Overwatch 2 Steam'e Geliyor: Daha Fazla Blizzard Oyunu da Yolda!

Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment oynaması ücretsiz takım odaklı rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2'nin Steam platformuna geleceğini duyurdu. Oyun 10 Ağustos tarihinde platforma dahil olacak. Oyunu Steam'de oynamak için Battle.net hesabınızın olması gerekecek.
 
Daha fazla Blizzard oyunu yolda
 
 
 
Overwatch 2 Steam'e gelmeye hazırlanırken Diablo IV ve Diablo Immortal gibi diğer Blizzard Entertainment oyunlarına şu anda yalnızca Battle.net üzerinden erişilebiliyor. Ancak Blizzard, Steam'in kullanıcı potansiyelini keşfetmeye hazır olduğunu ve ilerleyen süreçte bu konuyu yakından takip edeceklerini açıklıyor.
 
Overwatch 2'yi Steam'de oynamak için yukarıda belirttiğimiz gibi bir Battle.net hesabına ihtiyacınız olacak. Steam sürümü, arkadaşlarınızı oyun içinde oynamaya davet etme seçeneğine ve başarımlara sahip olacak. Bunun yanı sıra Steam arkadaş listelerini de destekleyecek.
 
 
 
Diğer oyunların Steam'e gelme konusunda Blizzard Entertainment "Doğru zaman geldiğinde [Steam] platformuna gelecek diğer oyunlar hakkında daha fazla bilgiyi sizlerle paylaşacağız" açıklamasını yaptı.