Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ori and the Will of the Wisps Nintendo Switch için Çıktı

 
Yayıncılığını Microsoft ve geliştiriciliğini Moon Studio'nun yaptığı platform macera oyunu Ori and the Will of the Wisps bugün itibarıyla Switch için çıktı.

Nintendo eShop'ta $29.99 fiyattan satışta. 60FPS çalışıyor.
 
Ayrıca iam8bit oyunun koleksiyoncu sürümünü Xbox One, Switch ve PC için duyurdu. $149.99 fiyattan iam8bit.com üzerinde ön siparişte.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

50'den fazla ödül ve adaylık sahibi sevilen macera oyunu Ori and the Blind Forest'ın yaratıcılarından merakla beklenen devam oyunu Ori and the Will of the Wisps geliyor. Ori'nin gerçek kaderini keşfetme görevinizde pek çok düşmanla ve zorlu bulmacayla karşılaşacağınız geniş ve egzotik dünyada maceraya atılın.
 
Kendinizi el emeği bir hikaye anlatımına kaptırın
Nefes kesen müzikler eşliğinde bu duygu yüklü, etkileyici, hikaye odaklı macerada Ori'nin gerçek kaderini keşfedin. Geniş, egzotik ve eşsiz güzellikteki mekanları keşfedin.
 
Yeni yeteneklerde ustalaşın
Yeni edindiği ruh silahlarını, büyüleri ve saldırıları kullanarak bilinmeyen tehlikelerle dolu macerada Ori'ye yol gösterin. Yepyeni parçacık sistemini kullanarak Ori'nin yeni edindiği yeteneklerini güçlendirin ve oyun stilinizi özelleştirin.
 
Destansı düşmanlarla ve zorlu bulmacalarla yüzleşin
Gerçeküstü baş düşmanlar - Pek çok düşmanın ve nefes kesen kaçış sahnelerinin üstesinden gelin. Yeni karakterler - Ori'nin gizemli kaderini açığa çıkarmanıza yardımcı olacak geniş yeni karakter kadrosundan yardım alın.
 
Nefes kesen yeni modları deneyimleyin
Spirit Trials - Oyun boyunca eşsiz hızlı bitirme görevlerinde lider tablosunun üst sıralarında yer almak için mücadele edin. Spirit Shrines - Ödülleri kazanmak için süreli görevlerde zorluğu giderek artan düşman dalgalarıyla yüzleşin.

 
Switch versiyonu duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Disgaea 6: Defiance of Destiny PS4 ve Nintendo Switch için Duyuruldu Monster Hunter: Rise Nintendo Switch için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.9.2020 19:05:28

0
Gamepassten indirdik bitirdik switche de aldıracak insafsızlar tam yolda akmalık oyun..

YildirimBuyucusu

17.9.2020 17:59:26

0
Switch'te oynanabilecek en güzel oyunlardan birisi. İlk 5'e girer hatta. Çok kaliteli bir oyun. Switch sahiplerine güzel bir haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız