Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh 2'nin İkinci DLC'si Darkness in the Capital 15 Ekim'de Çıkacak

 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team Ninja, Nioh 2'nin ikinci indirilebilir içeriği Darkness in the Capital'in 15 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu.

Darkness in the Capital'da oyuncular Sohayamaru ile ilgili gizemleri ortaya çıkarmak için Kyoto City'e doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkacak. İndirilebilir içerik yeni hikaye, boss'lar, Yokai, zırh seti, silah, koruyucu ruhlar, Ninjutsu, Onmyo Magic, Soul Core ve daha fazlasını içerecek.

Darkness in the Capital indirilebilir içeriği, Season Pass'e dahil olacak veya tek olarak satın alınabilecek. Season Pass 114,00 TL ve tek fiyatı 44,00 TL. Season Pass'te ayrıca Temmuz ayının sonunda çıkan The Tengu's Disciple ve daha sonra çıkacak üçüncü bir indirilebilir içerik daha bulunuyor.

PlayStation Store'da Büyük Japon Oyunları İndirimi kapsamında Nioh 2 standart sürümü 429,00 TL yerine 244,53 TL. Ana oyun ve Season Pass'in bulunduğu Dijital deluxe sürümü 549,00 TL yerine 367,83 TL. İndirim 8 Ekim'e kadar sürecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nioh 2 Koei Tecmo Team Ninja
Doom Patrol 3. Sezon Çekimlerinin Ne Zaman Başlayacağı Açıklandı Game of Thrones Dizisinde Neden Lady Stoneheart'ın Bulunmadığı Açıklandı

yaratıc1KLAVYE

24.9.2020 16:54:37

0
Bu oyuna da -Abyys- modu eklenecek mi acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nioh 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız