Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Omen of Sorrow Eylül'de Xbox One'a Geliyor

 
 
Yayıncı Eastasiasoft ve geliştirici AOne Games, korku temalı dövüş oyunu Omen of Sorrow'un Xbox One versiyonunun Eylül ayında çıkacağını duyurdu. Omen of Sorrow ilk olarak Kasım 2018'de PlayStation 4 için ardından Temmuz 2019'da Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyun hakkında
 
Omen of Sorrow, Unreal Engine 4 tarafından desteklenen grafikler, klasik korku, fantezi ve mitolojiden esinlenerek oluşturulmuş karakterler ve istatistikler veya rastgele şanslar yerine oyuncu becerisinden yararlanmak için sıfırdan tasarlanmış bir savaş sistemi ile hem profesyoneller hem de yeni başlayanlar için ilgi çekici bir deneyim sunmak üzere hareketi ve aralıksız zıplamayı destekleyen derin savaş mekaniğine sahip klasik bir dört düğmeli 2B dövüş oyunudur. 
 
Oyuna Epic Games üzerinden ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Omen of Sorrow çok oyunculu dövüş oyun korku
Xuan-Yuan Sword VII, PS4 ve Xbox One için Batıya Eylül'de Geliyor Street Fighter V: Champion Edition DLC karakterleri 16 Ağustos'ta Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Omen of Sorrow
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız