Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outriders'tan Yeni Oynanış Videoları Yayınlandı, Oyunun Müzikleri Inon Zur'a Emanet

 
Painkiller, Bulletstorm ve Gears of War: Judgment'ın arkasındaki stüdyo People Can Fly'ın bilim kurgu temalı üçüncü şahıs nişancı rol yapma oyunu Outriders'tan yeni oynanış görüntüleri paylaşıldı.
 
“Journey and Structure” videosu hikaye modunu, yan görevleri, yoldaş karakterleri, seyahat sistemini, yeni çevreleri ve düşman tiplerini gösteriyor. “The Pyromancer” videosu Pyromancer sınıfını ve yeteneklerini gösteriyor.
 
“Music of Outriders” videosu ise oyunun müziklerinin Inon Zur'a emanet olduğunu açıklıyor. Emmy ödülü sahibi ve üç kez BAFTA adayı Inon Zur daha önce Fallout 3, Fallout 4, Fallout 76, Dragon's Dogma, EverQuest, Syberia II, SOCOM II, Star Trek, Soulcalibur V, Dragon Age: Origins, Dragon Age II, Prince of Persia ve daha birçok oyunda bestecilik yaptı.
 
Outriders PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için noel döneminde çıkacak.

Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Outriders Square Enix People Can Fly co-op shooter
Cyberpunk 2077 Sadece DirectX 12 Destekleyecek GreedFall Geliştiricisi Spiders Games Yeni Oyununu Duyurmaya Hazırlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outriders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız