Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outcast: A New Beginning Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Appeal Studios, Outcast A New Beginning'in 15 Mart 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceğini duyurdu Oyun konsollarda 69,99 dolar PC'de ise 59,99 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak.
 
Savaş odaklı bir deneyimi bizlere sunuyor 
 
 
 
Oyunda Adelpha'nın büyüleyici uzaylı diyarına adım atıyor, buranın gizemlerini ortaya çıkarmaya çalışıyor ve kahramanımız Cutter Slade'in rolüne bürünmeyi bekliyoruz. Outcast, acımasız robotik istilacılara karşı gezegen çapında bir ayaklanma deneyimini sunuyor. Aynı zamanda oyunculara mizahi unsurları aktarıyor.
 
Diğer taraftan burada silah geliştirmeleri, uzaylılar ve canavarlar (yırtıcı) yer alıyor. Savaş odaklı yapımda üsleri zayıflatmak için düşman cephane konvoylarını yok etmek gibi gerilla operasyonlarına katılabiliyor ve bir sonraki saldırının nereye yapılacağını özgürce seçebiliyorsunuz. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Outcast 2 - A New Beginning
GTA 6 Fragman Tarihi Aylar Öncesindeki Bir Tişörte Basılmış! Pocky & Rocky Reshrined Xbox Series Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outcast 2 - A New Beginning
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız