Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroid Prime: Federation Force'ta Samus'u Görebileceğiz


       Nintendo'nun bu seneki E3 festivalinde duyurduğu Metroid Prime: Federation Force, oyuncuları heyecanlandırmaktan çok olumsuz tepkiler toplamıştı. Hatta bir grup oyuncu oyunun iptal edilmesi için bir imza kampanyası başlatmış ve bu kampanya 22 bin kişi tarafından desteklenmişti. Oyuncular tarafından bu kadar istenilmeyen yapım hakkında Nintendo bir röportaj verdi. Nintendo'dan Kensuke Tanabe verdiği röportajda şu sözlere yer verdi:
 
 "Öncelikle Samus'un asıl oyuncu olmadığını öğrendiğinde oyuncuların olumsuz tepkiler verebileceği aklımdaydı. Şimdi gördüğüm şey ise oyuncular Metroid Prime: Federation Force'u oynama fırsatı yakaladıklarında oyunun nasıl hissettirdiği ve Metroid Prime atmosferini deneyim edecekler. Oyunda kullanılan müzikler de yoğun bir şekilde Prime serisini anımsatıyor. İnsanlar başta 'Beklediğim şey bu değildi!' deseler de oyunu deneyim ettiklerine seçtiğimiz farklı yolu kesinlikle anlayacaklar ve kesinlikle bu bazı farklılıklar yaratacak."
 
       Metroid Prime: Federation Force'da Samus ana karakter olarak karşımıza çıkmasa da yapımcı ekip Samus'un bir şekilde karşımıza çıkacağını dile getiriyor ve şöyle devam ediyor: "Bence oyunun güzel yanı da bu. Bir çeşit karışım."
 
       Şimdiden pek çok oyuncunun gözünden düşen Metroid Prime: Federation Force bakalım çıkış yaptığında nasıl bir deneyim sunacak? Metroid Prime: Federation Force, Nintendo 3DS'e özel olarak çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendolife.com Metroid Prime Federation Force metroid co-op nintendo 3ds 3ds fps multiplayer
Resident Evil'ın Sıradaki Filmi İçin Çekimler Başlıyor Gnomageddon İsimli Yeni Bir PlayStation Oyunu mu Geliyor?

fazliboz

21.7.2015 20:16:32

0
Adamlar asıl sıkıntıyı anlamamış bence,oyunun kötü olacağını kimse düşünmüyor zaten muhtemelen oyun çok iyi olacaktır nintendo yapıyor sonuçta,o imza kampanyasını başlatanlarda oyunun kötü olacağını düşünmüyor,sıkıntı prime tarzı bir oyunu wii u da coşturabilecekken 3ds e çıkarıp bunu cicili karakterlerle süsleyip coop odaklı yapmakta yani her anlamda efsane üçlemeye küfürdür bu,illa böyle birşey yapacaksanda konsepti ve adını değiştir ama kalkıp ta buna metroid prime deyip isimden yararlanmaya çalışma. Seriyi Bilmeyenler için belirteyim microsoft e3 sunumunda xbox oyununun trailerında metroid prime yapımcılarından diye belirtiyorsa ne kadar önemli olduğu anlaşılır heralde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metroid Prime Federation Force
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız