Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Opus Magnum'un Geliştiricisinden 'Eliza' İsimli Bir Görsel Roman Geliyor

 
2017 yılında Opus Magnum isimli bir oyun çıkartan ve bu oyunla birlikte oldukça olumlu eleştiriler alan Zachtronics'ten yeni bir oyun daha geldi. 12 Ağustos'ta çıkacak oyun görsel roman tarzında olacak.
 

 
Oyuna ismini veren 'Eliza' aslında bir yapay zeka danışmanlık programı. Oyun da onu geliştiren insanlar ve onu kullananlar hakkında bir görsel roman. Geçmişindeki insanlarla yeniden bağlantı kurmaya çalışan Evelyn Ishino-Aubrey'nin Seattle halkının geleceğini belirlemesini oyunun odak noktası yapıyor. 
 

 
Tekrar hatırlatalım, Eliza 12 Ağustos'ta erişime açılacak, oyunu buradan istek listenize ekleyebilirsiniz. Oyundan bir de teaser fragmanı geldi. Carl Sagan'dan bir alıntıyla başlayan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Eliza Görsel Roman Opus Magnum Zachtronics Steam
PlayerUnknown's Battlegrounds Stüdyo Yönetmeni Brian Corrigan ile Yazılı Röportaj Jim Carrey Sonic Filminin Tekrar Yapılması Hakkında Konuştu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eliza
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız