Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No More Heroes III Baharda Konsollar ve PC'ye Geliyor

 
 
Yayıncı XSEED Games ve geliştirici Grasshopper Manufacture, bu baharda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store aracılığıyla PC için No More Heroes III'ü piyasaya süreceğini duyurdu. No More Heroes III, ilk olarak Switch için 27 Ağustos 2021'de çıktı.
 
No More Heroes III'ün yeni sürümleri, geliştirilmiş yüksek çözünürlüklü grafiklere daha yüksek kare hızlarına ve daha hızlı yükleme sürelerine sahip olacak. 
 
Orijinal No More Heroes oyununun on yıl sonrasında geçen No More Heroes III Santa Destroy'daki eski evine geri dönen Travis Touchdown'un hikayesini takip ediyor. Travis Touchdown, Santa Destroy'a vardığında denizde yüzen dev bir yapay metropol ve şehrin yukarısında gizemli uçan bir cisim ile karşılaşır. Bu garip yeni dünyada çılgın tehlikeli suikastçilerle yüzleşmek zorunda kalacaksınız.

Robin Atkin Downes ve Paula Tiso'nun Travis Touchdown ve Sylvia Christel karakterleri rollerine geri dönmesinin yanı sıra No More Heroes III RIZE müzik grubunun üyesi Nobuaki Kaneko  tarafından bestelenen tamamen yeni orijinal bir müzik içeriyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu No More Heroes III Grasshopper Manufacture Switch
Macera Oyunu Haiku the Robot 28 Nisan'da PC'ye Çıkıyor The Great Ace Attorney Chronicles, 500 Bin Satış Rakamına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Microphone Not Found

17.4.2022 23:03:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: alsndnz bu oyunu nintendo parasini bastirip yaptirmamis miydi yada ben yanlis hatirliyorum heralde genelde 3. parti olsa bile cikartmiyorlar pcye boyle oyunlari cunku.
No More Heroes'un ilk iki oyunu da PC'ye gelmişti. Büyük ihtimalle No More Heroes serisi süreli EXC.

BSC Misafiri

16.4.2022 16:29:28

0
Muhtemelen Nintendo ile bir anlaşma yaptılar geliştirme ücreti konusunda. Açıkçası oyun hayal kırıklığı olduğundan çokta önemli değil nereye çıktığı artık.

BSC Misafiri

16.4.2022 16:29:18

0
1.ve 2.oyunu süperdi tek kelimeyle 3.oyun switch özel olarak çıktığı için izlerkene sıkıldım ama bir kerede oynamayı deneyeceğim .umarım 1 ve 2 kadar sarar bu arada Travis Strikes Again: No More Heroes adlı yan oyun güzeldi ama motorsiklet yarışlarında olayı çözemediğim için yarıda bıraktım .umarım pahalı olmaz ve alırım .

alsndnz

16.4.2022 13:59:48

0
bu oyunu nintendo parasini bastirip yaptirmamis miydi yada ben yanlis hatirliyorum heralde genelde 3. parti olsa bile cikartmiyorlar pcye boyle oyunlari cunku.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No More Heroes III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız