Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch 2 Steam'e Geliyor: Daha Fazla Blizzard Oyunu da Yolda!

 
 
Blizzard Entertainment oynaması ücretsiz takım odaklı rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2'nin Steam platformuna geleceğini duyurdu. Oyun 10 Ağustos tarihinde platforma dahil olacak. Oyunu Steam'de oynamak için Battle.net hesabınızın olması gerekecek.
 
Daha fazla Blizzard oyunu yolda
 
 
 
Overwatch 2 Steam'e gelmeye hazırlanırken Diablo IV ve Diablo Immortal gibi diğer Blizzard Entertainment oyunlarına şu anda yalnızca Battle.net üzerinden erişilebiliyor. Ancak Blizzard, Steam'in kullanıcı potansiyelini keşfetmeye hazır olduğunu ve ilerleyen süreçte bu konuyu yakından takip edeceklerini açıklıyor.
 
Overwatch 2'yi Steam'de oynamak için yukarıda belirttiğimiz gibi bir Battle.net hesabına ihtiyacınız olacak. Steam sürümü, arkadaşlarınızı oyun içinde oynamaya davet etme seçeneğine ve başarımlara sahip olacak. Bunun yanı sıra Steam arkadaş listelerini de destekleyecek.
 
 
 
Diğer oyunların Steam'e gelme konusunda Blizzard Entertainment "Doğru zaman geldiğinde [Steam] platformuna gelecek diğer oyunlar hakkında daha fazla bilgiyi sizlerle paylaşacağız" açıklamasını yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Overwatch 2 Overwatch 2 Blizzard Entertainment Blizzard PvP PvE PS4 Xbox One Switch PC
Activision Blizzard'ın Son 6 Aylık Kazancı Ortaya Çıktı: PC ve Mobil, Konsolların Önünde VCT EMEA Son Şans Elemeleri Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

20.7.2023 03:58:36

0
umarım blizzard'daki oyunların key'lerini steam'de aktifleştirebiliriz. steam'e ekstradan para vermek istemem açıkçası. Diablo iv geldiği gibi steam'den almak kaçınılmaz olacak.

Jer Aders

19.7.2023 23:21:05

0
Diablo'ları ve Starcraft'ları dört gözle bekliyorum. Tek kütüphanede bütün oyunlarımı toplamak istiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız