Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outriders ‘Geri Dönüş Yok’ Fragmanı

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, Outriders için ‘Geri Dönüş Yok’ başlıklı yeni bir hikaye fragmanı yayınladı.

Outriders PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games Store) ve Stadia için 1 Nisan'da çıkış yapacak. Demo şu anda tüm platformlarda ulaşılabilir durumda.

Fragmanı YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.
 
 
1-3 oyuncuyla oynanabilen, oyuncuların istedikleri an arkadaşlarının oyununa dâhil olabileceği Outriders; özgün, karanlık ve tehlikeli bir bilim kurgu evreninde geçiyor.
 
İnsan nüfusu Enoch siperlerinde günden güne erirken, sen kendi Outrider'ını oluşturarak bu acımasız gezegenin tozunu attıracaksın.
 
Zengin hikâye öğeleriyle can bulan gezegende gizemli bir sinyalin peşine takılarak First City'nin varoş, gecekondu mahallelerini ardında bırakacak; ormanları, dağları ve çölü aşacaksın.
 
Sektörün en iyi shooter oyunlarına imza atan geliştiricilerden biri olan People Can Fly'ın geliştirdiği Outriders, yıkıcı güçlerle şenlenen heyecan verici çatışmalar ile çok çeşitli tuhaf silahlar ve ekipmanlarla donatılmış eğlence dolu sayısız saat vaat ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Outriders Square Enix People Can Fly co-op shooter
Fransa'daki Veri Merkezinde Çıkan Yangından Rust ve MechWarrior Online'ın Sunucuları da Etkilendi Batman: Arkham Knight'a Xbox Series İyileştirmeleri Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outriders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız