Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Punch Man: World Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Oynaması ücretsiz 3D aksiyon oyunu One Punch Man: World, PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için 31 Ocak 2024 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Afrika'da çıkış yapacak.
 
Ayrıca 1 Şubat 2024 tarihinde Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da piyasaya sürülecek.
 
One Punch Man serisine dayalı yeni bir yapım geliyor  
 
 
 
Popüler anime dizisi One Punch Man dünyasında geçecek olan bu yapım, oyuncuları aksiyon dolu bir yapıyla bekliyor. Eğlenceli içeriklerle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda, Saitama adlı karakterin yolculuğu konu alınıyor ve anime tarzı grafiklerle beraber karşımıza gelmeye hazırlanıyor.

Kendi dövüş tekniklerinizi sergileyebileceğiniz ve özelleştirebileceğiniz yapım içerisinde, aynı zamanda benzersiz yetenekler, sinematik bitiriş animasyonları ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda ikonik karakterler bulunuyor ve bu karakterlerle beraber de elbette oyundaki yerinizi alabilirsiniz.
 
Fragmana göz atmak isterseniz 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Saitama One Punch Man Bandai Namco Anime
DreadOut 2 Switch Konsoluna Geliyor Epic Games Kış İndirimleri: Alınabilecek Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
One Punch Man: a Hero Nobody Knows
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız