Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orwell's Animal Farm 10 Aralık'ta PC ve Mobil için Çıkacak

 
Yayıncı The Dairymen ve geliştirici Nerial, George Orwell'in Hayvan Çiftliği romanını temel alan macera oyunu Orwell's Animal Farm'ın çıkış tarihini ABD başkanlık seçimlerinin hemen öncesinde duyurdu.

10 Aralık'ta PC (Steam) ve mobil için çıkış yapacak.
 
Oyun hakkında:
 

Tüm hayvanların eşit olduğu fakat bazı hayvanların öbürlerinden daha eşit olduğu macera oyunu Orwell's Animal Farm, sistem eleştirisi içeren yergi türünün başyapıtlarından biri olarak kabul edilen Hayvan Çiftliği romanını deneyimleme imkanı sunuyor.

Oyuncuyu alegorik bir devrimin merkezine yerleştiren oyunda hangi hayvanların isteklerini yerine getireceğinizi, hangilerini görmezden geleceğinizi veya ikinci plana atacağınızı seçerek çiftliğin kaderini belirleyecek kritik olaylara etki edeceksiniz. Kaynaklarınızı dengelemek için stratejiler geliştirecek, çiftliği savunacak ve hayvan nüfusunu mutlu tutmaya çalışacaksınız.

Oyunun anlatımını Assassin's Creed: Origins'te Bayek'i oynayan Abubakar Salim üstleniyor. Yönetmen ise daha önce Everybody’s Gone To The Rapture, Alien: Isolation, The Witcher 2 ve The Witcher 3 gibi projelerde görev almış Kate Saxon.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Orwell's Animal Farm Nerial George Orwell Hayvan Çiftliği macera oyunu
Kingdom: Classic Humble Store'da Ücretsiz BlizzConline Herkes için Ücretsiz Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Orwell's Animal Farm
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız