Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh 2 Geliştiricisi Oyunun PC Sürümündeki Sorunları Düzeltmek için Çalışıyor

 
Nioh 2 – The Complete Edition geçtiğimiz günlerde PC için çıkışını gerçekleştirdi.

Oyunun Steam'deki incelemelerinin çoğu olumlu olsa da pek çok kullanıcı oyunun PC versiyonunda birtakım sorunlar yaşadığını dile getiriyor.

Bu sorunlar genellikle yüksek sistemlerde dahi kare hızı düşüşü ve oyunu klavye fare ile oynarken Xbox tuşlarının görünmesi.
 
Koei Tecmo sözcüsü, PCGamesN sitesine yaptığı açıklamada, oyuncuların oyun ile ilgili yaşadığı problemleri duyduklarını ve bunları çözmek için aktif bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Şubat ve Mart ayında güncellemeler yayınlanacak ve DLSS desteği de bu güncellemelerle eklenecek.
 
Nioh 2 – The Complete Edition Steam'de 249,00 TL'den satışta.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamesN Nioh 2 Koei Tecmo Team Ninja
Epic Games Store İlkbahar Vitrini ve İndirimi 11 Şubat'ta Başlıyor E3 2021 Etkinliğinin Dijital Olarak Düzenlenmesi Planlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.2.2021 21:25:27

0
Bu tarz şeyler hep var dark souls 3de bile var ben böyle oyunları klawye ile oynama taraftarıyım ama bu sebepten oynamıyorum

Hudson51

8.2.2021 20:40:23

0
Optimizasyon sıkıntıları bir şekilde çözülürde konsol portlarında kontrolcü tuşlarının gözükmesi olayı da eskide kaldı be Koei Tecmo...

Antikaruh

8.2.2021 20:19:09

0
Çözünürlük sıkıntıları, kare hızı sıkıntıları, stutter sıkıntıları, ufak tefek göçmeler... İade ettim 2 saat sonunda. Yazık olmuş, oyun güzeldi de oysa ki, deli gibi de bekliyordum. Referans olması açısından sistemi de yazayım; 5700xt, 3600x, 16 gb 3200 mhz ram, b450 tomahawk max.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nioh 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız