Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones Dizisinde Neden Lady Stoneheart'ın Bulunmadığı Açıklandı

 
2010'lu yılların en iyi dizilerinden biri olan, ancak ne yazık ki son sezonu ile hayranları hayal kırıklığına uğratan dizi Game of Thrones, bildiğiniz gibi kitaptan uyarlanan bir yapım. Kitapta olup da dizide olmayan da birçok olay var.
 
hayranların en çok merak ettiği ve istediği olaylardan biri de Lady Stoneheart'ın dizide bulunmasıydı. Lady Stoneheart, Catelyn Stark'ın öldükten sonra dirilen karakterinin adı. Ancak ne yazık ki bu karakter dizide kullanılmadı.
 
Dizinin yaratıcılarından David Benioff ise bu durumun sebebini açıkladı. Söylediğine göre Jon Snow'un öldürüleceği ve dirileceği sezon yaklaştığı için öncesinde başka bir karakteri diriltmenin yanlış bir tercih olacağını düşünmüşler. Snow'dan önce başka bir karakteri diriltmenin, Snow'un ölümünün etkisini azaltacağını düşünmüşler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Game of Thrones Evreninden Dizi ve Film Haberleri lady stoneheart
Nioh 2'nin İkinci DLC'si Darkness in the Capital 15 Ekim'de Çıkacak DOOM Eternal Konsept Çizimler ve Tasarımcı Yorumları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

encuni

26.9.2020 00:44:14

0
ben o lekesizler ordusunun defalarca ölmesine ragmen bi şeklilde 10 binlerce ortaya cıktıgında sogumuştum.Ayrıca bildiğim kadarıyla son sezon kitaba göre yapılmadı kitap daha bitmemiş.

BSC Misafiri

25.9.2020 08:01:12

0
Hocam yorumunuzu anlıyorum da benim anlamadığım, insanlar zaten izliyor diziyi, uzatmak uzatırsın, iki sezon daha ekle, bir şekilde maliyeti kurtarmak için yapılabilecek o kadar şey varken, gidip dediğin gibi paketleyip bitirdiler, kitap yazımı daha bitmedi ama istenilse çok daha eklenebilir, daha fazla sezonluk şeyler yazılabilirdi ama paketleyil bitirmeyi tercih etmeleri ve son sezondaki birkaç olayı çıkartsan bir bölümde anlatabileceğin bir hale geldi...

Zarbo257

24.9.2020 19:45:36

0
Ne güzel keklediler ama milleti hype ı kurup kurup yok whitewalker yok bilmem ne derken son sezonda her şeyi paket edip milletin yıllardır izlediği merak ettiği şeyler yerine herkesin ağzına bi parça pul biber sürüp parayı vurup gittiler. Son yılların en büyük vurgunucusudur benioff kardeşler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones Evreninden Dizi ve Film Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız