Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Punch Man: A Hero Nobody Knows 28 Şubat 2020'de PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Bandai Namco Entertainment ve geliştirici Spike Chunsoft, aksiyon dövüş oyunu One Punch Man: A Hero Nobody Knows'un 27 Şubat 2020'de Japonya'da, 28 Şubat 2020'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Japonya'da standart sürümü 7,600 yen (69,90 USD), deluxe sürümü 10,760 yen (98,96 USD) fiyattan satılacak. Batıda henüz ön siparişe açılmadı.

Yeni fragman Metal Knight, Stinger ve Melzargard karakterlerinin oynanabilir olacağını doğruluyor ve Saitama'yı pijama kostümüyle gösteriyor.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows, oyuncuların favori karakterlerinden oluşan güçlü bir takım ile kötü adamların saldırılarına karşı koyduğu üçe üç savaşlara sahne olacak. Oyuncular tek bir yumrukla en kuvvetli düşmanları yok edebilen kahraman Saitama'nın rolünü üstlenebilecekler. Oyuncular ayrıca Genos, Hellish Blizzard, Speed-o’-Sound Sonic ve Mumen Rider gibi diğer favori karakterleri olarak de oynayabilecekler.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Saitama One Punch Man Bandai Namco Anime
Borderlands 3'e Yeni DLC Geliyor Altın Joystick Ödülleri'nde Yılın Oyunu Resident Evil 2 Seçildi

BSC Misafiri

15.11.2019 21:22:56

0
60 dolar olan standart sürüm 70 dolar oluyor saçmalığa bak ki saçma sapan bir oyunda the last of us 2 olsa anlarım ama one puncada 70 dolar istenmez be
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
One Punch Man: a Hero Nobody Knows
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız