Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eliza, Nintendo Switch'e Geliyor

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Zachtronics'in yaptığı ve Steam'den oldukça olumlu notlar alan Eliza, Nintendo Switch'e geliyor. Görsel roman tarzında olan oyun 12 Ağustos 2019'da PC için piyasaya sürülmüştü. Oyunun Nintendo Switch sürümü Nintendo'nun resmi YouTube hesabından bir video ile duyuruldu. 
 
Eliza, Nintendo Switch için 10 Ekim'de piyasaya sürülecek. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Oyuna ismini veren "Eliza" aslında bir yapay zeka danışmanlık programı. Oyun da onu geliştiren insanlar ve onu kullananlar hakkında bir görsel roman. Geçmişindeki insanlarla yeniden bağlantı kurmaya çalışan Evelyn Ishino-Aubrey'nin Seattle halkının geleceğini belirlemesini oyunun odak noktası yapıyor.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Eliza Görsel Roman Opus Magnum Zachtronics Steam
Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları (30 Eylül - 7 Ekim) MediEvil Remake – 1998 vs. 2019 Oynanış Karşılaştırması

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eliza
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız