Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Obsidian Entertainment Yeni Bir Fallout Anlaşmasına Sıcak Bakıyor

 
    Fallout: New Vegas'ın geliştiricisi Obsidian Entertainment, Bethesda ile olan anlaşmasındaki bir maddeden dolayı oyunun satışlarından neredeyse hiç gelir edememişti. İki firma arasında yaşanan şeylere rağmen Obsidian yeni bir Fallout anlaşmasına sıcak bakıyor. 
 
    PC Gamer'a konuşan Obsidian'ın proje yöneticisi Josh Sawyer eğer bir anlaşma gelirse teklife sıcak bakacaklarını, ancak olayın tamamen Bethesda'nın ellerinde olduğunu belirtti. Fallout 4'ün öncesinde bir teklif görmemiz oldukça zor olacaktır ancak sonrası için bir umut diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360
Uncharted 4'e Senaryo DLC'si Gelecek Wildstar'ın Free to Play'e Geçiş Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

otorobot

3.9.2015 19:13:21

0
lütfen yapsınlar. hatta birinin change.org'da imza kampanyası yapması lazım "obsidian fallout yapsın" diye

BSC Misafiri

3.9.2015 18:49:44

0
Obsidian bir fallout çıkarsan 60 doları gözümü kırpmadan veririm fallout 3 faciasından sonra fallout new vegas ilaç gelmişti neydi fallout 3'ün saçma sapan hikayesi asıl sorun seni bir kalıpa sokuyordu kendini yeteri kadar serbest hissedemiyordum aldığın kararlar sınırlıydı harita boştu şimdi bazıları diyecek wasteland tabi boş olacak adamlar atmosfer için değil beceremedikleri için haritayı dolduramadıkları için boş geliyordu zaten forumlarda falan geçer van buren(iptal edilen asıl fallout yapımcılarının oyunu) in senaryosuyla oluşturulmuş bir oyun sadede gelirsek ben rpg oyunlarında bir kalıba girmek istemiyorum fallout 3 ün yapımcısı fallout 3'te bu hatayı yaptı ananı babanı vesaireyi sokup aileden prim yaptı aynı yapımcı fallout 4'te de bunu deniyorsa(bebek eş köpek klasik amerikan ailesi) bu adam fallout evrenini bilmiyor demektir kardeşim ben fallouta karı koca bebe köpek fantezisi için girmiyorum yada ev yapıp silah craftlayıp raider vurmak için değil düzgün senaryo yaran kara mizah ilginç karakterler çok sağlam soğuk savaş esprileri politik göndermeler nükleer savaş hissiyatı geçmişteki insanların geleceğe bakış açıları tüm bunlar falloutun eşsizliğini pençeliyor bunun dışında special'ları dağıtımın bile oyunu baştan aşağı değiştiriyordu... say say bitmez daha bu oyunun meziyetleri tabi yinede gidip paşa paşa fallout 4 alacağım ve söve söve oynayacağım...

matrim

3.9.2015 16:58:15

0
3. oyun zaten fallout evrenine göre çok kısıtlıydı new vegas ise gerçekten o dünyanın atmosferini yakalamıştı. bence kesinlikle yapsınlar derim ki bethesda da farkındadır bunun

Biyonik Kumanda

3.9.2015 16:28:54

0
konuşmanın videosu da burada: https://www.youtube.com/watch?v=pbcCwfAstyQ Adamlar eski Black Isle Studios çalışanları yani eski Fallout yapımcıları ve Bethesda'nın geliştirdiği oyun motorunu ve Bethesda'yı övüyorlar. New Vegas'ı yaparken oyun motoru sayesinde bayağı bir kolay hale gelmiş yapımı. Umarım Bethesda da sıcak bakar ve iki sene sonra aynı motorla bir spinoff görürüz. Eski Fallout yapımcıları Fallout'un "gore" temasını oyunda çok güzel yakalıyorlar. Bethesda'daki eksik de bu. O tema yok bu adamların Fallout'unda. F.E.V ile ilgili vahşet hikayeleri barındırması lazım. Fakat bazı ülkelerde yasaklanma durumu olduğu için uyuşturucu maddelerin adını değiştirmek zorunda kalmışlar vahşeti de o yüzden ekleyemiyor olabilirler.

BSC Misafiri

3.9.2015 16:18:06

-1
prim yapma çabaları vol 2

BSC Misafiri

3.9.2015 16:18:00

0
Bu sefer izometrik kamera açısıyla olursa tadından yenmez doğrusu.

BoUnTy_HuNtEr

3.9.2015 16:02:52

0
Bence obsidian inşallah tekrar böyle bir fırsat yakalar ben fallout new vegası şahsen 3 üncü oyundan daha başarılı buldum hem hikayesi olsun hem hikayede verdiğimiz karar bolluğu olsun hem factionslar bakımından olsun hem de içerik bakımdan bana göre fallout new vegas fallout 3 ün asıl olması gereken hali gibiydi ayrıca obsidiana fırsat verildiğinde büyük işler yapabileceğini düşünüyorum zamanında star wars knights of the old republic 2 oyunundada çok iyi işler başardılar fallout new vegasta bence baya sağlamdı umarım fallout evreninde geçen bir yan oyun yapılırsa bunu gene obsidian yapar .

Lorkand

3.9.2015 15:59:02

+1
Fallout 3 -NV gibi Fallout 4'ten sonra da NV gibi bir oyun çıkartırlarsa süper olur.

harikaerif

3.9.2015 15:53:19

+1
Çok çok iyi olur, hadi inşallah.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız