Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Piece Odyssey için Oyunun Sistemlerini Tanıtan Yeni Bir Video Yayınlandı

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici ILCA, One Piece Odyssey için oyunun sistemlerini tanıtan 11 dakikalık bir fragman yayınladı.
 
Fragman açıklaması ise şöyle:
 
One Piece Odyssey, klasik JRPG'nin One Piece dokunuşuyla modern bir versiyonudur. One Piece Odyssey'i unutulmaz bir deneyim haline getirmek için bir araya gelen çeşitli sistemlere dalın!
 
-Savaşlarda her bir Straw Hat üyesinin güçlü yönlerinde ustalaşın. Çarpışma alanları savaşa yeni bir boyut katarken, dramatik sahneler beklenmedik olaylarla ekranı renklendirir. 
 
-Zoro ile demir parmaklıkları kesin veya Franky ile köprüler kurun. 
 
-Zorlu karşılaşmalarda avantaj elde etmek için Usopp's Trick Balls gibi savaş öğeleri yapın veya grubunuzu Sanji'nin lezzetli yemekleriyle parlatın.
 
-Oyuncunun ekipmanı uygun gördüğü şekilde özelleştirmesini ve geliştirmesini sağlayan esnek ekipman sistemi ile karakterlerinizi istediğiniz şekilde güçlendirin.
 
One Piece Odyssey, Japonya'da 12 Ocak 2023'te ve tüm dünyada 13 Ocak'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 10 Ocak'ta konsollar için bir demo çıkacak. 
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo pc ONE PIECE ODYSSEY
Triangle Strategy Satışları Bir Milyonu Geçti Potion Craft 2023 Yılında PS5, PS4 ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ONE PIECE ODYSSEY
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız