Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outriders, Square Enix'in Steam'de En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Oldu

 
Bazı sunucu problemleri ve çökme hataları gibi sorunlar dışında Outriders gayet iyi bir çıkış gerçekleştirdi.
 
Painkiller, Bulletstorm ve Gears of War: Judgment'ın arkasındaki stüdyo tarafından geliştirilen TPS RPG oyunu geçtiğimiz hafta Steam'de en çok satan oyunlar listesinde ilk sırada yer aldı.
 
Steam'de 125 bin eş zamanlı kullanıcı sayısını görerek Square Enix yayıncılığı altında Steam'de en büyük çıkış yapan oyun olmayı başardı.
 
Örnek olarak, Marvel's Avengers'ın Steam'de ulaştığı en yüksek eş zamanlı kullanıcı sayısı sadece 31 bin. Borderlands 2'nin Steam'deki 124 bin eş zamanlı kullanıcı sayısını da geride bıraktı.
 
Outriders PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games Store) ve Stadia üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsolda Xbox Game Pass'e dahil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameworldobserver Outriders Square Enix People Can Fly co-op shooter
Monster Hunter Rise'ın Satışları Beş Milyonu Aştı Oddworld Collection 27 Mayıs'ta Switch için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

6.4.2021 15:46:50

0
Oyunda 2 nisanda ana menüye girememe sorunuyla yüzleştim.Herzaman olduğu gibi suçu kendi altyapıma attım ama öyle değilmiş.Meğer bütün dünyanın oyunun serverına erişimi gitmiş.Bari ana menüye girebilseydik.Gündüz demek ki ayarları yapmak için ilk giriş yaptıktan sonra akşama doğru serverlar dayanamamış.Sonraki gün oynama şansı buldum gayet dolu dolu lore var.Heryerden bir açıklama, geri plan hikayeleri, düşman ve karakterlerin açıklamaları akıyor.Zorunlu olarak xbox one'da oynuyorum ona rağmen performans sorunu yaşamadım.Baya akıcı (series ve pc ile karşılaştırmazsanız).Senaryo sıkmadan gayet güzel gidiyor, heyecanlı da.Tek olarak oynuyorum ve kademe kademe zorluğu artırma özelliği güzel olmuş.Questler ileride illa şu levelde ve zorlukta oynayacaksın demiyorsa her oyuncuyu bağrına basacaktır.Mesela ben sadece senaryoyu öğrenmek istiyorum diyen biri için de yer var, ben 15.levelde düşmanlarla cebelleşeceğim diyen için de.Bu gerçekten güzel düşünülmüş ve Destiny'den ilham aldığı gibi ilham vereceği noktası da var.Tüm lore'u okuya okuya ilerliyorum ve okudukça keyif alıyorum hikaye açısından.Ama ben bam bum vurup gideceğim, konuşmalara da "next next" diyeceğim derseniz bir yerden sonra "baba ne diyo bunlar"a bağlama olasılığı yüksek.

Maxwell1

6.4.2021 03:05:48

0
Yapım oldukça iyi server tarafında sıkıntılar ile çıkış yaptı bu bağlamda negative yorumlar aldı steam da şuan toparlıyor, efsane olma potansiyeli var doğru geliştirmeler yapılırsa iyileştirmelere ek olarak.

gamerasi

5.4.2021 21:23:08

0
Oyun çok çok iyi ama sadece sabah saatlerinde.

BSC Misafiri

5.4.2021 20:51:57

0
Millet serverlardan şikayet ediyor. Steam de o yüzden puanı düşük. Ama oyun iyi fena değil yani.

BSC Misafiri

5.4.2021 15:05:44

0
oyun baya iyi zevkli ama bariz sorunlari var server cökmesi hafif takilmlar filan 35 ssat oynadim sariyor oyun ama okadarda zor bosslar var

Oezturkk

5.4.2021 14:20:23

0
Teşekkürler Xbox Gamepass.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outriders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız