Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Omen of Sorrow PC'ye Geliyor

 
Geliştirici AOne Games, Kasım 2018'de PlayStation 4 için çıkış yapan korku temalı dövüş oyunu Omen of Sorrow'un PC'ye geleceğini duyurdu.

Oyun PC'de Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak ve şu anda 29,00 TL fiyattan ön siparişte.

Oyunun PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Omen of Sorrow, Unreal Engine 4 tarafından desteklenen grafikler, klasik korku, fantezi ve mitolojiden esinlenerek oluşturulmuş karakterler ve istatistikler veya rastgele şanslar yerine oyuncu becerisinden yararlanmak için sıfırdan tasarlanmış bir savaş sistemi ile hem profesyoneller hem de yeni başlayanlar için ilgi çekici bir deneyim sunmak üzere hareketi ve aralıksız zıplamayı destekleyen derin savaş mekaniğine sahip klasik bir dört düğmeli 2B dövüş oyunudur.
 
Düşmanı püskürtme adı verilen bağlantı gerektiren bir tekniği (GGPO) kullanarak size neredeyse hiç takılma yaşamadan çevrimiçi bir deneyim sunacağız. Ayrıca Yerel Çok Oyunculu modda arkadaşlarınızla da savaşabileceksiniz oyun oynarken birisiyle fiziksel olarak aynı yerde olmak, o kişiyle internet üzerinden oynamaktan çok daha farklı bir deneyimdir. Siz bunu bildiğinize göre biz de biliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Omen of Sorrow çok oyunculu dövüş oyun korku
Kotaku: Blizzard Diablo 4 ve Overwatch 2'ye Odaklanmak için StarCraft FPS Oyununu İptal Etti ECS Sezon 7 Finalleri İngiltere'de Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

olağan_şüpheli

10.6.2019 00:16:18

0
EPIC de 29 tl ile ön siparişte. Hep kurt adam olmak istemişimdir. Alsam mı bilemedim.

Sarohan

8.6.2019 12:05:43

0
Şu rdr2'yide bi güzellik yapıp pc ye getirt bari.

mehmetalpertr

8.6.2019 09:56:13

0
aldım hemen.. PSN fiyatı uçuktu 229 TL idi.. O yüzden alamamıştım.. İyi oldu. Ama az önce baktım PSN fiyatını da düşürmüşler. 159 TL yazıyor PSN'de.

BSC Misafiri

7.6.2019 12:02:10

0
Epic sanki Steam'in ilk zamanları gibi... Steamden çekirdek parasına oyun aldığım zamanları bilirim. Hatta Korsanı daha pahalıya gelen oyunlar vardı.

omris2013

7.6.2019 04:04:51

+1
Aynen dediğiniz gibi milleti alıştırıp sonra kazık politalarına geçerler mi bilinmez ama böyle devam ederlerse gerçekten bizim açımızdan oyun sektöründe uygun fiyattan AA oyun alabileceğimiz bir yer olacaktır bakalım inşallah bozmadan böyle devam ederler.

Guest-AEF248198

7.6.2019 02:26:02

0
Epic şu an emekleme döneminde bunlar bir nevi yatırım yapıyorlar biraz daha bekleyip görmek lazım. Gerçekten şu aralar iyi iş çıkarıyorlar takdir etmek lazım.

omris2013

7.6.2019 02:05:26

0
Şaka maka ama bu epic games, Türkiye için çok iyi indirimler sunuyor neymiş demekki isteyince oluyormuş ve daha ön siparişte bile indirim oluyor bilakis zaten ucuz fiyattan ön sipariş açıyorlar şu anki kura göre bedava gerçekten helal olsun inşallah böyle devam ederler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Omen of Sorrow
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız