Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orwell's Animal Farm PC ve Mobil için Duyuruldu

 
Yayıncı The Dairymen ve Reigns'in arkasındaki geliştirici Nerial, George Orwell'in 75 yıl önce bugün yayınlanan Hayvan Çiftliği romanını temel alan macera oyunu Orwell's Animal Farm'ı duyurdu.

Bu sonbaharda PC (Steam) ve mobil için çıkacak.
 
Tüm hayvanların eşit olduğu fakat bazı hayvanların öbürlerinden daha eşit olduğu macera oyunu Orwell's Animal Farm, sistem eleştirisi içeren yergi türünün başyapıtlarından biri olarak kabul edilen Hayvan Çiftliği romanını deneyimleme imkanı sunacak.
 
Oyuncuyu alegorik bir devrimin merkezine yerleştirecek oyunda hangi hayvanların isteklerini yerine getireceğinizi, hangilerini görmezden geleceğinizi veya ikinci plana atacağınızı seçerek çiftliğin kaderini belirleyecek kritik olaylara etki edeceksiniz. Kaynaklarınızı dengelemek için stratejiler geliştirecek, çiftliği savunacak ve hayvan nüfusunu mutlu tutmaya çalışacaksınız.
 
Oyunun anlatımını Assassin's Creed: Origins'te Bayek'i oynayan Abubakar Salim üstleniyor. Yönetmen ise daha önce Everybody’s Gone To The Rapture, Alien: Isolation, The Witcher 2 ve The Witcher 3 gibi projelerde görev almış Kate Saxon.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Orwell's Animal Farm Nerial George Orwell Hayvan Çiftliği macera oyunu
Sherlock Holmes'ün Kardeşini Anlatacak Olan "Enola Holmes" Filminden İlk Video Paylaşıldı Nintendo Indie World Sunumu 18 Ağustos'ta Düzenlenecek

lamuarte

17.8.2020 18:37:30

0
İlginç olabilir. Almasam bile en azından oynayan birinden görmek isterim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Orwell's Animal Farm
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız