Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No More Heroes III Ekim Ayında PS ve Xbox Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı Marvelous ve geliştirici Grasshopper Manufacture, No More Heroes III'ün 6 Ekim'de Japonya'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümleri hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. 
 
Batıda No More Heroes III, bu sonbaharda XSEED Games ve Marvelous Europe aracılığıyla PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. No More Heroes III ilk olarak Switch için 27 Ağustos 2021'de çıktı. 
 
Oyunun bir kopyasını, 70 sayfalık dijital sanat kitabını ve 22 parçalı dijital film müziğini içeren bir Digital Deluxe Edition sürümü de satışa sunulacak. 
 
No More Heroes III'ün güncellenmiş sürümü, PlayStation 5 ve Xbox Series'de gelişmiş grafiklerin yanı sıra 4K çözünürlük ve 60 FPS desteğine sahip olacak. Ek olarak Switch sürümüne ücretsiz bir güncelleme ile Japonca ses seçeneği eklenecek. 
 
Fragman videosu
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu No More Heroes III Grasshopper Manufacture Switch
Soul Hackers 2 için Yeni Fragman Yayınlandı DNF Duel için Lost Warrior Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No More Heroes III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız