Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyuncular Yeni Metroid Prime'ın İptal Edilmesini İstiyor


    Bir oyuncu olarak bir şeyi sevmediğinizde onu satın almamayı düşünürsünüz herhalde? Ama Change.org sayesinde o günler eskide kaldı. Oyuncuların beklediği Metroid Prime oyunu olmayan Federation Force'un iptal edilmesi için imza kampanyası başlatıldı.
 
    İmza kampanyası kapsamında yayınlanan metinde, "Serinin hayranları yıllardan beri yeni Metroid Prime oyununu bekliyor. Ancak görmeyi istediğimiz gerçek Metroid oyunu bu değil. Duyurulan yeni oyun serinin adına ve oyunculara saygısızlıktır. Bu imza kampanyasıyla beraber oyuncuların sesini Nintendo'ya ulaştırmalı ve Metroid hayranlarının gerçekte ne istediğini onlara anlatmalıyız." cümleleri yerini aldı.
 
    Normalde senaryo odaklı bir seri olan Metroid Prime'ın yeni oyunu Federation Force, dört kişilik co-op moduna odaklanıyor. Başlatılan imza kampanyasında toplanan imza sayısı 16.000'i geçmiş durumda. İlgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Metroid Prime Federation Force metroid co-op nintendo 3ds 3ds fps multiplayer
Vefat Etmiş Olan Destiny Oyuncusu İçin Diğer Oyuncular Tarafından Bir Veda Videosu Hazırlandı Final Fantasy VII'nin Remake Sürümü İçerik Olarak Asıl Haliyle Aynı Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

14.7.2015 12:23:00

0
pek bır farklılık olusmayacaktır

kiralik kettle

20.6.2015 00:35:20

0
Nintendo'nun yegâne karanlık IP'sidir Metroid belki bazı Zelda oyunlarıyla birlikte, ona da böyle çocuk oyunu skin'i giydirmeleri çok kötü oldu. Asıl ben Talha abinin yorumunu merak ediyorum bildiğim kadarıyla o çok sever Metroid Prime'ı :)

BSC Misafiri

19.6.2015 22:40:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: furkangoth Ben de büyük hayal kırıklığı yaşadım ama oyunun iptal edilmesini istemek kadar saçma bir şey olamaz herhalde. .Oyun çıkınca almazsınız olur biter.
2007'den beri oyunun devamı çıkmadı, geçtiğimiz sene E3'te hem 2D hemde 3D Metroid Prime'ın geliştirilmekte olduğu Miyamoto tarafından açıklanmıştı. Şimdi ise oyunla sadece isim benzerliği olan bir oyun duyurulup asıl Metroid Prime'ın Wii U sonrası konsola hazırlanabileceği söyleniyor. Bu imza kampanyası bilinçli tüketiciler adına çok önemli bir atılımdır.

BSC Misafiri

19.6.2015 19:24:50

0
Metroid Prime'ı bitirmek serinin hayranı bir oyunsever için ortalama 15-20 saati alan ve gayet zorlu bir süreçtir. Yani günümüz FPS oyunlarındaki gibi önüne gelen herkesin bitirebileceği bir oyun değildir. Daha önce Metroid Prime oynamamış bir oyunseverin bu oyunu bitirmesi rahatlıkla 35-40 saati bulur ki o zorluğu görüp azimle oynayabilirse. E3'te duyurulan oyuna Metroid Prime demek pek mümkün değil, üstelik Nintendo hayranlarına duyurulan her oyun oylama yaptırılmış ve %91 beğenilmediği yönünde onbinlerce oy almıştı. Bu süreçten sonra en son 2007 yılında Wii'ye çıkmış Metroid Prime:Corruption oyunundan bu yana geçen 8 yıldan beri piyasaya çıkmadığı gibi birde utanmadan ''şimdi başlasak 3 yıla tamamlarız'' denilerek hayranlarıyla dalga geçilmiştir.

fazliboz

19.6.2015 19:00:46

0
İmzamı attım ya bu oyuna değişiklik yapsınlar konseptini falan yada hiç bununla zaman kaybetmeyip wii u da prime yapsınlar

furkangoth

19.6.2015 18:46:52

+1
Ben de büyük hayal kırıklığı yaşadım ama oyunun iptal edilmesini istemek kadar saçma bir şey olamaz herhalde. .Oyun çıkınca almazsınız olur biter.

silverygt

19.6.2015 18:46:15

0
16.000 hiçde azimsanacak bir rakam degil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metroid Prime Federation Force
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız