Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outcast: A New Beginning için Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Appeal Studios'un üstlendiği tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Outcast: A New Beginning için yeni bir video yayınladı:2 dakikalık video içerisinde oyunun dövüş sistemi tanıtılıyor ve öne çıkıyor. 
 
Savaş odaklı yeni video
 
 
 
Yeni savaş videosu, ilgi çekici oyun deneyiminde sizi bekleyen dinamik ve stratejik unsurları gözler önüne seriyor. Burada silahlarınızı anında değiştirebiliyor, güçlü aygıtları ve kadim yetenekleri kullanabiliyor ve işgalcileri geri püskürtmek için vahşi yaşamı evcilleştirebiliyorsunuz. Üçüncü şahıs aksiyon içeriğine bir göz atmak için yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Dikkat çekici atmosferlere sahip Outcast: A New Beginning PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
Yeni video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Outcast 2 - A New Beginning
Krafton, Sizi Dark and Darker Mobile’in Derinliklerini Keşfetmeye Davet Ediyor Hitman: Blood Money Reprisal Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outcast 2 - A New Beginning
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız