan oluşan haberler kulağımıza gelmişti. Hazır olmayan kontroller hakkında bu E3'de daha fazla "görsel" bilgi gelecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony
Halo : Reach'ten Yeni Ekran Görüntüleri FF XIII Bestecisinden Square Enix'e Veda

Guest-0245653D0

20.1.2010 14:36:06

0
natal ne zaman çıkacak acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız