Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outer Wilds: Archaeologist Edition Switch İçin derecelendirildi

 
 
Keşif bulmaca macera oyunu Outer Wilds: Archaeologist Edition, Nintendo Switch konsolu için derecelendirildi. Bu derecelendirme yakında oyunun Switch konsoluna gelebileceğini gösteriyor. Annapurna Interactive tarafından 2019 yılında yayınlanan uzay-gizem macerasının daha önce Switch konsolları için çıkış yapması planlanmıştı ancak bu durum şimdiye kadar gerçekleşmedi.
 
Birçok medya tarafından yılın oyunu seçilen yapım
 
 
 
Çeşitli oyun kuruluşları tarafından yılın oyunu seçilen Outer Wilds'ın geçen yıl Switch konsoluna geleceğini doğrulandı. Geliştirme ekibi bu süreçte port işlemi için kolları sıvadı ancak o günden bu yana herhangi bir gelişme yaşanmadı. Ancak port işlemi sürecinde çeşitli sorunların yaşandığı aşikar. Çünkü daha önce Nintendo Direct etkinliği esnasında Annapurna Interactive, Switch sürümünü süresiz olarak erteledi.
 
Giant Bomb, Polygon, Eurogamer ve The Guardian tarafından 2019’da Yılın Oyunu seçilen ve eleştirmenlerce beğenilen açık dünya gizem oyunu Outer Wilds, sonsuz bir zaman döngüsüne düşmüş bir güneş sisteminde geçiyor. Oyunun şu anda Steam fiyatı 185,00 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Outer Wild free ücretsiz Alex Beachum indie bağımsız pc sci-fi bilim kurgu
Oyun gündemi 2si1: God of War benzeri Ninja Kaplumbağalar - CS:GO 2 Tekken 8 kapalı alfa testi Avrupa için duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outer Wilds
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız