Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Yenilikçi Yeni Konsolu Switch'in İlk Tanıtım Videosunu Paylaştı

 
   Nintendo uzun süredir sır gibi sakladığı yeni konsolunu nihayet bugün tanıttı. Konsola baktığımızda ise Eurogamer tarafından ortaya atılan söylentilerin doğru olduğunu görüyoruz.
 
   Nintendo Switch adıyla karşımıza çıkan 'NX' melez bir yapıyla hem ev hem de el konsolu olma özelliğini taşıyor.
 
   Dışarıdayken normal bir taşınabilir konsol olan Nintendo Switch, evde ise televizyona bağlanıyor ve büyük ekranda oyun keyfini yaşatıyor. Çeşitli aparatlar yardımıyla oynarken farklı seçenekler sunacak Nintendo Switch'in tanıtım videosunda ayrıca The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon, Mario, Mario Kart, Skyrim ve NBA 2K17 gibi oyunları da konsol üzerinde görüyoruz. Bunun dışında Nvidia yaptığı açıklamayla Nintendo Switch'in tegra işlemcisini kullandığını doğruladı.
 
   Reggie Fils-Aime basın bülteninde Nintendo Switch'in insanlara nerede oyun oynamak isteyecekleri konusunda özgürlük sunduğunu belirtti.
   
   Nintendo tarafından paylaşılan yaklaşık üç buçuk dakikalık Nintendo Switch tanıtım videosuna yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 
   Nintendo ayrıca konsolu destekleyecek geliştirici ve dağıtıcı firmaları da açıkladı. Liste şu şekilde: 
 
505 Games
Activision Publishing, Inc.
Arc System Works Co., Ltd.
Atlus Co., Ltd.
Audiokinetic Inc.
Autodesk, Inc.
Bandai Namco Entertainment Inc.
Bethesda
Capcom Co., Ltd.
Codemasters
CRI Middleware Co., Ltd.
DeNA Co., Ltd.
Electronic Arts
Epic Games Inc.
Firelight Technologies
FromSoftware, Inc.
Frozenbyte
GameTrust
Grasshopper Manufacture, Inc.
Gungho Online Entertainment, Inc.
Hamster Corporation
Havok
Inti Creates Co., Ltd.
Koei Tecmo Games Co., Ltd.
Konami Digital Entertainment Co., Ltd.
Level-5 Inc.
Marvelous Inc.
Maximum Games, LLC
Nippon Ichi Software, Inc.
Parity Bit Inc.
PlatinumGames Inc.
RAD Game Tools, Inc.
RecoChoku Co.,Ltd.
Sega Games Co., Ltd.
Silicon Studio Corporation
Spike Chunsoft Co., Ltd.
Square Enix Co., Ltd.
Starbreeze Studios
Take-Two Interactive Software, Inc.
Telltale Games
THQ Nordic
Tokyo RPG Factory Co., Ltd.
TT Games
Ubisoft
Ubitus Inc.
Unity Technologies, Inc.
Warner Bros. Interactive Entertainment
Web Technology Corp.
 
   Nintendo Switch Mart 2017'de piyasaya sunulacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
NX Mario, İnternetin Her Bir Yerini Sardı Red Dead Redemption 2'nin İlk Tanıtım Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

28.10.2016 19:04:59

0
Wii U güçlü değildi ama en azından X360-PS3'ten güçlüydü. Fakat o konsolların yapısı çözüldüğü için oyun optimizasyonu daha kolaydı Wii U'dan. Nintendo kendi konsolunu iyi tanıdığı için kendi oyunların grafikleri iyiydi buna katılıyorum. Multiplatformlar da ise eh. 3. parti oyunları kalabalık olarak görmeyin. Neden bu güçteki bir konsolda cod, battlefield veya ac oyunu olamasın ki? Yanlış bir algı oluşmuş bana kalırsa. Zamanında resident evil 4 gibi en iyi oyunlarından birinin Nintendo platformunda olması buna en iyi örnek. Ki mobil bir cihaz olduğu için 3. parti oyunları bunda oynamak insanların ilgisini çekecektir. Mesela GTA V gibi milyonlarca satmış bir oyun tekrardan Nintendo Switch'e çıksa yine milyon satar.

hayansame

27.10.2016 21:48:06

0
Kesinlikle ps4 gucunde olmasi harika olurdu. Ama wii-u nun gucune ragmen . Mario kart 8 ve mario sonic 2016 oyunun grqfikleri. Yeni gelecek zeldanin grafiginden tut fizigine. Inanilmaz hepssi. Wiiudan guclu olacagi kesin ve xbox one kadar bile olsa bu konsol inanilmaz fizik ve grafikler gosterecek bize. Herkes 3.parti destegi olmali diyorda. 3.parti oyunlari cod battlefield assasins creed bunlar olsa ne olmasa ne ki? Kalabaliktan baska birsey degil.

Bowser Zeki

27.10.2016 14:45:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

zeki hocam siz ne düşünüyoruz bu duyuruda, sizin görüşlerinizi ben merak ediyorum. Ne bekliyordunuz, duyuruda kiler sizi hayal kırıklığına uğrattı mı, tahminleriniz var mı? Sizce çok rahat kullanabilecek miyiz bu konsolu , teknik bilgi ve içerik konusunda herkes gibi bekliyoruz, bir çok bilgi eksik ve havada... Bu sefer nintendo oyuncu dostu olacak mı (bazı konularda) Ben sizin duygularınızı merak ediyorum. iyi günler
Ben şahsen konsepte bayıldım ama bir PS4 gücünde konsol isterdim bu sefer... Hayır alacam mı alacam ama ne biliyim böyle HATER lar yüzünden gene dalga konusu olacak gibi me geliyor. Gerçi nintendo'yu alma sebebimiz 1. parti oyunları o yüzden yeni şeyler ile karşımıza gelicektir nintendo.

BSC Misafiri

25.10.2016 22:25:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk
quote:

Orijinalden alıntı: ScottishJR ne sacmaliyorsun kardesim?icinde Tegra K1, CPU ve GPU kullanan Nvidia'nin Shield Tablet'i bile 220$.sen icinde Nvidia X2 yani K1'in 4 katina esit CPU ve GPU olan Nintendo konsolunaki Shileld Tablet Android OS kullaniyor.200$ alti olursa diyorsun.birazcik arastirda oyle yaz.iPhone 800$'ken birsey demezsiniz.simdi gelmis konusuyorsun sacma sapan.Nintendo sana tasinabilir PS4 ve XBzOX One gucunde konsol sunuyor.sen gelmissin bu konsollardan bile daha ucuz olsun diyorsun.iPhone 800$ oluncada o kucucuk ve kocaman aletlerin yapabildigini kucucuk alet yapiyor o yuzden fiyati boyle falan filan.hayatinda konsol kullanmamissin herhalde yorum yapma bos bos.PS4 ve XBOX One'i tablet boyutunda bir makinaya sigdirmak kolay degil onu bil.400$ alti bir fiyati olursa bu konsol en az 100 milyon satisa ulasir cunku hem home, hem handheld birarada.
Anlaşılan oki sıkı bir fanatiksin buna saygı duyarım bende sony i destekliyorum çünkü kalitesi beni herzaman memnun etti ve dil desteği sunuyorlar oyunlarında buda en önemli artısı ha iyiyide görmezden gelmiyorum en iyi sisteme sahip bir bilgisayarada sahibim xbox one iyi olsa onuda alırdım kaldıki kontrollerini aldım ve ds4 e göre sert kullanışsız ve tepki süresi çok geride olduğunu gördüm bu yüzden xbox benim için bitti . gelelim senin 100 m hayaline 10 m satarsa neymiş yav bu diye gidip bitane alacağım ve sana resimleri göndereceğim söz veriyorum 5 m dan fazla satmaz işte oda 5 m kalan son kale fanatikler bu bir el konsoludur çıkınca zaten ps4 ün yarısı kadar anca güce sahip olacağını görürüz kaldıki ps4 güçsüz bir konsol
Switch'in yapımcısı Nintendo bunun ''ev konsolu'' sistemi olduğunu söylemişken hala el konsolu imasında bulunmanın bir anlamı yok, 50'den fazla 3. partinin oyun desteğinde bulunacağını açıklaması ki Wii U'da 6-7 firma vardı ve PS4'e geliştirilen Dragon Quest XI'in Switch içinde geliştirilmesi bile PS4 ayarında bir konsol olacağının net garantisidir. Switch almanı değilde zamanın olursa emülatörden filan bir Nintendo oyunu oynayıp bitirdikten sonra Nintendo'nun değerini o zaman anlarsın. Playstation'ın nasıl kalitesinden emin isek aynı şekilde yıllardan beri Nintendo oyunlarını da oynayan biri olarak fazlası var eksiği yok diyebilirim. Dışarıdan göründüğü gibi asla değil, ülkemizde çok büyük önyargı var ve nedenini de anlamak mümkün değil. Mesajını yine de arşivliyorum, konsol çıktıktan 1-2 ay sonra o 5 milyon satar lafını hatırlatırım :)

BSC Misafiri

25.10.2016 22:24:41

+1
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Valla Nintendo çalışanları Pazarı iyi analist etmesini hiç bilmiyor bence. Oyuncuarın istediği ps4 ve xbox one dan çok daha güçlü br ev konsolu bence. Bunun en büyük örneği ps4. Teknik donanımı daha iyi Oyunları daha iyi performansta çalıştıan konsol hangisiyse onu tercih ediyor millet. Bencede yeni bir wii u vakası.
Pazar analist değil analiz edilir, sen PS4'ü örnek vermişsin bende PS1, PS2, DS, Wii ve 3DS'in kendilerinden güçlü donanımları yendikleri örneklerini veririm. Sen ve senin gibiler hem en güçlü oyun konsolunu isteyip hemde en ucuz olmasını istiyorlar. Dünya öyle bir yer değil ne yazık ki, Switch'e çıkacak bir Pokemon oyunu dahi tek başına 20 milyon sattırır, diğer özel oyunları da eklersek başarısız olması imkansız gibi bir şey demektir. Bir Nintendo oyunu oynamayıp desteksiz ahkam kesen ne çok insan var yahu.

aykut291

24.10.2016 12:22:19

0
Valla Nintendo çalışanları Pazarı iyi analist etmesini hiç bilmiyor bence. Oyuncuarın istediği ps4 ve xbox one dan çok daha güçlü br ev konsolu bence. Bunun en büyük örneği ps4. Teknik donanımı daha iyi Oyunları daha iyi performansta çalıştıan konsol hangisiyse onu tercih ediyor millet. Bencede yeni bir wii u vakası.

rambocuk

23.10.2016 12:38:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ScottishJR ne sacmaliyorsun kardesim?icinde Tegra K1, CPU ve GPU kullanan Nvidia'nin Shield Tablet'i bile 220$.sen icinde Nvidia X2 yani K1'in 4 katina esit CPU ve GPU olan Nintendo konsolunaki Shileld Tablet Android OS kullaniyor.200$ alti olursa diyorsun.birazcik arastirda oyle yaz.iPhone 800$'ken birsey demezsiniz.simdi gelmis konusuyorsun sacma sapan.Nintendo sana tasinabilir PS4 ve XBzOX One gucunde konsol sunuyor.sen gelmissin bu konsollardan bile daha ucuz olsun diyorsun.iPhone 800$ oluncada o kucucuk ve kocaman aletlerin yapabildigini kucucuk alet yapiyor o yuzden fiyati boyle falan filan.hayatinda konsol kullanmamissin herhalde yorum yapma bos bos.PS4 ve XBOX One'i tablet boyutunda bir makinaya sigdirmak kolay degil onu bil.400$ alti bir fiyati olursa bu konsol en az 100 milyon satisa ulasir cunku hem home, hem handheld birarada.
Anlaşılan oki sıkı bir fanatiksin buna saygı duyarım bende sony i destekliyorum çünkü kalitesi beni herzaman memnun etti ve dil desteği sunuyorlar oyunlarında buda en önemli artısı ha iyiyide görmezden gelmiyorum en iyi sisteme sahip bir bilgisayarada sahibim xbox one iyi olsa onuda alırdım kaldıki kontrollerini aldım ve ds4 e göre sert kullanışsız ve tepki süresi çok geride olduğunu gördüm bu yüzden xbox benim için bitti . gelelim senin 100 m hayaline 10 m satarsa neymiş yav bu diye gidip bitane alacağım ve sana resimleri göndereceğim söz veriyorum 5 m dan fazla satmaz işte oda 5 m kalan son kale fanatikler bu bir el konsoludur çıkınca zaten ps4 ün yarısı kadar anca güce sahip olacağını görürüz kaldıki ps4 güçsüz bir konsol

Shonen Jump

23.10.2016 01:48:36

0
Sadece 3ds den pokemon oynuyorum hocam onun haricinde dediğiniz gibi hiç alakam yok

ScottishJR

22.10.2016 18:44:06

0
ben PS2'ye 2008'de cikan Call of Duty World of War'dan bahsettim.yani PS3, XBOX 360'a cikan Call of Duty'den.simdi Wii'ye en son cikan CoD MW3'ye bakalim PS2'den hicbir farki yok malesef.yani sunu demek istiyorum.Wii'ye Call of Duty MW3 yada benzeri oyunun gelmesi cok buyuk birsey degil.

Kennnn

22.10.2016 17:40:39

+1
quote:

Orjinalden alıntı: esmerbuyucu Tegra X1 Q2 2015'te çıkmış. Yani 2 senelik yonga çok eski kaçar. O yüzden X2 kullanılma ihtimali daha fazla gibi geliyor. Aradaki fiyat farkının da farkı olacağını sanmam. Hatta Nvidia'nın Shield Tablet çıkarmamasının nedeni de Switch yüzündenmiş sanırım.
Valla keşke dediğiniz gibi olsa :) Aslında dışarıdan bakılınca tam da öyle nintendo nvidia anlaşması bir çipten fazlasıymış gibi geliyor.

esmerbuyucu

22.10.2016 17:35:34

0
Tegra X1 Q2 2015'te çıkmış. Yani 2 senelik yonga çok eski kaçar. O yüzden X2 kullanılma ihtimali daha fazla gibi geliyor. Aradaki fiyat farkının da farkı olacağını sanmam. Hatta Nvidia'nın Shield Tablet çıkarmamasının nedeni de Switch yüzündenmiş sanırım.

Kevin Garnett

22.10.2016 17:20:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Hocam şimdi ucuzluktan demek istediğiniz bence fiyatı açıklanınca ortaya çıkar. Her ne kadar oyun kütüphaneleri farklı olsa da, PS4 ve Xbox bu konsolun bir şekilde rakibi. PS4 Pro 400 dolar etiketi ile çıkacak, eğer Nintendo yeni konsolunu 300 dolar ve üstü bir fiyattan satarsa, rekabetçi bir fiyat olduğu söylenemez. Bence bu donanım doğru çıkarsa 200-250 dolar gibi bir fiyattan satılırsa ancak bir rekabetten bahsedebiliriz.
Öyle bir donanımla gelecek ise 250 dolar gibi bir fiyatta olur zaten. Ancak trailerdaki gibi en az XB1-PS4 kadar iyi olursa 350 doları gözden çıkarmamız gerekebilir.

İdrak İstimlak

22.10.2016 17:14:17

0
Wii'nin 250 dolar ile satışa sunulduğunu hatırlatırım, ben o fiyatları önerirken dünyadaki genel gidişata göre rekabetçi bir anlayışın en büyük silahının fiyat olduğunu vurguladım. Xenoblade örneğiniz de yanlış olmuş, oyunu biz de oynadık, açık alanlar devasa ama atıyorum bir GTA'daki gibi karakter yoğunluğu yok, tabii buna sık sık düşen frame değerlerini falan katmıyorum. Zaten bu tip oyunları karşılaştırmak anlamsız, beğendiğim bir oyun Xenoblade'in bu açıdan diğer oyunlardan daha iyi olduğunu da düşünmüyorum.

esmerbuyucu

22.10.2016 17:12:17

0
Development kitte Maxwell mimarili 1Tflops, 4GB ram kullanıldığı söyleniyor. En kötü ihtimal bu yani. Umarım konsolun kendisi Pascal mimarili 1,5Tflops, 8GB ram olarak çıkar. Yani madem Maxwell çıkaracaklardı zaten hali hazırda 2016 holiday sezonu çıkarabilirlerdi. Yani çıkış tarihini Mart 2017e almalarında mantıklı bir sebep aramak istiyorum. Yoksa çok uyduruk bir zaman dilimi seçmişler demektir.

Kennnn

22.10.2016 17:00:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: ScottishJR bu konuda kesinlikle yanlis bilgi vermissiniz.Wii, Dreamcast'in nerdeyse 3 kat daha guclu bir makina.Wii'nin ozellilerine bakacak olursak tam bir Original XBOX.GPU ve CPU degerleri cok yakin birbirine.XBOX bilingi gibi PS2'nin tam 2 katiydi.zaten PS2 480p'de ouun oynatamazken XBIX, 720p'de FIFA 07 oynatiyordu.butun retro konsollara sahip bir koleksiyoncu olarak bircok teknik konuda bilgim vardir.bide soyle dusunun.Nintendo, Wii U'ya GTA V'in 8 kati, Fallout 4'un 6 kati mapli Xenoblade Chronicles X'i getirebiliyorsa Switch'e neler neler getirir.Wii'ye Call of Duty geldi demisdinizde bunda garip bir olay yokki.cunku Wii oyunu 480p'de calistiriyor.o zaman PS2'yede Call of Duty geldi.oyle kiyaslama olmaz.ama dedgim gibi 1080p'de Xenoblade Chronicles X'i calistirabilmek gercekten cok ama cok buyuk is.emin olun o oyun Sony ve Microdoft ne PS4'da ne XBOX'da calistirabilir.Nintendo kendi konsolunu cok iyi tanidigi icin ve bu olaylardan anladigi icin oyunlar oluyor Nintendo konsollarinda.simdi dusunun Xenoblade Chronicles X'i calistiran makina FIFA, Call of Duty, Assasin's Creed, Watch Dogs 2 gibi oyunlari mi calistiramayacak?tabiki calistirir hemde rahatlikla.ama tabi devoloper boyle tembel oldukca hem yuksek tech'ler istedikte cunku yuksek tech kolaylik demek cok rahatca port'lamak demek oyunlari.neyse bence Switch'in bu guclerde olmasi Nintendo icin cok iyi.neler yapabildigini Wii U'da gorduk.kim bklur Switch'te neler gorecegiz.bide Swiych'in gucu 3rd party'ler icin az degil.lutfen abartmayalim.
Yahu arkadaş cımbızlama yapmayalım detaylı yazmak gibi bir durumum tez yazmıyorum sonuçta dönemin konsollarından çok farklı bir cihaz olduğunu söylemek zor tabiki farkı var kadar da olsun artık. Zaten google'a yazıp ilk sayfada farkları görebilirsiniz. Benim söylediğim rakamların oyunu yapacak adamlar için satan bir konsolda düşün sistemin pek önemli olmadığı. Takıldığınız konular cidden acayip. Bu forum insanların gelip rahatlama platformuna dönüştü iyice. Öyle kıyaslama olmazmış ps2 döneminde ki Call of duty'den bahsetmiyoruz biz sen 201o yılıdna çıkmıi bir oyundan bahsediyoruz, buna cevap olarak ne var bunda ps2'de callof duty vardı demek nasıl bir kafaysa. Teknoloji geliştikçe kullandığın tekniklerde gelişir Wii'ye böyle oyunlar çıktıysa günümüz görsel tekniklerin gelişimi sayesinde. Teknik bilginiz var ama oyun yapmamış ya da neyin nasıl yapıldığı konusunda uygulama da pek bilginiz yok anlaşılan.

ScottishJR

22.10.2016 17:00:08

0
Nvidia Shield TV yani Tegra X1 kullanan makina bile 300$.siz Tegra X2 kullanan ve hem home hem handheld olan konsola 250$ diyorsunuz.bende konsolun fiyati 400$ gecmedigi surece cok uygun ama cok isteyen o 3 katli uzay gemisi gibi PS4 Pro'yuda alabilir o parayla.akli kullanan ise kesinlikle Switch'i alir hem home konsolu hemde handheld konsolu olur.ne guzel hem Nintendo, nerdeyse PS4 ve XBOX One'a esit gucte konsolu hem kucucuk sekilde hem home ve handheld konsol olarak sunsun.bide ustune PS4 ve XBOX One'dan ucuz yapsin fiyatini.biraz arastirin oyle yazin fiyatlari.

ScottishJR

22.10.2016 16:48:22

0
bu konuda kesinlikle yanlis bilgi vermissiniz.Wii, Dreamcast'in nerdeyse 3 kat daha guclu bir makina.Wii'nin ozellilerine bakacak olursak tam bir Original XBOX.GPU ve CPU degerleri cok yakin birbirine.XBOX bilingi gibi PS2'nin tam 2 katiydi.zaten PS2 480p'de ouun oynatamazken XBIX, 720p'de FIFA 07 oynatiyordu.butun retro konsollara sahip bir koleksiyoncu olarak bircok teknik konuda bilgim vardir.bide soyle dusunun.Nintendo, Wii U'ya GTA V'in 8 kati, Fallout 4'un 6 kati mapli Xenoblade Chronicles X'i getirebiliyorsa Switch'e neler neler getirir.Wii'ye Call of Duty geldi demisdinizde bunda garip bir olay yokki.cunku Wii oyunu 480p'de calistiriyor.o zaman PS2'yede Call of Duty geldi.oyle kiyaslama olmaz.ama dedgim gibi 1080p'de Xenoblade Chronicles X'i calistirabilmek gercekten cok ama cok buyuk is.emin olun o oyun Sony ve Microdoft ne PS4'da ne XBOX'da calistirabilir.Nintendo kendi konsolunu cok iyi tanidigi icin ve bu olaylardan anladigi icin oyunlar oluyor Nintendo konsollarinda.simdi dusunun Xenoblade Chronicles X'i calistiran makina FIFA, Call of Duty, Assasin's Creed, Watch Dogs 2 gibi oyunlari mi calistiramayacak?tabiki calistirir hemde rahatlikla.ama tabi devoloper boyle tembel oldukca hem yuksek tech'ler istedikte cunku yuksek tech kolaylik demek cok rahatca port'lamak demek oyunlari.neyse bence Switch'in bu guclerde olmasi Nintendo icin cok iyi.neler yapabildigini Wii U'da gorduk.kim bklur Switch'te neler gorecegiz.bide Swiych'in gucu 3rd party'ler icin az degil.lutfen abartmayalim.

İdrak İstimlak

22.10.2016 16:41:05

0
Hocam şimdi ucuzluktan demek istediğiniz bence fiyatı açıklanınca ortaya çıkar. Her ne kadar oyun kütüphaneleri farklı olsa da, PS4 ve Xbox bu konsolun bir şekilde rakibi. PS4 Pro 400 dolar etiketi ile çıkacak, eğer Nintendo yeni konsolunu 300 dolar ve üstü bir fiyattan satarsa, rekabetçi bir fiyat olduğu söylenemez. Bence bu donanım doğru çıkarsa 200-250 dolar gibi bir fiyattan satılırsa ancak bir rekabetten bahsedebiliriz.

Kennnn

22.10.2016 16:19:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Hocam gönlüm Nintendo'nun başarılı olmasından yana, kütüphanelerinde bulunan o her biri birbirinden kaliteli exc oyunlarını zevkle yeni nesilde oynamak istiyorum. Ancak Nintendo yine Wii ve WiiU'da yaptığı üzere gimmick'ler üzerinden para kazanma yolunu seçmiş gibi görünüyor. 4 GB RAM, 1 tflops GPU bence 3. parti desteğini almak için kesinlikle yeterli değil. İnşallah dedikodular yanlış çıkar diyorum ama pekte yanlışmış gibi durmuyorlar...
Yanlış olabilir de, farklı birkaç spec dolaşıyor internette. Nvidia'dan kötünün iyisi birşeyler umuyoruz artık ama beklentilerimizi düşük tutalım biz yine. 3'üncü partileri çekmek için yeterli olmasa da o ayarları baz az alırsak Wii U'ya nazaran 3X bir cihaz var deniyor. Wii U'da 30fps olacak Zelda'yı 60 fps daha yüksek ayarlarda oynamak dahi çoğu kişiyi feci memnun etmeye yetecek bir durum. Çok satan bir konsola herkes oyun yapmayı ister biliyorsunuz, bir şekilde oyunlardan kısarlar yine bu cihaza getirirler. Adamlar 1998 üretimi Sega Dreamcast ayarında konsola Wii'ye Call Of Duty getirdi. :)

Kevin Garnett

22.10.2016 15:39:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Hocam gönlüm Nintendo'nun başarılı olmasından yana, kütüphanelerinde bulunan o her biri birbirinden kaliteli exc oyunlarını zevkle yeni nesilde oynamak istiyorum. Ancak Nintendo yine Wii ve WiiU'da yaptığı üzere gimmick'ler üzerinden para kazanma yolunu seçmiş gibi görünüyor. 4 GB RAM, 1 tflops GPU bence 3. parti desteğini almak için kesinlikle yeterli değil. İnşallah dedikodular yanlış çıkar diyorum ama pekte yanlışmış gibi durmuyorlar...
Donanımı cidden öyle ise büyük ihtimalle ucuz tutmak istemelerindendir. Ucuz tutma yöntemi genelde işe yarıyor mesela Wii.

İdrak İstimlak

22.10.2016 15:09:19

0
Hocam gönlüm Nintendo'nun başarılı olmasından yana, kütüphanelerinde bulunan o her biri birbirinden kaliteli exc oyunlarını zevkle yeni nesilde oynamak istiyorum. Ancak Nintendo yine Wii ve WiiU'da yaptığı üzere gimmick'ler üzerinden para kazanma yolunu seçmiş gibi görünüyor. 4 GB RAM, 1 tflops GPU bence 3. parti desteğini almak için kesinlikle yeterli değil. İnşallah dedikodular yanlış çıkar diyorum ama pekte yanlışmış gibi durmuyorlar...

Kevin Garnett

22.10.2016 15:00:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Cihazın 1 tflops olacağı yönünde söylentiler var, 4GB RAM, 32GB depolama kapasitesi de ayrıca diğer dedikodulardan. Her ne kadar oyunları ile yüzümüzü güldürecek olsa da, şu donanım ile çıkması 3. parti oyunlar için kötü oldu. Buradan bakınca 3. parti desteğinin uzun sürmeyeceğini tahmin etmek zor değil.
Bu donanımla olacağını pek sanmıyorum, gayet iyiydi trailerda görüntüler. O görüntüyü tutturacaksalar en az 1.7 tflops, 8 GB RAM olacaktır. Nintendo dediklerinin sözünü pek tutmayan bir firma değildir çünkü. Ben inanıyorum Nintendo'ya açıkçası, donanım konusunda pek sıkıntı yaşatmazlar dedikleri gibi ise.

İdrak İstimlak

22.10.2016 14:48:04

+2
Cihazın 1 tflops olacağı yönünde söylentiler var, 4GB RAM, 32GB depolama kapasitesi de ayrıca diğer dedikodulardan. Her ne kadar oyunları ile yüzümüzü güldürecek olsa da, şu donanım ile çıkması 3. parti oyunlar için kötü oldu. Buradan bakınca 3. parti desteğinin uzun sürmeyeceğini tahmin etmek zor değil.

gokhan5005

22.10.2016 14:33:46

0
ben deli ama cok deli mario oyunlari hastasi biriyim. nerdeyse her nintendo konsoluna sahibim.. ozellikle 3ds ve wii me gözum gibi bakarim... mario galaxy/2 ne kaç kere bitirdim ve tekrar oynadim sayisi yoktur. gel gelelim evimde ps4 te var . arada pes , fifa çakiyorum;uncharted falan da oynuyorum. sanirim benim gibi düşünen cok oyuncu var tahmin ediyorum:elimizde söyle bir konsol olsa; evde annemiz hanim yada kardes tv izlerken bir köşede mario yada pes17 oynamak .. bu ikisi buluşurmu acaba diye dusunuyordum hep... ayri ayri konsol açmak yerine kösemde pis pis siritirken 😁 online muclub oynamak bana cok cazip geliyor.. yabanci oyun sitelerin deki forumdaki cogu oyuncu da baya heycanli ve sevinçli görünüyor... kesinlikle alacam benim icimi kipir kipir etmeye yetti bu video 😋😋

esmerbuyucu

22.10.2016 12:05:18

0
Şu hardcore kelimesini de bir bırakın artık ya. Zelda oynayan da Mario oynayan da hardcore oyuncudur anlamak çok mu zor. En güçlü konsolda oynamakla hardcore oyuncu falan olunmaz. İyi olmuş rekabete dahil olmadığı sırf Sony, Microsoft'un kıçı tekmelenecek diye Nintendo'nun daha güçlü donanım çıkarmasını istemişsin. Nintendo'nun kendi kitlesi tek başına yeter.

unicornek

22.10.2016 11:35:25

0
Dünya genelinde büyük satış rakamları yakalar, ben çok beğendim ancak ülkemizdeki genel oyuncu kitlesine hitap etmiyor

ScottishJR

22.10.2016 04:37:46

0
Splatoon.kendisi Wii U exclusive'dir.bide bu kadar onemli bir oyunu nasil bilmiyordunuz?herhalde Nintendo ile hic alakaniz yok.

powersmachine54

22.10.2016 00:35:09

+1
Nintendo Switch en fazla tahminim xbox seviyesinde veya biraz daha düşük donanımla gelecektir.Ama bazı multiplatform oyunlara destek verir,sonradan multiplatform oyun firmaları Nintendo Switch desteği keserler ancak Mario,zelda gibi exculesive oyunlar ile devam eder gibi yalnız fikir iyi ama donanım tarafında yine güçsüz olacağı için fazla tutacağını zannetmiyorum.Keşke Nintendo donanıma da fazla önem verseydi hem ev konsolu,hemde taşınabilir konsol yapıyorsun fakat özellikle ev konsolunda grafiğe önem vermiyorsun.Madem ikisini birleştirmişsin,ama el konsolunda 720p çözünürlüğü desteklese,ev konsolu tarafında 1080P,hatta 2k bile desteklese,multiplatform oyun firmalarına sonuna kadar destek verse,ellerindeki exculesive ile zaten grafik olarak çok iyi performans da verebilirdi.Kısaca demek isteğim adam dışarda aynı oyunu 720p çözünürlüğünde oynar,fakat eve geldiğinde TV'de aynı veya başka oyunu 1080p 60 fps gibi çözünürlük,fps kalitesinde high,ultra arası oynasa ve exculesive oyunlarında oynanabilirliğinin yanında aynısında grafiklere de önem vermiş olurdu.İşte o zaman Nintendo böylece hem Sony,hemde Microsoft'a rakip olmuş olurdu.Böylece rekabetler iyici kızışır ve oyunculara çok daha iyi hizmet ve exculesive oyunlar için resmen birbirleri ile yarışırlardı.Ancak bu Switch yine muhtemelen düşük donanımla geleceği için ancak kendi casual oyuncu kitlesi kullanır.Ama Nintendo hem kendi kitlesi ve daha çok kitleye ulaşmak için özellikle hardcore oyuncularını kendisine çekmek için yüksek donanımla gelmesi gerekir.Ama Nintendo her zamanki gibi kendi kitlesine önem verecek,o yüzden bu konsol beni maalesef hiç heyecanlandırmıyor.Bu arada gamepad de kaliteli olması gerek ki insanın oyun zevkini baltamaması gerekir.

Shonen Jump

21.10.2016 23:54:05

0
Videonun sonunda ki oyunun ismi nedir ?

mit_27

21.10.2016 23:52:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bu nintendo neden boyle yapiyor. adamlar wii u-da batirdi. buna ragmen yine wii u -a benzer konsol cikariyorlar.
Çünkü oyun endüstrisini geliştirmek istiyorlar

mit_27

21.10.2016 23:49:38

0
Rip cüzdan

mit_27

21.10.2016 23:45:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: redoracle Güzel cihaz yapmışlar, bide emulatör oyunlar desteklense bir şekilde çok daha kullanışlı olur. Tablet olarak kullanılmasıda güzel olur aslında hem dokunmatik oyun hem kalem aparatıyla not alma,resim çizme vs güzel işler yapılabilir.
Wii U'da Virtual Console vardı snes hatta n64 oyunları bile oynanıyordu Switchtede olur herhalde

mit_27

21.10.2016 23:41:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Ghostrain Nintendo nun parası çok heralde fantazi yapıyor adamlar. Yinede oyun kültüründe bir şeyleri değiştirecekse bu adamlar değiştirir.
:D Bu trailerden sonra 1 milyar dolar kazandılar Kaynak:http://www.ign.com/articles/2016/10/20/nintendo-gains-1-billion-in-market-value-just-by-announcing-nx-announcement

mit_27

21.10.2016 23:34:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: Musluman Metalci Abi o dışarıda kullanılan kontroller ne öyle ? Televizyon kumandasından hallice. Ya babacım Nintendo sizi çok severim, cansınız. Ama parayı çöpe atmayın be kardeşim artık, Ps4 Xbox ile yarışabilecek bir A sınıfı konsol yapın be kardeşim. Cep telefonları almış başını gitmişken şu işlere girmeye ne gerek var? Eğer illa el konsolu da yapacağız derseniz 3DS gayet güzel makine, onu daha iyi hale getirmeye çalışın. Ama bir ipte iki cambaz oynatmaya çalışıp durmayın artık.
PS4 gibi aldıktan 1 hafta sonra yeni oyunlar çıkana kadar rafa koyduğun ancak 1080p bir konsolmu istersin veya Aldığın gibi oyun sefası süreceğin ancak 720p olacak bir konsolmu istersin Bir raf ne kadar güzel gözükürse gözüksün içi dolu olmadığı zaman bir işe yaramaz

mit_27

21.10.2016 23:25:25

0
Yanlışlıka yazılmıştır itibar etmeyiniz

mit_27

21.10.2016 23:23:25

0
Sony'in kopyalaması için 5 ayı var

premiumbeyin

21.10.2016 22:23:21

0
Umarım oyunları ve konsolu ülkemizde çok pahalı olmaz Şahsen nintendo oyunlarını denemek istiyorum Uyguna olursa kesin kaçırmam

Guest-AEF248198

21.10.2016 20:55:15

+2
İyi grafik isteyen adamın adresi Pc platformudur bunu önce bir ayıralım. Nintendo işin daha çok eğlence kısmına odaklanmış adamların donanım olarak diğer iki konsola yarışacak gibi bir iddaları da yok, öyle bir söylemleri olsa ve 720p gelse eleştir ama sen kalkıp "720p tutmaz bu yeağğ" dersen komik duruma düşersin.

Kennnn

21.10.2016 18:22:10

0
Yeni haber tableti koyduğumuz televizyon ünitesinde performansı arttıran ayrı bir işlemci olması muhtemelmiş bu da bana dün bir arkadaşın paylaştığı konsolun bir başka spec görsel özelliklerini hatırlattı bakalım işin sonunda ne çıkacak.

Jetixmen

21.10.2016 17:43:49

0
e süper o zaman Ama anlayamadım herkes güçsüz olacak falan diyor.Xbox one'dan en az 2 kat güçlü bir cihaz nasıl güçsüz oluyor?

Jetixmen

21.10.2016 17:32:11

0
eğer bilgi doğruysa,evet gerçekten olması gerekenden biraz güçsüz demektir.Ama komik değil yani.Neyse görücez artık.Umarım 1080 60 - 720 60 dan aşağı olmaz.

Markus Schulz

21.10.2016 17:29:52

0
Bayağı hoşuma gitti umarım erken bir tarihte çıkar.Alacaklar listeme de ekledim ilk defa Nintendo'm olacak Yalnız oyunlar biraz kasıyor gibi geldi özellikle NBA 2K17.

hayansame

21.10.2016 17:28:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bowser Zeki ÇÖP ama altından bir çöp
zeki hocam siz ne düşünüyoruz bu duyuruda, sizin görüşlerinizi ben merak ediyorum. Ne bekliyordunuz, duyuruda kiler sizi hayal kırıklığına uğrattı mı, tahminleriniz var mı? Sizce çok rahat kullanabilecek miyiz bu konsolu , teknik bilgi ve içerik konusunda herkes gibi bekliyoruz, bir çok bilgi eksik ve havada... Bu sefer nintendo oyuncu dostu olacak mı (bazı konularda) Ben sizin duygularınızı merak ediyorum. iyi günler

Leingrad

21.10.2016 17:23:16

0
Ben çok beğendim konsolu. Fikirde uygulamada efsane olmuş. E nihayetinde nes sega ps1 artık ilk oynadığınız konsol her ne ise, ta o zamandan beri evde tv karşında oynadığımız konsolu, dışarı çıkarken yanımıza alıp dışarda oynamaya devam etmek her konsolcunun hayaliydi. Ben sırf bu hayal uğruna ps1 e takılan sonynin kendi ürettiği ps1 lcd screen aparatını dahi almıştım bi zamanlar :) Adamlar yapmış işte, helal olsun. Onlada yetinmemiş cihazı süper kompakt bi tasarımla sunmuşlar. Kontrolcüyü ekrandan ayırabilme, tekini arkadaşına verip aynı ekradan splitscreen oynayabilme falan çok çok güzel fikirler. Nintendo, ne sony gibi native 4k oyun oynatamayan, oyunu geçtim 4k bluray dahi açmayan cihazı 4k 4k 4k diye bitarafını yırtarak satmaya çalışıyor, nede microsoft gibi toplama mini pc yi most powerful console diye yutturmaya çalışıyor. Herifler 10 numara iş yapmışlar. Yanlız gelgelelim. Mobil oyun pazarının %99.9 luk kısmını telefon oyunları kaplıyor. Nintendonun pay almaya çalışacağı pastanın durumu bu. Hardcore oyuncuların ilgisini çekmek için trailera skyrim falan koymuşlar ama skyrimin grafikeri biraz törpüleyip, optimizasyona önem versem şuan amiral gemisi denen telefonlarda çatır çatır çalışacak hale getirirsin. Ben gearbestten aldığım 100 dolarlık çin malı windows tablette bile takılmadan etmeden cayır cayır oynayabiliyorum skyrimi falan... Millet telefonun tabletin yanında bide bu cihazı taşır mı? Ben hiç mi hiç sanmıyorum. Çok güçlü bir alet olsa, çok iyi oyunları iyi grafiklerle performanslı şekilde oynatabilse şansı var, hemde çok büyük şansı var. Fakat gelgelelim millet şuan 2k quad hd super amoled ekranlı telefonda oyun oynuyorken onu geçtim benim gibi çin işi ucuz tablette skyrim, half life 2, dota falan dahi oynayabiliyorken, dışarda 720p mario oynamak için kaç kişi şu cihazı yanında gezdirir tartışılır. Cihazı yanında taşıatacak kadar güzel oyunların gelmesi lazım ama bunun için nintendonun mario pokemon zelda üçğeninden çıkması gerekiyor ama çıkacak gibide durmuyor. O yüzden her ne kadar her konsolcunun hayalini gerçekleştirmiş olsada wii gibi çok rabet göreceğini ben sanmıyorum. Pokemon Go ile milletin pokemon gazını almasalardı, şöyle 3D rpg elementleri içeren open world bi pokemon oyunu satışları uçurabilirdi.

slapert

21.10.2016 17:21:10

0
Nintendo oyunları çok pahalı bence. Türkiye'de fazla satılmadığından 2. El piyasası da oluşmuyor.

Son Perde

21.10.2016 17:15:45

0
GTA V gelirss kesin alınır.

Persona_Non_Grata

21.10.2016 17:07:39

+2
Martta alıcam kim ne derse desin

esmerbuyucu

21.10.2016 17:01:27

+1
Scorpio çıkınca eski Xbox One'lar da patladığı gibi mi patlayacak? Komiksin. Donanım her şey demek değil. Oyun olmadıktan sonra 10gflops olsa kaç yazar 4k oynatsa kaç yazar. Ki donanım olarak bir iddia içerisinde değiller yıllardan beri.

Bowser Zeki

21.10.2016 16:56:14

0
ÇÖP ama altından bir çöp

Guest-729A1C3F3

21.10.2016 16:40:19

0
mükemmel, ben bayıldım.

hayansame

21.10.2016 15:44:59

+2
Ne cok bloklu adam konusuyor konuda. Trollere gun dogdu yine. Wii zamaninda yoktunuz wii u dada . Switch cikacak yine olmayacaksinuz neden anlamiyorsunuz nintendo size gore degiiilllll. 2k 4k gibi gercek oyunculari aldatamayacak pazarlama hilelerine girmiyor bile nintendo helal olsun. 17.3 inc laptopda 1366x768 goruntude oyun oynuyorum. Cok da memnunum. 3ds almak bi nasip olmadi ama goruntulerde hayvan gibi tirtiklanmalar var ve hic rahatsiz edici degil. Ya arkadas bf3 realistc 2d cim kaya yapti da ne oldu blurmotiondan gozlerim bozulacak gibi oluyordu. Ne zaman anlayacaksiniz gercekci grafik kaplamalarin oyunu oyun yapan unsurlar olmadigini. Ama bu aglayan zirlayan nintendoya kufredenler nie boyle ... Adamlar zaten ps4 xboxdan memnun degiller .aldiklari konsollara adam gibi exc gec normal oyun bile cikmiyor. nintendo acaba bizi memnun edermi bu sefer ac gozlulugumuzu doyururmu ,bizim populer kulturun igrenc oyunlarini yapmaya baslarmi diye umut ediyorlar. Bi bakiyorlarki nntendo cizgizisinde cok da buyuk bi degisiklige gitmemis . Hemen hayal kirikliklarini aldiklari terbiyeyle kendilerine yakisan sekilde disariya vuruyorlar (kufrederek .kizarak saxma sapan guc muhabbetleri yaparak) Bu kisiler blavkberrye kizan kufredenlerle ayni. Tuslu klavyeli twlefon yapiyor bb. Adam banlanacagini bilmese kufredecek. Bb mali anlamda zorluk cekiyor diye haber cikiyor. Adamlar bat beter ol . Iyi olmus. Oyle sacma sapan seyler yaparsan batarsin diye yazilar yaziyoruz. Biz neden boyleyiz,nedenn cok saygisiziz? Bu konsolun efsane olmasını,, donanımı değil nintendonun politikaları belirleyecek. Nintendo zamanında ALKAN'ın yazdığı kapsamlı yazıdaki hataları http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wii_Unun_Sorunu_Nedir_Neden_Satamiyor-49027.htm tekrarlamaz ise gayet de güzel tutulacaktır. Bence en önemlileri bölge kilidi , konsola çakılı oyunlar ve hiç kampanya indirim yapılmayan oyunlar.

Kevin Garnett

21.10.2016 15:34:08

+7
Dreamcast'ten sonraki en büyük devrimleri yapan konsola, her gün 7 saat CoD oynayıp abur cubur yiyen XBOX fanboyları laf atıyor. PS4 Pro'nun cidden 4K vereceğini sanan adamlar gelip burada kötü donanımı var diyor, ikinci Wii U vakası diyor. İlk önce, aletin PS4 grafiklerinde olacağı söyleniyor. Galiba 720p'de olduğu için 60 FPS'e yakın olacak, upscale da olduğu zaman 60 FPS'i tuttuyorsa şu an Nintendo oyuncuları için süper bir olay. Tegra X2 ile olmaz o diyorsanız, zaten Tegra X2 değil o. 1 yıla yakındır geliştirilen daha güçlü bir GPU. Ya hadi olmadı diyelim, Wii U'da olan çoğu enfes exclusive oyunları, daha kaliteli bir şekilde oynatması bile güzel bir olay. Wii U'nun neden satmadığına da bakalım isterseniz: -Çoğu kişinin Wii aparatı sanması -Çıktığında hiç exc olmaması Peki Switch'e bakalım: -Ayrı bir isim -Mario, Zelda, SSB, Fire Emblem, Kid Icarus, Star Fox gibi Nintendo'nun köklü kültüründen gelen excler (sadece bunlar yok) -3. parti desteği -Günümüz konsollarının grafiklerinde olması -EVDE OYNADIĞIM OYUNU AYNI GRAFİKLERLE KALDIĞIM YERDEN AYNI ŞEKİLDE OYNATABİLMESİ Bakın özellikle o büyük yazdığıma, hiç bir şey olmasa bile o özelliği ile bir devrimdir bu konsol. Ha şimdi diyeceksiniz ki hiç mi eksisi yok? Tabi ki de var, kusursuz diye bir kavram olmadığına göre eksisi de vardır. Peki bu eksilerini de yazayım, ama çoğu tahmini olaylar hani Nintendo'nun bunları da tutturmuş ise kutsal bir konsol yapmış olabilir: -Batarya ömrü (3-4 saatten uzun olacağını sanmıyorum) -Kartuş olayı 3. parti firmaları 2 yıla yıldırabilir. -Ayrı olan kolların küçücük olması Bu arada Nintendo'nun hisseleri baya arttı duyurunun tarihinin duyurusu ve duyurudan sonra. Eğer cidden Nintendo'yu sadece Mario'dan itibaren sanmıyorsanız, sahteden sevmiyorsanız ve oyun kültürünüz sizi heyecanlandırmıştır bu konsol. Ha öbürleri, size ''4K''da ''oyun keyfiniz'' ve konsol adı ile çıkan ucuz yollu ama aparatları, hizmetleri kazık olan bilgisayarlar ile başarılar.

Chirrut Imwe

21.10.2016 15:32:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Cidden saka gibi.Ne yapmaya calistiklarini anlamak cok güc:D

GT_55

21.10.2016 15:09:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Yahu bu konsol kesin patlar...Ev icin kullanilan dock,herhangi bir donanim icermiyor,sadece sarj ve TV baglantisi icin kullaniliyor yani donanim sadece tablet cihazin icindeki.Elveda Nintendo http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1297353

Chirrut Imwe

21.10.2016 14:43:27

0
Yahu bu konsol kesin patlar...Ev icin kullanilan dock,herhangi bir donanim icermiyor,sadece sarj ve TV baglantisi icin kullaniliyor yani donanim sadece tablet cihazin icindeki.Elveda Nintendo http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1297353

ChelseaSmile

21.10.2016 14:24:33

0
6.2 inc ekrana 720p biraz sacma olmuş sanki onun dışında alet bende merak uyandırdı. Hele trailerde n64deki mario ya benzer bi oyun gorunce icim kipir kipir olmadi diyemem

Kevin Garnett

21.10.2016 13:57:57

+3
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Yıl olmuş 2016, 2017'ye giriyoruz.Nintendo halan daha 2005 yılının kafasını yaşıyor. Çağ dışı donanım ile konsol yapmaya devam ediyor. Wİİ U'dan ders almamışcasına ona benzer tabletli bir konsol daha yapıyor. Bari bunu yaptın, ana konsolu biraz daha güçlü yap. Telefonlar ve tabletlerde 2k üstü ekran artık standart olmaya başlamışken 720p ekranlı tablet yapıyorsun. Artık akıllı telefonlar ve tabletler bu kadar yaygın iken, bir de millet elinde bunu mu gezdirecek. Nintendo yine kendi kafasına sıkıyor.Yenilikçi olacam diye b.kunu çıkarıyor. Alan alır, saygımız vardır, ama bu konsolda wii u gibi patlar, diyorum o kadar.
İmza: PS4 PRO 4K GAMING... Peki...

BSC Misafiri

21.10.2016 13:52:19

0
iş yapmaz bu cihaz..benim hoşuma gitmedi..

Persona_Non_Grata

21.10.2016 13:41:07

+2
Güç fetişistleri basmış burayı, oğlum burası farklı platform, Nintendo, Playstation xbox la yarışmayı bırakalı çok oldu, burada özel oyunlar konuşulur, alın güç atışmalarınızı gidin kendi forumlarınız da yapın

İdrak İstimlak

21.10.2016 12:42:52

+5
Yahu bu konsol nasıl bir yenilik içermiyor anlamakta güçlük çekiyorum. Bugün itibarı ile baktığımızda masaüstü konsolların en büyük rakibi mobil telefonlara çıkan oyunlar. Bu oyunlar hem kolayca tüketiliyor, hem de taşınabilir olmalarının avantajları var. Nintendo bu konsolu ile denenmemiş bir işi hayata geçirmiş olacak. Düşünsenize, evde taktın cihazı üniteye, TV'den çatır çatır oyununu oynuyorsun, dışarı çıktın, al götür yanında, oyununa devam et. Bunun yanında mobil pazardaki cazibeli oyunların masaüstü konsol niteliklerini de taşıyan bu konsolda oynama imkanınız. Donanım elbette önemli ama Nintendo konsollarını aldıran her zaman için birinci parti oyunlar olmuştur, genel Nintendo kullanıcısı 3. parti oyunlara pek para yatırmaz. 3. parti oyunlar işin tuzu biberi... Benim asıl merak ettiğim ve şüphe ile baktığım olay kartuş sistemi ve nasıl bir markete sahip olacağı. WiiU'da fena sayılmayacak bir marketleri vardı ama yetersizdi, bölge ayrımı olacak mı mesela, sonra alınan oyunlar hesabımıza mı bağlı olacak, yoksa eskisi gibi makinaya mı bağlı olacak? Bence bu sorular en önemlileri. Online olarak 2017'de eğer hala oyuncular bir partide bir birleri ile konuşamayacaksa, oyunlar hesaplara bağlı olmayacaksa, oyunlar region free olmayacaksa, oyuncular asıl bunlara takılır. Umarım konsol kullanıcı dostu hızlı bir arayüze sahip olur...

Guest-63AC97813

21.10.2016 12:21:47

0
Tak çıkar yalama olur bu

Kennnn

21.10.2016 12:20:21

+1
Çıkmamış konsola kefen biçiyosunuz, yapmayın. Güç tek başına bir halta yaramıyor. Bu iş oyunlara bakıyor. Wii U güçsüz olduğu için değil nintendo oyuncularının bile uzun süre uzak kaldığı bir platform olmasından ötürü 3'üncü parti desteğini kaybetti he birde o tablet kontrolcu gereksizliği var. Nintendo tablet kontrolcü olayından vazgeçmiş ki fanların ve kullanıcıların en çok yakındığı konu buydu. Biz sadece tek ekran ile muhattap olmak istiyoruz diyorlardı. sistem güzel şeyler vaad ediyor. Tam ortaya çıkmadan karalamanın manası yok. Şu an çıkmış ps4 ve Xbox'ın gücü dışında bir albesi yok ikisi de genel manada multiplatform oyunlara bel bağladı. Aynı zaman da kişi bir pc kullanıcısı ise bu sıkıcı bir durum. Oyun seviyorsanız ps4'ün ya da pc'nin yanına alınabilecek bir cihaz görünümünde. exc konusunda ise el ve ev konsolu birleşimi (el konsoluna çıkacak oyunlar da gelecekse) şimdiye kadar hiç olmadığı kadar çok exc. yapımın geleceği de öngörülebilir. Yeni Zelda oyunun Wii U'da 30 fps iken Swtich'te masa üstü tv kullanımında 60 fps çalışıyor olması bile çoğu oyuncuyu çekmeye yetecektir ki muhtemelen bunu göreceğiz. Devamlı konsol kullanıcısı oyuncu kitlesinin ps4 ve xbox'ın exc performasından çokta memnun olmaması da nintendonun elinde bir koz.

Sisyphus

21.10.2016 12:05:04

+3
Tamam işte diğerleri gibi olmaya çalıştıkları gamecube sürecinde başarısız oldular. Yine olmaya kalsalar yine aynı şey olacak. Yenilikçi yaklaşım önemli. Şu an konsolların en büyük eksikliği taşınabilirlik yönünden sıkıntılı olmaları. Ps4 proda 3 kat çıktılar, scorpio yine eski beta video oynatıcılar gibi olur kesin. Mecburlar bir yönden de daha çok güç için portatiflikten ödün vermeleri lazım Wii U'nun bir mantığı yoktu yani tvde oynamak varken aynı evde neden tablette oynayayım ama switch ile evimin dışında oynayacaksam iş değişir. Bu çok büyük bir yenilik. Ben konsolumu tatile veya şehirdışına gittiğimde götürebileceğim daha ne olsun

Chirrut Imwe

21.10.2016 11:54:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus Bu nesil konsol oyunculuğu zıvanadan çıktı, konsollar pc mantığına döndü. Çözünürlük, fps vs derken bir de upgrade edilmiş versiyonlar çıktı başımıza. Şu an bildiğimiz konsol anlayışını devam ettiren tek firma Nintendo ve birilerinin bu çizgiyi bozmaması lazım. Güçlü bir ev konsolu çıkartsa diğerlerinden farkı kalmaz. Nintendo kullanıcıları da bunu istemiyor zaten. Kimse bf1 veya rdr için Nintendo konsolu almaz, ki çoğu Nintendo kullanıcısının evinde ps4, xbox one veya pc illaki vardır. Yani bu oyunlar çıksa bile adam gider diğer konsola alır, ben olsam öyle yaparım. Sadece teknik açıdan değil, bunca yıllık live ve psn alt yapısı da var. Yani beklentiniz bu şekildeyse zaten Nintendo size göre değil, piyasanın da Xbox veya Playstation taklitçisi bir konsola ihtiyacı yok diye düşünüyorum. Portatif olarak da kullanılabilen konsol fikri benim gibi şehir dışına her ay çıkan insanlar için çok güzel
Hocam 2 nesildir ayni laflari duyup duruyoruz.Hep Nintendo farkli,donanim beklemeyin falan vb....Game Cube'e kadar bu adamlar piyasanin en güclü donanimlarini cikardilar ama Wii ile bu gelenegini bozduklari icin sanki daha önce Nintendo hic güclü konsol cikarmamis gibi algilandi.Yahu Wii tuttu cünkü gercekden hic denenmemis bir etkilesim getirdiler konsola ama WiiU ve Switch'in getirdigi adam gibi hic bir yenilik yok üstüne üstük oldukca zayif.Bu farkli olma cabalari korkarim ki tez zamanda Nintendo'nun konsol piyasasindan silinmesine sebep olucak.WiiU ilk aciklandigin da binlerce day one duymustuk ama hüsran oldu simdide ayni seyleri bunun icin duyuyoruz ins sonu WiiU gibi olmaz yoksa Nintendo bi daha ev konsolu piyasasinda oldukca problemli bir zaman dilimine giris yapmis olur.

Chirrut Imwe

21.10.2016 11:46:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Dürüstlük ve hayal aleminden bahsedene bakın hele! Zeytinyağı gibi özel oyunu kalmamış oyun konsolu müsvettesini kendi şahsından fazla değer verip beyhude çabalarla savunmanla yüzlerce kişiye maskara olmuşken gelip burada Nintendo konsoluna donanım üzerinden laf edecek yüzünde varmış meğer. Neyse; ben hayatım boyunca aldığım hiçbir konsolun donanımına bel bağlamadım, Mega Drive, PSX, Sega Saturn, Nintendo 64'ten Dreamcast'e oradan günümüze kadar hep özel oyunlar tercih sebebim oldu. Xbox 360'ta da başlarda gayet iyi özel oyun varken bunlardan 3-4 tanesi multiplatform oldu daha sonra Xbox One'da ''only for'' denilen tüm oyunlar özel olmaktan çıkarılarak firmayı konsol üreticisi kategorisinden çıkarmamda yardımcı oldular. Senin gibiler Playstation'ın bariz hem grafik olarak daha iyi hemde kaliteli özel oyunlarına saygı duymazken Nintendo'yu konsoldan bile saymazlar. Bırak şimdi Nintendo'yu severim ayaklarını, şimdiye kadar hangi Nintendo oyununu oynadın veya hangisinde bir tane olumlu yorumun var? Nintendo el ve ev konsollarını tek çatı altında topladı, oyunlarına fransız kaldığın için potansiyel hakkında boş yorum yapmanda son derece normal. Xbox markası dışında hiçbir şeyi satın almayacak biri olarak ne yapacaksın Switch'teki oyunları? Velev ki Switch konsolu Scorpio kadar güçlü ve BF1 ve RDR2 dahil bütün 3. parti desteğine sahip, Scorpio yerine tercih eder misin? Nasıl olsa Scorpio'da oynayacağın oyun başka platforma çıkmış veya çıkmamış sana ne? Nintendo geçmişin, kültürün veya oyun deneyimin sıfır yahu bırak bu saçmalıkları.
Bak hele senin gibi kara cahillere mi rezil olmusum yoksa rezil mi etmisim? Xbox Kraldir.PS'nin nerde hem daha iyi grafikli hem de daha iyi oyunlari var da inkar etmisim? Cihaz 4 yasina gidiyor,bahsedilen 2 tane oyunu var benim PS fani,gercek kimligi ile yazamayan korkak can cazim.Sen daha emziginle dolasirken biz Nintendo konsollarini elimizde oynuyorduk kücük prensim benim.Birde kalkmis bana kültürden zartdan zurtdan bahsediyor.Ulan WiiU ciktiginda da aynen bu laflari duymustuk.Ne oldu cihaz? 4 yilda 10m barajini ancak asabilmis.Senin gibi iki yüzlü insanlar ancak laf kalabaligi yapar.Para veriyorum git su konsolu al desem,almayacagina da adim gibi eminim korkak bey

GT_55

21.10.2016 11:44:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Ana konsol yavru konsol diye bir durum yok, konsol tabletten ibaret ve oturtulduğu aparat birkaç girişe sahip televizyona bağlama ünitesi. 720p ekran tamamiyle şarjın olabildiğince uzun gitmesi için tasarlanmış ve asıl çağdışı olan senin gibi sözde oyunseverlerdir. Bir Nintendo oyunu dahi oynamadan bomboş kültürle ahkam kesmekte üzerinize yoktur. Nintendo'nun el ve ev konsolları tek çatı altında toplandı ve 1. parti kaç tane oyun geliştirileceği hakkında da zerre fikrin yoktur. Dahası onlarca 3. parti firma destek vereceğini açıkladı. Nintendo'yu oyun firması olarak dahi görmeyen senin gibi birinin saygıdan söz etmesi de ayrıca komik.
Sen benim neyi oynayıp, oynadığımı nerden bileceksin zibidi. 720p ekran şarjın uzun süre gitmesi için miş miş. Kendini böyle mi kandırıyorsun.Sen şuna desene içindeki çöp donanım yüzünden , yetmiyor yüksek çözünürlükte oynatmaya...Şu nintendo fanlarının biz kültürlü oyuncuyuz, oyunlarımız çok eğlenceli, çok eğleniyoruz oynarken falan diye kendilerini kandırmalıları yok mu. Sanki diğer konsol ve pc sahipleri oyun oynarken sıkıntıdan patlıyor. O tabletin koyulduğu yerde, extradan bir donanıma sahip olabilirdi, artık standart olmuş 4k tvler varken, 720p'den bozma çözünürlük ile 2017 yılında oyun mu oynayacağız. Yeni bir wii u vakası yolda.büyük ihtimal bu da patlar gider wii u çöpü gibi.

BSC Misafiri

21.10.2016 11:26:02

+3
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55
quote:

Orijinalden alıntı: Jetixmen

Komik mi?
Yıl olmuş 2016, 2017'ye giriyoruz.Nintendo halan daha 2005 yılının kafasını yaşıyor. Çağ dışı donanım ile konsol yapmaya devam ediyor. Wİİ U'dan ders almamışcasına ona benzer tabletli bir konsol daha yapıyor. Bari bunu yaptın, ana konsolu biraz daha güçlü yap. Telefonlar ve tabletlerde 2k üstü ekran artık standart olmaya başlamışken 720p ekranlı tablet yapıyorsun. Artık akıllı telefonlar ve tabletler bu kadar yaygın iken, bir de millet elinde bunu mu gezdirecek. Nintendo yine kendi kafasına sıkıyor.Yenilikçi olacam diye b.kunu çıkarıyor. Alan alır, saygımız vardır, ama bu konsolda wii u gibi patlar, diyorum o kadar.
Ana konsol yavru konsol diye bir durum yok, konsol tabletten ibaret ve oturtulduğu aparat birkaç girişe sahip televizyona bağlama ünitesi. 720p ekran tamamiyle şarjın olabildiğince uzun gitmesi için tasarlanmış ve asıl çağdışı olan senin gibi sözde oyunseverlerdir. Bir Nintendo oyunu dahi oynamadan bomboş kültürle ahkam kesmekte üzerinize yoktur. Nintendo'nun el ve ev konsolları tek çatı altında toplandı ve 1. parti kaç tane oyun geliştirileceği hakkında da zerre fikrin yoktur. Dahası onlarca 3. parti firma destek vereceğini açıkladı. Nintendo'yu oyun firması olarak dahi görmeyen senin gibi birinin saygıdan söz etmesi de ayrıca komik.

Sisyphus

21.10.2016 11:25:50

+2
Bu nesil konsol oyunculuğu zıvanadan çıktı, konsollar pc mantığına döndü. Çözünürlük, fps vs derken bir de upgrade edilmiş versiyonlar çıktı başımıza. Şu an bildiğimiz konsol anlayışını devam ettiren tek firma Nintendo ve birilerinin bu çizgiyi bozmaması lazım. Güçlü bir ev konsolu çıkartsa diğerlerinden farkı kalmaz. Nintendo kullanıcıları da bunu istemiyor zaten. Kimse bf1 veya rdr için Nintendo konsolu almaz, ki çoğu Nintendo kullanıcısının evinde ps4, xbox one veya pc illaki vardır. Yani bu oyunlar çıksa bile adam gider diğer konsola alır, ben olsam öyle yaparım. Sadece teknik açıdan değil, bunca yıllık live ve psn alt yapısı da var. Yani beklentiniz bu şekildeyse zaten Nintendo size göre değil, piyasanın da Xbox veya Playstation taklitçisi bir konsola ihtiyacı yok diye düşünüyorum. Portatif olarak da kullanılabilen konsol fikri benim gibi şehir dışına her ay çıkan insanlar için çok güzel

BSC Misafiri

21.10.2016 11:06:17

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Yahu cihazin donanimina bel baglamayin zira mobil cihazlar fp16 iken PS4,XO,Scorpio ve PRO fp32 cihazlardir yani Wii Switch asla bu cihazlar kadar güclü olamaz.O tarafda Nvidia'nin ancak mobil teknoljisinde cag atlatacak,devrim niteliginde bir yonga seti ile gelmesi gerekiyor ki buda pek mümkün gözükmüyor.Hadi yaptilar diyelim,öyle olsa bile Switch en fazla XO ve PS4'ün arasinda bi yerde olur ki iri kasli abileri PRO ve Scorpio'nun yaninda oldukca sönük kalir.Buda tahminen satislara yansiyacaktir. Nintendo düsmani degilim,bilakis cok severim.Anlayamadigim sey su:Yahu bu kadar "gimmick" ile ugrasacagina,basit ve güzel bir kontrolcü ile,güclü donanimli bir ev konsolu yapmak bu kadar zor olmamali ki tam tersi bu "gimmick"lerden cok daha basit bi islem olmali.Diyelimki aldigim tek konsol Switch oldu.O tarafda BF1 ve RDR2 gibi oyunlari oynuyamayacagim eeeee ben ne halt edeyim bu konsolla simdi? Kimse inkar etmesin,bu devir oyunculuk,donanim gücünün cok önemli oldugu bir zaman dilimi.XO bile sadece 0,40TF daha zayif diye,satislarda duman oldular da daha yeni yeni toparliyorlar.Simdi size soruyorum;Donanimi bu nesil konsollar ayarinda bile olmayan konsolu,özellikle PRO ve Scorpio gibi iri kasli konsollardan sonra kim ne yapsin? Dürüstlükle vede hayal alemine dalmadan cevap verirseniz sevinirim.
Dürüstlük ve hayal aleminden bahsedene bakın hele! Zeytinyağı gibi özel oyunu kalmamış oyun konsolu müsvettesini kendi şahsından fazla değer verip beyhude çabalarla savunmanla yüzlerce kişiye maskara olmuşken gelip burada Nintendo konsoluna donanım üzerinden laf edecek yüzünde varmış meğer. Neyse; ben hayatım boyunca aldığım hiçbir konsolun donanımına bel bağlamadım, Mega Drive, PSX, Sega Saturn, Nintendo 64'ten Dreamcast'e oradan günümüze kadar hep özel oyunlar tercih sebebim oldu. Xbox 360'ta da başlarda gayet iyi özel oyun varken bunlardan 3-4 tanesi multiplatform oldu daha sonra Xbox One'da ''only for'' denilen tüm oyunlar özel olmaktan çıkarılarak firmayı konsol üreticisi kategorisinden çıkarmamda yardımcı oldular. Senin gibiler Playstation'ın bariz hem grafik olarak daha iyi hemde kaliteli özel oyunlarına saygı duymazken Nintendo'yu konsoldan bile saymazlar. Bırak şimdi Nintendo'yu severim ayaklarını, şimdiye kadar hangi Nintendo oyununu oynadın veya hangisinde bir tane olumlu yorumun var? Nintendo el ve ev konsollarını tek çatı altında topladı, oyunlarına fransız kaldığın için potansiyel hakkında boş yorum yapmanda son derece normal. Xbox markası dışında hiçbir şeyi satın almayacak biri olarak ne yapacaksın Switch'teki oyunları? Velev ki Switch konsolu Scorpio kadar güçlü ve BF1 ve RDR2 dahil bütün 3. parti desteğine sahip, Scorpio yerine tercih eder misin? Nasıl olsa Scorpio'da oynayacağın oyun başka platforma çıkmış veya çıkmamış sana ne? Nintendo geçmişin, kültürün veya oyun deneyimin sıfır yahu bırak bu saçmalıkları.

Kennnn

21.10.2016 11:01:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Kennnn Yeni mario oyununu bunu buraya koyuyorum, bu bir diğer haberinde ''METROİD'' doğru olabileceği manasına geliyor.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Videoda dikkat ettiysen Mario arka arkaya üç kere zıplama hareketinde bulunuyor, bu oyunun Super Mario 3D World gibi çok kişi oynanacak bir kolay oyundan ziyade Super Mario 64'ten Galaxy serisine kadar geçen süreçteki zorlu bir oyun olduğunun kanıtı. Diğer dikkat ettiğim konular Splatoon karakterlerinin saç stillerinin Wii U'daki versiyonundan çok farklı olması ve Mario Kart oyununda tıpkı Double Dash'taki gibi rakiplere kullanabilmek için iki item içermesi ve King Boo'nun da videoda yer alması yeni serilerin Switch için kısa sürede hazırlanacağı izlenimi verdi. Bazı söylentilerde Wii U oyunlarının remastered edileceği ortaya atılmışken bu kısa videoda öyle bir şeyin söz konusu olmadığını düşünüyorum.
Evet bende farklı düşünmüyorum bir süre neogaf'ta yer alanları da okudum. bu oyuncu için iyi birşey her ne ise ben 3D world oyununa da bayılıyorum. Rafine, oturmuş bir yapısı var ancak farklı birşey yapmaları takdir edilesi. Oyun böyle çıkarsa yani sistemden alınma ise güzel görünüyor. Genelde kartoon görselliğe sahip tasarımlar kullandığı için nintendo oyunları sistemler geliştikçe daha da temiz görünürler. Sistem özellikleri ise açıklanmış değil, birden fazla dedikodu var orta da. umarım olabildiğince üstlerdedir, fazla güç göz çıkarmaz. :) Nintendo konsolu oyunsuz piyasaya çıkmak istemiyor, kendi taraflarından gelen bir açıklama bu. Hatta gecikmenin başlıca nedeni de bu deniyor. Ayrıca switch odaklı oyunların 2 yıla yakın bir zamandır geliştirildiği zaten duyuldu geçenlerde. Yakından takip eden birisi zaten Wii U'nun kesilen birinci parti desteğinden sonra anlamıştır oyun projelerinin Switch'e yöneltildiğinden. Muhtemelen birkaç ay içerisinde yeni oyun duyuruları da gelir. Mario kart ve Splatoon'a gelirsek belki geliştirilmiş yeni içerikli sürümleri gelecek gibi yeni oyun olmasalar bile kaldı ki bu oyunlar yeterince kitleye ulaşamadı daha büyük içerekli sürümleri fena fikir değil. Her neyse biliyoruz ki şu an Nintendo Baştan sona Switch'e odaklanmış. Bundle olarak Zelda haberi de gelmişti, doğruysa yine güzel haber.

Vinewood

21.10.2016 10:57:54

0
GT_55'e de dediğim gibi hocam Neogafta böyle demişler, ben onların yalancısıyım.

Dhalsim

21.10.2016 10:57:37

0
Sega konsol dünyasına dönse ne güzel olur

Chirrut Imwe

21.10.2016 10:35:05

+1
Yahu cihazin donanimina bel baglamayin zira mobil cihazlar fp16 iken PS4,XO,Scorpio ve PRO fp32 cihazlardir yani Wii Switch asla bu cihazlar kadar güclü olamaz.O tarafda Nvidia'nin ancak mobil teknoljisinde cag atlatacak,devrim niteliginde bir yonga seti ile gelmesi gerekiyor ki buda pek mümkün gözükmüyor.Hadi yaptilar diyelim,öyle olsa bile Switch en fazla XO ve PS4'ün arasinda bi yerde olur ki iri kasli abileri PRO ve Scorpio'nun yaninda oldukca sönük kalir.Buda tahminen satislara yansiyacaktir. Nintendo düsmani degilim,bilakis cok severim.Anlayamadigim sey su:Yahu bu kadar "gimmick" ile ugrasacagina,basit ve güzel bir kontrolcü ile,güclü donanimli bir ev konsolu yapmak bu kadar zor olmamali ki tam tersi bu "gimmick"lerden cok daha basit bi islem olmali.Diyelimki aldigim tek konsol Switch oldu.O tarafda BF1 ve RDR2 gibi oyunlari oynuyamayacagim eeeee ben ne halt edeyim bu konsolla simdi? Kimse inkar etmesin,bu devir oyunculuk,donanim gücünün cok önemli oldugu bir zaman dilimi.XO bile sadece 0,40TF daha zayif diye,satislarda duman oldular da daha yeni yeni toparliyorlar.Simdi size soruyorum;Donanimi bu nesil konsollar ayarinda bile olmayan konsolu,özellikle PRO ve Scorpio gibi iri kasli konsollardan sonra kim ne yapsin? Dürüstlükle vede hayal alemine dalmadan cevap verirseniz sevinirim.

İdrak İstimlak

21.10.2016 10:29:18

0
Hocam donanım aynı, GT_55'in dediği gibi sadece işlemcinin saat hızlarında OC işlemi yapılmış. O da bazı oyunlarda 3-5 fps'ye denk geliyor. Verdiğiniz kaynağı iyi okusanız durumun böyle olduğunu görürsünüz. Sonuç olarak Xbox One ile Xbox One S arasında donanım olarak hiç bir fark yoktur. Daha önce defalarca dediğim üzere bu durum birazda Xbox One S'in sanki 4K bir cihazmış gibi bir algı yönetme operasyonunun sonucudur. Maalesef buna inanan oyuncuları görüyoruz...

Vinewood

21.10.2016 10:25:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Slim versiyon tıpatıp aynı donanımdadır. Sadece biraz saat hızları artırılmıştır. Yoksa donanım olarak zerre fark yoktur.
Bunu söyleyen ben değilim hocam Neogaf'takiler böyle demiş

GT_55

21.10.2016 10:15:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-s-has-a-gpu-overclock-and-we-have-benchmarked-it
Slim versiyon tıpatıp aynı donanımdadır. Sadece biraz saat hızları artırılmıştır. Yoksa donanım olarak zerre fark yoktur.

GT_55

21.10.2016 10:12:12

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Jetixmen

Komik mi?
Yıl olmuş 2016, 2017'ye giriyoruz.Nintendo halan daha 2005 yılının kafasını yaşıyor. Çağ dışı donanım ile konsol yapmaya devam ediyor. Wİİ U'dan ders almamışcasına ona benzer tabletli bir konsol daha yapıyor. Bari bunu yaptın, ana konsolu biraz daha güçlü yap. Telefonlar ve tabletlerde 2k üstü ekran artık standart olmaya başlamışken 720p ekranlı tablet yapıyorsun. Artık akıllı telefonlar ve tabletler bu kadar yaygın iken, bir de millet elinde bunu mu gezdirecek. Nintendo yine kendi kafasına sıkıyor.Yenilikçi olacam diye b.kunu çıkarıyor. Alan alır, saygımız vardır, ama bu konsolda wii u gibi patlar, diyorum o kadar.

Vinewood

21.10.2016 10:09:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Xbox One ile Xbox One S arasında nasıl bir işlem gücü farkı var? Aynı konsol değil mi bunlar, temelinde Xbox One'ın gücü bellidir, Slim modelle farklı bir işlemci veya GPU kullanıldı da bizim mi haberimiz yok?
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-s-has-a-gpu-overclock-and-we-have-benchmarked-it

Source

21.10.2016 10:06:20

0
Çinliler çok daha önce yapmış bu konsolu

İdrak İstimlak

21.10.2016 09:59:45

+1
Xbox One ile Xbox One S arasında nasıl bir işlem gücü farkı var? Aynı konsol değil mi bunlar, temelinde Xbox One'ın gücü bellidir, Slim modelle farklı bir işlemci veya GPU kullanıldı da bizim mi haberimiz yok?

Real_DisasteR

21.10.2016 09:29:17

0
Bu özellikler Ps Vita da da olsa keşke.

BSC Misafiri

21.10.2016 08:54:44

0
Kesin alıcam. Özellikle iş hayatında biriyseniz ve yorgun eve geliyorsanız kapsamlı,karışık oyunlardansa böyle eğlenceli oyunlara sahip bir konsol işinize çok daha yarar diye düşünüyorum. Çok kullanışlı,çok yenilikçi,kısaca şahane bir konsol yapmış adamlar. Bence çok iyi satış rakamlarına ulaşacak çünkü insanlar, yetersiz ve git gide pc yapısına bürünen konsollardan bıktı. Nintendoya uzak adam bile bu konsolu alıcam diyorsa tamamdır o iş :)

BSC Misafiri

21.10.2016 08:53:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kennnn Yeni mario oyununu bunu buraya koyuyorum, bu bir diğer haberinde ''METROİD'' doğru olabileceği manasına geliyor.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Videoda dikkat ettiysen Mario arka arkaya üç kere zıplama hareketinde bulunuyor, bu oyunun Super Mario 3D World gibi çok kişi oynanacak bir kolay oyundan ziyade Super Mario 64'ten Galaxy serisine kadar geçen süreçteki zorlu bir oyun olduğunun kanıtı. Diğer dikkat ettiğim konular Splatoon karakterlerinin saç stillerinin Wii U'daki versiyonundan çok farklı olması ve Mario Kart oyununda tıpkı Double Dash'taki gibi rakiplere kullanabilmek için iki item içermesi ve King Boo'nun da videoda yer alması yeni serilerin Switch için kısa sürede hazırlanacağı izlenimi verdi. Bazı söylentilerde Wii U oyunlarının remastered edileceği ortaya atılmışken bu kısa videoda öyle bir şeyin söz konusu olmadığını düşünüyorum.

Vinewood

21.10.2016 07:34:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Jetixmen Biraz flood yapmış olucam ama dayanamadım. Şimdi tegra k1 çıktığında xbox one kadar güçlü olma iddiası ile çıkmıştı.Bu çok büyük bir iddia idi ve mobil güç rekoruydu.Yukarıda x2 nin k1 den 4 kat daha güçlü olduğu yazılmış.Eğer gerçekse,4 değil 2 olsa bile,güç olarak da on numara bir konsol olacak. Ay inş inş
x2'nin de üstünde bir gücü olan Custom bir tegra gpu'sundan bahsediliyor şuan. Nvidia 1 yıldır üstünde çalışıyormuş gpu'nun ayrıca 500kişilik bir ekip geliştirmiş yongayı

Vinewood

21.10.2016 07:27:22

0
Neogaf'ta işlemci gücünün Xbone ve Xbone s arasında olacağı söylenmiş, Gpu gücü hakkında hala bir bilgi yok .

HR Creative

21.10.2016 07:24:48

0
Nintendonun bu olayını beğeniyorum adamlar bir uçuyor bir düşüyor ama tekdüze olmuyorlar kalın çizgilerle insanların kafasına çizilmiş konsol anlayışından uzaklar ve ben bunu beğeniyorum uygun fiyatlı olursa alabilirim de

laider

21.10.2016 07:07:13

0
Şu anda çocuklar tabletten oyun oynamak istiyor fakat tabletler zayıf ve oyunlar basit. Bir konsol kalitesinde tablet almak isteseniz Nvidia gibi markalar dünyanın parasını vermek zorundasınız. Nintendo bu açığı çok iyi yakalamış. Fakat video cok ic acici degil. Yanlardaki kumandalar çok küçük görünüyor. Oynayanlarin avcunda kayboluyor. Cihaz Ekranı ikiye bölüyor ve 2 kişi bir ekrandan oynuyor fakat bu sefer de ekran küçük görünüyor. Nintendo nun donanım kalitesi bozulmadiysa kişisel kullanım için tercih edilebilir. Fakat öyle alayım arkadaşlara gideyim terasta parti yapalım falan zorlama olmuş.

DH Specialist

21.10.2016 04:04:07

0
Ben beğendim

Saiki

21.10.2016 02:47:38

+1
Yenilik dediğin böyle olur fps grafik manyakları çöp oyunları sırf grafiklerine bakarak kendini odun gibi oyunlara mahkum ederek oynamaya devam etsin.

esmerbuyucu

21.10.2016 02:21:23

+1
Nintendo yine yapmış yapacağını. Potansiyeli 100 milyonun üstünde olan handheld kullanıcılarını ev konsollarına çekmek mantıklı bir fikir. Ki işin içinde sadece 3DS kullanıcılarını çekmekten ziyade mobil oyunculuğun artması da var. Zaten buraya gelip Wii U'nun kader ortağı falan yazanlar var. Tam anlamıyla drama queen ve kassandra sendromu içindeler ya neyse... Nvidia Tegra kullanılacak dediklerinde ön yargıyla yaklaşmıştım. Fakat mobil yongalar güçlü bir seviyeye ulaşmış. Hala daha sırf çok güçlü olacak diye evde kös kös duran konsol diye diretmenin bir manası yok. Ki Nintendo Playstation ve Xbox'ın kitle potansiyelinden daha büyük bir kitleye hitap etmiş burada. Anlamak çok zor olmasa gerek. Son olarak bari su geçirmez yapsalar da havuz kenarında oynayabilsek

Kennnn

21.10.2016 02:13:13

0
Yeni mario oyununu bunu buraya koyuyorum, bu bir diğer haberinde ''METROİD'' doğru olabileceği manasına geliyor.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

acaluka

21.10.2016 01:42:19

0
değişikli.

Rogue Agent

21.10.2016 01:06:40

+1
bence olmuş, fiyat uygun olursa ve 3. parti desteğini de alırsa tutma potansiyeli var. ama adamlara helal olsun risk falan demeyip yenilikçi birşeyler denemekten çekinmiyorlar hiç. takdir ediyorum bu konuda ninnoşu

XPerience

21.10.2016 01:03:56

+1
Nintendo'ya konsollarının yetersiz gücü ve grafik kalitesi kaygısı yüzünden hep uzaktan baktım, cezbetmedi ama bu gerçekten dolu dolu olmuş ve bazı arkadaşların dediklerinin aksine çok kullanışlı özelliklerle donatılmış. İzlerken şaşırdım ve bayıldım. 👍🏻

G.USTA

21.10.2016 00:54:32

+1
Amerika fiyatı tahminen ne kadar olur,hiç söylenti var mı? Zelda için almayı istiyorum.

Return to Monke

21.10.2016 00:09:31

0
Ben çocukken Gameboy,Nintendo ds lite ve gamecube oynardım hocam. Hala da oynarım. Çok güzel oyunları vardır.

delioflu

21.10.2016 00:00:00

0
Video efsane. Fakat kaliteli oyunlar olmaz gibi.

tur1st

20.10.2016 23:46:04

0
Güzel bir seye benziyor ama sanki kullanmasi masrafli

Guest-AEF248198

20.10.2016 23:34:59

0
Donanımdan, grafikten dem vuranlar olmuş ama Nintendo Wii uzunca yıllar piyasayı silip süpürmüştü. Nintendo senin o hayal dünyandaki gibi bir konsolla gelseydi insanlar Xbox ve Playstation'a alternatif olarak bakardı ama bu videoda anlatıldığı gibi olursa ve bu şekilde sıkıntısız çalışırsa Xbox ve Playstation bu konsolun alternatifi olur. Adamlar her kesime hitap edebilecek bir konsol yapmaya çalışmışlar, ayrıca Nintendo'nun exc. oyunlarında ilk bakacağın şey grafik olmaz.

Kennnn

20.10.2016 23:31:31

+2
Oyunlar önemli oyunlar sistem bir yerden sonra işin cafcafı olmak dışında bir işe yaramıyor, 3ds'i kaç defa almak istedim keşke diyorum ilk çıktığında alsaymışım. Evde pc var, ps4 var ama kaliteli indie yapımları ve bazı güzel ps oyunlarını geçersek varsa yoksa fps oyun, özgünlük desen en çok ateş etme animasyonu farklı, sizi bilmem de oyun oynamak bu değil herkes birşeylere ateş ederek, cmon cmon replikleri ile eğlenemiyor. Mario, Yoshi, Luigi mansion, kirby, pikmin görünce hala çocukluğuma dönüyorum. 3ds oyunları daha doğrusu nintendonun el konsolu oyunları da buna çıkacaksa ben varım.

BSC Misafiri

20.10.2016 23:30:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Kefelon Şu herkesin bayılarak izlediği ama pratikte doğru düzgün satamayacak konsept tasarımlardan olmuş resmen. Kesinlikle başarısız bir ürün olacak.
Tasarım, konsept veya donanım gücü umurumda bile değil arkadaşım, Mario Kart 9, Legend of Zelda, Pikmin 4, Luigi's Mansion 2, Pokemon, Super Smash Bros, Super Mario Galaxy 3, Splatoon 2, Donkey Kong, Fatal Frame, Xenoblade Chronicles, Metroid ve ismi şimdi aklıma gelmeyen bazı Nintendo oyunlarının devamı sadece bu konsola gelecek. Saydığım oyunlardan bir tanesini bile oynamadıysan sana başarısız gelmesi kadar doğal bir durum olamaz, insan bilmediği şeyleri kestiremez.

Hoid

20.10.2016 23:26:41

0
Oyun oynayacağız tabi ki , bu arada senin yaşında birilerinin nintendo yu takip ediyor olması sevindirici [:'(]

Kefelon

20.10.2016 23:23:01

+2
Şu herkesin bayılarak izlediği ama pratikte doğru düzgün satamayacak konsept tasarımlardan olmuş resmen. Kesinlikle başarısız bir ürün olacak.

Return to Monke

20.10.2016 23:18:32

+3
O yüzden mi N3DS serisi bu kadar tuttu? Süs olarak mı kullanacaksınız aleti yoksa oyun mu oynayacaksınız.

BSC Misafiri

20.10.2016 23:06:39

+6
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony İkinci WiiU vakası yolda
Sonuna kadar katılıyorum. Nintendo yine çöp bir donanım ve gereksiz saçma fikirler ile geliyor. Yeni bir wii u vakası kaçınılmaz gözüküyor.
Atalarımız boşuna bozacının şahidi şıracı olurmuş diye söylememiş, yahu Nintendo senin toz kondurmadığın donanımın 3 katı güçle dahi gelse sen ve alıntı yaptığın bir firmadan başka oyun konsolu tanımayan kişi için bile bir önemi olmaz çünkü oyunsever görünüp oyun dünyasına at gözlüğüyle bakıyorsunuz. Ben Playstation ve Xbox markalarını da yıllarca keyifle kullanmış bir oyunseverim ve Nintendo oyunları o firmaların özel oyunlarından aşağı kalmaz, hatta zorluk seviyesi olarak o firmaların oyunlarından da çok zordur. İster onlarca oyun site veya dergilerinin verdikleri puanları kıyaslayalım isterse satış rakamlarını Nintendo oyunları kalite olarak hep üst düzeyde olmuştur. Sen ve senin gibiler hiç oynamadığı için bir kitabı cildinin güzelliğine göre yargılamak gibi Nintendo oyunlarını da hep grafiklerine göre yargılıyorsunuz. İçeriği nasıldır veya acaba neden bu kadar yüksek puan alıp ve yine bu kadar çok satıyor diye hiç düşündünüz mü? Herşey FPS veya çözünürlük değildir arkadaşım, bir gün o hiçe saydığın oyunlardan birini oynarsan ne demek istediğimi anlayacaksın. Birde bazı arkadaşların bilmediği konular var; Nintendo Dünya'nın her şehrinde bayiisi bulunan Sony veya Microsoft gibi bir elektronik veya bilgisayar firması değil, sadece oyun üzerine faaliyet gösteren bir şirket ve Sony gibi Playstation'ın zarar ettiği dönemlerde zararını başka bölümlerin gelirlerinden karşılama gibi bir lüksü yok yani pek çoğunuzun düşündüğünün aksine birilerinin firmaya bayiilik için başvurması gerek. Talep olur ve gerekli koşulları yerine getirirse Nintendo her ülkeye bayiilik veriyor. Mesela ülkemizde çok bilinen(!) aral gibi bir firma Nintendo'ya başvurup bayiilik alabilir ama raflarda 270 liraya oyunlarını görünce benim gibi avrupa diyarlarından oyunlar almak isteyeceğinizi de düşünüyorum.

BSC Misafiri

20.10.2016 23:06:06

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Tuomir Hadi herkes sosyalleşsin. Sosyalleşelim. Düğmelerine varana kadar sökelim konsolumuzu. Saçma saçma şeyler. Lego mu konsol mu belli değil. Bir de marifetmiş gibi 2011 yılında çıkan skyrim gösteriyorlar. Birilerinin bu arkadaşlara mobil oyun pazarının eskisi gibi olmadığını söylemesi lazım sermayelerine yazık. İşbu yorumdaki fikirler sadece bana aittir. Beğenmeyen bu yorumlara olan öfkesini beni alıntılamadan yazsın lütfen.
Nintendo el konsolu pazarının %80'inden fazlasını elinde tutan bir firma kardeş ve Skyrim veya firmasına ait hiçbir oyun daha önce Nintendo konsolunda çıkmamış olduğu için 3. parti desteğini gösterme amacıyla eklemişlerdir. Şimdiye kadar hiçbir konsolları 3. parti nedeniyle satmamış ve hatta konsollarında 3. parti oyunlar bile komik satış rakamlarında kalmıştı, firma yinede az bir kesimin dahi olsa isteğini dikkate almış. Bir gün bir Nintendo oyunu oynadığın zaman pek çok şey kafanda daha netleşmiş olacak, emin ol.

Jetixmen

20.10.2016 23:05:58

0
Biraz flood yapmış olucam ama dayanamadım. Şimdi tegra k1 çıktığında xbox one kadar güçlü olma iddiası ile çıkmıştı.Bu çok büyük bir iddia idi ve mobil güç rekoruydu.Yukarıda x2 nin k1 den 4 kat daha güçlü olduğu yazılmış.Eğer gerçekse,4 değil 2 olsa bile,güç olarak da on numara bir konsol olacak. Ay inş inş

BSC Misafiri

20.10.2016 23:05:58

0
Öncelikle firma artık her konsoluna ayrı ayrı oyun serileri geliştirmek zorunda kalmayacak, üzerine Pokemon gibi her oyunu 15-20 milyon satan bir oyun serisini artık sadece el konsolunda diye oynamaktan mahrum kalmayacağız. Ni No Kuni 2 ve Yokai Watch gibi Level 5 oyunlarının da Switch için geliştirileceğini düşünüyorum ve bu konsol gerçekten başarılı olacak.

İdrak İstimlak

20.10.2016 22:54:51

+2
Cihaz güzel ve yenilikçi olmuş. Bir defa handheld cihazların oyunlarını TV'nizde açıp rahatça oynama imkanı olacak, gerçi elde taşınan ünite handheld bir cihaza göre biraz büyük ama sonuçta taşınabilir bir cihaz. Umarım hybrid özelliklerinin hakkını verebilirler... Ancak sunumda 5 yıllık bir oyunu kullanmaları hem iyi olmuş, hem de kötü. Öncelikle gelecek olan Skyrim yeni nesil konsollara geliştirilen ve çıkmak üzere olan bir oyun ve 3. parti desteğinin beyanı noktasında iyi bir örnek. Diğer taraftan insan keşke yeni çıkacak bir oyun olsa da bu oyun yerine daha güncel bir oyunu sunmuş olsalardı demekten de kendini alamıyor. Şahsen güç noktasında Nintendo oyunlarının sorun yaşamayacağına inanıyorum ama 3. parti firmaların PS4 Pro, Scorpio gibi cihazlara geliştirdikleri oyunların yanında da bu konsolun oyunlarının biraz sönük kalacağı ortada. Eğer böyle olursa ki, umarım olmaz diyebiliyorum ama görsel açıdan rakipleri karşısında sönük kalırlarsa oyuncular PS4 Pro ve Scorpio sürümlerini tercih edeceklerdir. Satış rakamları açısından 3. parti firmalar kar getirmeyen veya beklentilerin altında kalan rakamlara bakıp nereye kadar oyun geliştirirler bilemem. Bu noktada tek avantajları güncel oyunları mobil olarak oynama imkanı olur. Sonuç olarak beklendiği gibi bir cihaz geldi, dedikodular sayesinde her şeyini biliyorduk neredeyse. Tek olumsuzluk olarak kontrol cihazlarının tekli kullanımda çok küçük kaldığını, alternatif olarak normal gamepad almanın şart olduğu da ortaya çıkıyor. Bakalım, Mart ayı gelsin, gidişata göre yazın alınabilir bir cihaz gözüyle değerlendiriyorum. Mario, Zelda, Pokemon illaki oynayacağımız oyunlar olacak, inşallah oyun dünyasına yeni bir soluk getirirler...

Jetixmen

20.10.2016 22:46:31

+3
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 The amount of RAM and current leaked specs of Nintendo NX makes it sounds perfect for 720p portable and 900p docked. Nvidia confirmed that Switch uses a system-on-chip from its Nvidia Tegra family of products "based on the same architecture as the world's top-performing GeForce gaming graphics cards", and a custom API.
Komik mi?

Jetixmen

20.10.2016 22:43:22

0
Fıttırıorum ya Çokk güzel olmuş. Umarım gücüde yeterlidir.

Ginga Bishounen

20.10.2016 22:29:33

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus Sony yapsa Japonya'ya kadar yalayacak adamlar nintendo yapınca burun kıvırıyor.
Remote'u araklayip Move diye kakalayan firma PS5'te böyle bir kontrolcu yapsa, Sony fanboylarinin salyalari akar.

CheKD

20.10.2016 22:27:35

+1
Daha önce hiç Nintendo konsolu kullanmamış biri olarak tasarımını gerçekten beğendim,dahiyane ve inovatif olmuş.

lextor

20.10.2016 22:19:48

0
Vita Ps4 cross play çıkınca abim ile bir tartışma yapıp tamda bu konsolu konuşmuşuz meğer 2014 zamanları... Keşke masaüstü yenilikçi birşey olsaydı. Yeni el konsolu çıkarsaydı üstüne daha iyi olurdu. Batarya 5 bin olsa 3 saat civarı dayanır. Ve ayrıca bunun ağırlığı var. Elle tutuşu rahat mı? Kullanılacak grafik donanımı düşük, işlemci düşük olacak gibi. Artık yüksek grafik seven ergenler lafını bırakalım. Çağ değişti. Her neyse... Bir tokat daha yesin mi nintendo? Bence yesin... Anti parantez - nintendo gönlümün baş tacıdır.

hamza5806

20.10.2016 22:16:00

+1
cihaz bence mükemmel tasarım olarak güç olarak 3. partiden gelen oyunları (tabi gelirlerse) (cod bf pes fifa vb) mobildeyken 720p 60 fps evdeyken 1080p 60 fps oynatsa milyonlarca satar ki bazı kaynaklar cihazın ps4ten güçlü olduğunu yazıyor buna inanmak istiyorum açıkçası ama nintendo genelde donanımı fazla koymayan bir firma baya kafam karıştı bekleyip göreceğiz

ScottishJR

20.10.2016 22:15:12

0
al buda kaniti https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0171BS9CG/ref=dp_ob_neva_mobile bir daha bos yorum yapmazsin umarim.

ScottishJR

20.10.2016 22:13:30

+7
ne sacmaliyorsun kardesim?icinde Tegra K1, CPU ve GPU kullanan Nvidia'nin Shield Tablet'i bile 220$.sen icinde Nvidia X2 yani K1'in 4 katina esit CPU ve GPU olan Nintendo konsolunaki Shileld Tablet Android OS kullaniyor.200$ alti olursa diyorsun.birazcik arastirda oyle yaz.iPhone 800$'ken birsey demezsiniz.simdi gelmis konusuyorsun sacma sapan.Nintendo sana tasinabilir PS4 ve XBzOX One gucunde konsol sunuyor.sen gelmissin bu konsollardan bile daha ucuz olsun diyorsun.iPhone 800$ oluncada o kucucuk ve kocaman aletlerin yapabildigini kucucuk alet yapiyor o yuzden fiyati boyle falan filan.hayatinda konsol kullanmamissin herhalde yorum yapma bos bos.PS4 ve XBOX One'i tablet boyutunda bir makinaya sigdirmak kolay degil onu bil.400$ alti bir fiyati olursa bu konsol en az 100 milyon satisa ulasir cunku hem home, hem handheld birarada.

hayansame

20.10.2016 22:09:57

+1
Gayet guzel merakla bekleniyor.

alsndnz

20.10.2016 21:48:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Musluman Metalci Abi o dışarıda kullanılan kontroller ne öyle ? Televizyon kumandasından hallice. Ya babacım Nintendo sizi çok severim, cansınız. Ama parayı çöpe atmayın be kardeşim artık, Ps4 Xbox ile yarışabilecek bir A sınıfı konsol yapın be kardeşim. Cep telefonları almış başını gitmişken şu işlere girmeye ne gerek var? Eğer illa el konsolu da yapacağız derseniz 3DS gayet güzel makine, onu daha iyi hale getirmeye çalışın. Ama bir ipte iki cambaz oynatmaya çalışıp durmayın artık.
disarda kullanilan kol dedigin sagindan solundan cikarip kullaniyor adamlar 2 tane basit kontrolcu ile 2 kisi oynuyabiliyor yoksa solo oynayan adam gidipte cikartmaz kollari reklamdaki gibi

BSC Misafiri

20.10.2016 21:41:37

0
zelda tablete geçince oyun bi tuhaflaştı.3ds oyununa döndü.

kangaetemo

20.10.2016 21:19:28

+31
Cihaz harika gozukuyor. Gercekte de bu kadar pratik olur umarim. Daha bit sey belli olmadan laf edenlere bakmayin cogu grafik delisi 1079p oyun oynasa kafayi yiyecek kisiler.

Musluman Metalci

20.10.2016 21:17:21

+1
Abi o dışarıda kullanılan kontroller ne öyle ? Televizyon kumandasından hallice. Ya babacım Nintendo sizi çok severim, cansınız. Ama parayı çöpe atmayın be kardeşim artık, Ps4 Xbox ile yarışabilecek bir A sınıfı konsol yapın be kardeşim. Cep telefonları almış başını gitmişken şu işlere girmeye ne gerek var? Eğer illa el konsolu da yapacağız derseniz 3DS gayet güzel makine, onu daha iyi hale getirmeye çalışın. Ama bir ipte iki cambaz oynatmaya çalışıp durmayın artık.

Guest-AEF248198

20.10.2016 20:55:40

+1
Çok güzel konsol olmuş tebrik ederim. İşi gereği seyahat edenler, şantiyelerde çalışanlar, özellikle şehir dışında okuyan öğrenciler, sabit bir yerde oynamaktan sıkılan, hatta öğle paydoslarında bir maç atayım diye düşünen ve eve gelince dev ekrana görüntüyü verip orada kaldığı yerden devam etmek isteyen oyun sever arkadaşlar için çok başarılı bir konsol olmuş. Tabi tüm bu videodaki özelliklerini sorunsuz kullanmak şartıyla, artık böyle yeniliklere ihtiyacımız var. İkinci bir Wii U vakası olacağını düşünmüyorum, Nintendo grafik yarıştırmak istemiyor, yenilikçi şeyler sunmak istiyor ve bu da bence iyi bir politika.

Sisyphus

20.10.2016 20:55:19

+3
Sony yapsa Japonya'ya kadar yalayacak adamlar nintendo yapınca burun kıvırıyor.

brkylmz19990102

20.10.2016 20:52:41

0
Aga ben şunu anlamıyorum , reklamlarda o kadar oyun manyağı kişileri neden bu kadar sosyal gösteriyorlar . İş hayatında ve sosyallik sırasında oyun oynayan kesim %5 bile değildir. Kimse kimseyi kandırmasın bu konsolu alsak bile evden dışarı nadiren çıkaracağız. Ben uçakta yada arabada zeldanın bulmacaları yada skyrimin kasvetli ortamı ile ugrasmam aga. Konsol dediğin tv de yada monitöre bağlı olur eve gelip stres atmak için oynarsın oyununu . Ama cihaz çok güzel. ps3 gücünde belki biraz düşüğü olması muhtemel. Yalnız nintendo çekeceği kitlenin tüm hayatını dışarıda geçiren sosyal insanlar yerine benim gibi oyununu evde ve yalnız oynamayı seven insanları seçmeli. Yani tipik bir oyuncuyu ... ve konsolunu güzel exc ler ile desteklemek zorunda

rambocuk

20.10.2016 20:51:08

0
Ama fiyat performansda önemli çok uygun fiyatlı olsa oğluma alırım karne hediyesi ama 200 dolardan fazla olursa fiyat performans konusunda sınıfta kalacak gibi duruyor

rambocuk

20.10.2016 20:46:31

+2
Nintendo R.i.p Arkadaşlar oyuncu zaten oyuna özel zaman ayırır dışarı çıktığındada insanlara zaman ayırmak varken bu çöp parçasıylamı uğraşıcak

Kreuger

20.10.2016 20:35:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Sonuna kadar katılıyorum. Nintendo yine çöp bir donanım ve gereksiz saçma fikirler ile geliyor. Yeni bir wii u vakası kaçınılmaz gözüküyor.
hayir hocam bence wiiu vakasi olmaz konsept ,gamepad ,geriye uyumluluk daha güclü makina vs var 3ds oyunlarini makina calistircak , YIRTTI nintendo fakat pazarlama zamani yanlis ,kasim ,aralik gibi cikacakti dunya geleninda 5 milyon satabilirdi yilbasi alis verisi cilginliklarinda bu firsati tepdi

Un4Given-

20.10.2016 20:06:39

+5
Tasarım çok başarılı. Konsolun gücü nasıl olur bilmiyorum ama nintendo alan kişide çok grafik takıntısı olacağınıda sanmıyorum. İyi bir politika izlerlerse satmaması için bir neden yok.

emre1393

20.10.2016 20:05:08

0
tutmaz, sadece nintendonun çekirdek kullanıcı kitlesi alır, ios a tanesi 10-20 dolardan oyun yapsa daha çok kazanır, milyonlarca ios cihaz var nasıl olsa, tekrar donanım satmanın alemi yok. android e yapılsın isterim ama para kazanamaz android den.

alsndnz

20.10.2016 19:54:33

+23
almayin kardesim hic birinzi almayin nintendo oyuncusu degilsiniz zaten hicbiriniz almiyacaginizda belli bos bos yorum yapmayin bari satmayan wiiu da bile ps4-xboxonein toplamindan fazla exc var senede max 2 tane exc cikan konsollarinizla iyi oyunlar ne diyelim ?

Persona_Non_Grata

20.10.2016 19:51:33

+3
@GT_55 Yav Nintendo nun grafiğe mi ihtiyacı var Allah aşkına, Zelda yeterde artar bunu almak için

Dictattor

20.10.2016 19:49:49

+1
2017 model kırtasiye atarisi gösterip şaşırtmadıkları için Reggie'ye teşekkür etmek gerekiyor. Tegra CPU, kartuş gibi yenilikçi özelliklerle almak isteyene de güzel sövmüşler.

Kulspruta

20.10.2016 19:48:44

+4
Çok güzel görünüyor bayıldım.

Venomstr

20.10.2016 19:47:39

+3
Çıktığı gibi alınır. Gayet güzel çok beğendim.

ketchup.

20.10.2016 19:35:25

+3
bu cok satar yeter ki 3. parti destek versin

Lord Melkor

20.10.2016 19:34:11

+2
Konsept mükemmel. Tablet 4 saat mobil kullanım bile sunsa çok iyi.

Tuomir

20.10.2016 19:28:21

+1
Hadi herkes sosyalleşsin. Sosyalleşelim. Düğmelerine varana kadar sökelim konsolumuzu. Saçma saçma şeyler. Lego mu konsol mu belli değil. Bir de marifetmiş gibi 2011 yılında çıkan skyrim gösteriyorlar. Birilerinin bu arkadaşlara mobil oyun pazarının eskisi gibi olmadığını söylemesi lazım sermayelerine yazık. İşbu yorumdaki fikirler sadece bana aittir. Beğenmeyen bu yorumlara olan öfkesini beni alıntılamadan yazsın lütfen.

Cityzens

20.10.2016 19:27:51

+1
Trailer guzel olmus

GT_55

20.10.2016 19:26:47

0
The amount of RAM and current leaked specs of Nintendo NX makes it sounds perfect for 720p portable and 900p docked. Nvidia confirmed that Switch uses a system-on-chip from its Nvidia Tegra family of products "based on the same architecture as the world's top-performing GeForce gaming graphics cards", and a custom API.

BSC Misafiri

20.10.2016 19:20:29

0
10 fps galiba oyunlar...

Kennnn

20.10.2016 19:17:48

0
Aletin tipi, rengi yapısı oldukça hoş, evde olmayan bir oyuncu için çok fazla oynayabilme varyasyonu sunuyor. Aletin görsel gücünü henüz bilmiyoruz kimse açıklamadı kafandan sallamasyon yapıyor herkes ama Wii U'dan üstün olduğu kesin. Aletin ne sunduğu tam belli değil, resmi açıklamalar beklenmeli, konsolun ev sürümü de ayrı bir işlemciye sahip gibi geldi bana ki yazılıp cizilenler öyle diyor. Oyun desteği iyi oldukça problem yok. Ayrıca tek joysticki ayırarak Mario Kart 8 görünütülerinde küçük boyutta iki kontrolcüye dönüşmesi de ayrıca iki kişi oynamayı bile anında desteklemesi çok başarılı bir fikir. İyi satan el konsollarını ev konsolu ile birleştirmiş adamlar 3-4 yılda bir büyük zelda oyunu oynuyorlarsak iki tane de orta ölçekli çıkacak zelda oyununu oynayabilceğiz platform ayrımı olmayacak oyunlarda ve cihaz kartuş kullanıyor.

Redunay

20.10.2016 19:16:23

0
Nintendo nun parası çok heralde fantazi yapıyor adamlar. Yinede oyun kültüründe bir şeyleri değiştirecekse bu adamlar değiştirir.

Persona_Non_Grata

20.10.2016 19:14:11

+1
Özel oyunları yeter bu konsolun, isterse hiç firma desteklemesin, Ps4 varken alıp ana konsol mu yapacaksınız sanki? Şimdiden pre order yaparım ben bunu.

GT_55

20.10.2016 19:08:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony İkinci WiiU vakası yolda
Sonuna kadar katılıyorum. Nintendo yine çöp bir donanım ve gereksiz saçma fikirler ile geliyor. Yeni bir wii u vakası kaçınılmaz gözüküyor.

ScottishJR

20.10.2016 19:02:06

0
Wii U, Breath of the Wild'i 720p, 30fps'de calistiracak.Switch ise buyuk olasilikla 1080p, 60fps'de.icinde Tegra X2 olduguna gore Unreal Engine 4, Frostbite, CryEngine'nin son versiyonlarini destekliyecek.bunlarin hicbirini malesef Wii U desteklemiyordu.bu yuzden PS4 ve XBOX One'nin handlheld hali diyebiliriz Switch'e.

arkham92

20.10.2016 18:57:27

0
0:58 de sarışın hatun

CaSsErDoDo

20.10.2016 18:57:19

0
Arkadaşlar tegra küçümsenecek gibi değil. Kaldı ki tableti içine koyduğu donanım ekstra performans sağlarsa her türlü bu cihaz kabul edilebilir. Millet deli gibi 3ds oyunu oynuyor grafikler cam gibi olmasa da olur. Bu nesile girerken konsollara göre oldukça sağlam bir pc yaptım. Xbox rekabetten dolayı oyunlarını pc ye getirmeye başladı. Origin access sistemi de geldi. Xbox almama gerek kalmadı. Sony, ps4 pro hamlesiyle tam bir pc anlayışı ile donanım tazeledi. Beklediğim baba oyunu (gt) adam gibi getiremedi. 3-4 tane adam gibi exc oyun oynamak için de ps4 e para vermem saçma. Arkadaşta veya kafede bitirmek daha cazip. Bu açıdan bakınca ps4 almam da mantıksız. Bu durumda benim gibi adam için geriye ne kaldı o da nintendo. Yeni bir konsept, harika oyunlar, taşınabilirlik, geriye uyumluluk (kesin olacak diyorum) ve ucuz fiyat (ucuz bekliyorum açıkçası) bu konsolu benim için değerli kılıyor. Destekleyen yapımcılarda Take Two yazıyor. Sadece nba oyunları ile sınırlı kalmayıp RDR gibi oyunlar da gelirse baba konsollar BENİM için kesinlikle bitmiştir.

ScottishJR

20.10.2016 18:55:37

0
o kunuda haklisiniz.handland GTA V hatta GTA VI, bu konsolu cok degisik yerlere tasir.sonuc GTA V'in kac milyon sattigi ortada.GTA VI'i handland dusunsenize bu konsolda.sirf GTA yuzundan 20-30 milyon fazla satar en az.bide yanina FIFA serisi, Call of Duty, Assasin's Creed gibi buyuk third party oyunlari gelirse bu oyunlarin fanlari bile en az 50 milyon satmasina sebeb olur kondolun.arti bide first party yani Nintendo oyunlari var.kisaca dedigim rakamlara ulasmak zor degil.onemli olan exclusive ve third party destegi.umarim guzel third party'ler goruruz Switch'te.

orangeblu

20.10.2016 18:42:01

+1
Taşınabilir özelliği varsa donanım olarak düşük olacaktır. Büyük AAA oyunların çoğu gelmez yine. Mesela RDR 2 gibi efsane olacağı şimdiden belli olan bir oyun bu platforma gelmiyor. Ama bir yandan da nintendoyu tebrik etmek lazım. Şu an konsol mantğının dışına çıkmayan tek konsol üreticisi nintendo. Ben almayacağım ama alanları üzmeyecektir. WiiU o kadar düşük satmasına rağmen adamlar wiiu'dan 5 sene sonra yeni konsollarını çıkarıyorlar. Sony ve Microsoft da milleti nasıl yolsak diye saçma sapan işler yapıyorlar

CaSsErDoDo

20.10.2016 18:42:00

0
Cihazı çok beğendim. Fiyatı uygun olursa almak istiyorum. Konsept harika. Dedikodulardan beri çok site takip ettim. Cidden etkilendim.

mertvontrier

20.10.2016 18:36:39

+1
Nintendo mobil oynamaya takmış.

splinterfalcon4798

20.10.2016 18:33:59

0
harika lan

BSC Misafiri

20.10.2016 18:32:44

+2
bir pc kullanıcısı olarak ilk defa bir konsoldan heyacanlandım eğer ki bütün oyunlar mobil şekildede desteklenirse cidden mükemmel olur yalnız nintendo nun türkiye pazarına girmesi lazım birde dil desteğide getirmesi :(

aLdacTrack

20.10.2016 18:32:29

+1
Benim ilgimi çekti doğrusu güzel yapmışlar ama oyun çeşitliliği açısından nasıl olacak bakalım. Fiyatı da uygun olursa almayı düşüneceğim bir cihaz.

redoracle

20.10.2016 18:27:42

0
Güzel cihaz yapmışlar, bide emulatör oyunlar desteklense bir şekilde çok daha kullanışlı olur. Tablet olarak kullanılmasıda güzel olur aslında hem dokunmatik oyun hem kalem aparatıyla not alma,resim çizme vs güzel işler yapılabilir.

blackzeros

20.10.2016 18:26:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: ScottishJR konsolun icinde Nvidia Tegra varmis CPU yada GPU olarak.buyuk olasilikla X2'dir.buda demek oluyorki PS4 ve XBOX One'nin biraz uzerinde bir konsol arti bide handheld.gercekten inanilmaz.artik hem ev konsolu hem handlend konsolu almaya gerek kalmadi.cunku ikisi bir arada Nintendo Switch'te.umarim en az 200 milyon satar konsol eger fiyatida uygun olursa.cunku hersey birarada bu konsolda.
x2 mobil platformlar acisindan guclu ama ps4ve xbox one'dan daha guclu değil gpu kısmında , 1,5 tflops fp16 performansi var fp32'de bu deger 0,75 tlfopsa dusuyor, ps4 gpusu 1,84 xbox 1,3 tflops gucunde yaklasık(fp32).

KAKÁ

20.10.2016 18:26:20

+1
Şimdi bu alet wiiudan da güçlü olacak dendi nasıl olacak anlamadım ? Konsept fena değil tutar mı bilinmez, oyunlarla desteklenmesi şart yoksa 2.wii u vakası hayırlı olsun.

Kreuger

20.10.2016 18:23:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: ScottishJR konsolun icinde Nvidia Tegra varmis CPU yada GPU olarak.buyuk olasilikla X2'dir.buda demek oluyorki PS4 ve XBOX One'nin biraz uzerinde bir konsol arti bide handheld.gercekten inanilmaz.artik hem ev konsolu hem handlend konsolu almaya gerek kalmadi.cunku ikisi bir arada Nintendo Switch'te.umarim en az 200 milyon satar konsol eger fiyatida uygun olursa.cunku hersey birarada bu konsolda.
hocam dürüst olmak gerekirse ,nintendoyu sevmem fakat rekabeti severim cok satmasini isterim cünkü rekabet kalite getirir yenilikler getirir bakarsin pc ye ps4 e daha kaliteli oyunlar gelir,,,,, ben nintendo nun yerinde olsam diger oyunlarin yani sira rockstar a parayi basar gtav i bu konsola cikartirim yaninda birde mario ,zelda al sana 100 milyon satar 2-3 senede ben almam bana hitap etmiyor

mehmetoguzderin

20.10.2016 18:23:40

+1
Pascal tabanlı Tegra'nın detayları açıklanana kadar kuvvetsiz vb. sebeplerle zırlamak çok saçma olur. Nvidia iyi kastıysa XBOX ONE'dan daha iyi grafiklerle tablette oyun oynarız. Bu kuvvet devamlı 3. parti desteği ve $300 gibi mütevazi bir fiyatla taçlandırılırsa satış rekorları kırar.

Kreuger

20.10.2016 18:18:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: alito Niye yalan söyleyeyim hoşuma gitti
hos duruyor ona lafimiz yok ,lakin oyunlari cok pahali olacak özellikle TR de lakinzevk meselesi ekonomi meselesi isteyen alir oynar saygimiz vardir lakin bana hitap etmiyorbenim pc min yerini hic bir sey dolduramaz ,öpüyorum pc im haa belki biraz ps4 proyuda öpebilirim

ScottishJR

20.10.2016 18:16:15

+1
konsolun icinde Nvidia Tegra varmis CPU yada GPU olarak.buyuk olasilikla X2'dir.buda demek oluyorki PS4 ve XBOX One'nin biraz uzerinde bir konsol arti bide handheld.gercekten inanilmaz.artik hem ev konsolu hem handlend konsolu almaya gerek kalmadi.cunku ikisi bir arada Nintendo Switch'te.umarim en az 200 milyon satar konsol eger fiyatida uygun olursa.cunku hersey birarada bu konsolda.

BSC Misafiri

20.10.2016 18:08:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Daha çok beklersin fanboy
Fanboy? Üçüncü parti firmalar,donanim yetersizliginden desteğini çektiği zaman bi daha konuşalım. Sonra gel bi daha fanboy de . İnş tutar da Nintendo ayakta kalır ama pek zannetmiyorum. İkici kere kumar oynuyorlar,sonlari hayrola
Bu dediğinin olması ps4 ve xone'dan da çekilmesi lazım zira onlarla yakın güçte olacak(denilene göre aralarında) eğerki tegra x2 hakkını veriyorsa e dedilerki pro gelidi diye ps4 ölmeyecek buda ölmez merak etme ayrıca artık adamların direk 9. nesle geçme planları yok var olan konsolu güncelleyecekeler pro ve scorpio ölene kadar buda ölmeyecektir

BSC Misafiri

20.10.2016 18:08:45

0
Anlaşılan donanım şu 6 inc civarı şeyin içinde. Bu da demek oluyor ki pek güçlü bir cihaz olmayacak. Nintendo yine yeniliğe önem vermiş ancak pek tutmayacak gibi. Tabii 3. parti firmalar desteklerini kesmezlerse işler değişir. Şimdilik fena durmuyor. Teknik özellikleri bir ortaya dökülsün bakalım, o zaman daha iyi anlaşılır.

Fingolfin.

20.10.2016 18:08:39

0
Açıklanan firmalardan 3. parti desteği bu sefer iyi olucakmış gibi duruyor, zaten muazzam grafik beklentilerim yok konsoldan.Nintendo kendi exc. oyunlarını dayasın üstüne bunların, tamamdır.Bakalım, şu an hala hype yapmış değilim ama bir Nintendo sever olarak umutluyum.3ds yerine de bu geçicek sanırım, en azından 2 konsol almak yerine, tek konsol almamız yeticek artık.

alito

20.10.2016 18:06:16

0
Niye yalan söyleyeyim hoşuma gitti

Kazumatr

20.10.2016 17:55:33

0
Acaba tasinabilir durumda iken sarj ne kadar gidiyor.Soyle bi 5-6 saat yetse iyi idare eder.Guzel fakat tak cikar kisimlari cok dayanikli imal edilmis olmadi gerek yoksa cok kisinin basi agrir bu kisimdan dolayi. Fiyati makul olursa alinabilir ama bi 299 yada 399 olursa bilemicem.

dark dragon

20.10.2016 17:54:07

0
200 dolar olursa peynir ekmek gibi satar. Tegra kullanıyormuş aşırı güçlü bir şey değil, Nintendo için ideal.

Kevin Garnett

20.10.2016 17:53:05

0
2. Wii U vakası olabilir belki de. Ama cidden yenilikçi bir konsol. PC'ye kayan ''konsol''ların yanında en az Dreamcast kadar yenilikçi. En az 30 milyon satış bekliyorum. Hadi bakalım.

encuni

20.10.2016 17:46:28

0
dolar 5tl olduktan sonra :D

Sisyphus

20.10.2016 17:41:23

0
Destekleyen 3.parti firmalar açıklanmış. Form software, EA, Ubisoft, Warner Bros, Bethesda vs de var

Hoid

20.10.2016 17:41:05

+2
Büyük bir gürültüyle patlayacak bu alet . Millet böyle karmaşık alet istemiyor , evinde masasın üstünde duracak şık ve güçlü bir konsol istiyor . Transformers gibi alet yapmışlar

BSC Misafiri

20.10.2016 17:37:52

+1
Oo Xbox ve PS4 tayfasi ilimli olsada PC ve Torrent`ci BSC tayfasi hemen Carsi herseye karsi basta NAPOLI`ye vakasi gibi sarilmislar olaya. Kartli oyun bedevaya indirmek oynamak yok hemen kedi uzanamaz cigere mindar eder mantigi. Beyler satis rekorlari kirar bu cihaz. PC mantigindan uzak PS4 ve Xbox One teraflops mantigindan uzak tamamen kullanici odakli ve iki tarzi bir araya getiren bir cihaz. Nintendo cihazinda grafik son seydir zaten bu herzaman boyleydi ama anlamaz teraflops ve torrentci amcalar :D Nintendo satis rekorlari kirar bu aksam acsin amazon`da on siparisi hemen almayan namerttir. Fiyati 300$`mis cihazin kontrolcu 50 dolar ekstra almak istersek.

Rodion Raskolnikov

20.10.2016 17:37:26

0
Vallahi ben çok beğendim. Donanım ve fiyat konusunda batırmaz, üstüne diğer yapımcı firmaların desteğini de alabilirse iyi iş yapar. PS4 ve XO'ya göre, bu cihaz çok daha ilgi çekici görünüyor.

blackzeros

20.10.2016 17:35:25

0
fiyat onemli 250-300 dolar olursa tutar gbiime geliyor:

OnrGrTR

20.10.2016 17:33:13

+1
her şeyden önemlisi -bırakın şimdi iyi mi kötü mü olduğunu bana sorarsanız bence vaziyet iyi olmayacak- oyunlar ilerde biz bu konsolda bir fifa bir battlefield bir ac oynayabilecek miyiz? Nintendo konsolun her türlü açıklamasını senden bekliyoruz en kısa zamanda

edd121

20.10.2016 17:31:47

+1
ben buna ev konsolu demem kimse kusura bakmasın ps vita da yayın ile ps4 ü çalıştırıyor ama ev konsolu denmiyor.tv için ayrıca dock kullanacaksın napayım ben mobil oyunu tv de alır elimde oynarım.tüm bu melez ev konsolu balonunu geçtikten sonra el konsolu olarak bakarsak güzel yanları var ama gamepad ne kadar ergenomik orası tartışılır iki kolu dörde bölüp yarış oyunu falan oynamaya kalktılar ellerinde kayboldu kontrolcü baya kötü duruyor kullanmadıkça bilinmez tabi ki birde sarj meselesi var sarjı yarım saate biterse ki ekran 5.5 6 inç arası gibi falan duruyor tabi donanım da büyük ihtimal x86 çıkacak hata kaza arm koydularsa zaten onun içine nintendo nun son konsol ürünü olur heralde.tüm bunların dışında tabi ki de güzel bir oyun skalası ile desteklenirse online altyapı da iyi kötü bişeyler olursa yazılım konusunda da güzel işler yaptılarsa alınır.

GoldPunch

20.10.2016 17:31:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: JUSTMAX Skyrim geliyor diye değil, uçakta skyrim oynayabileceğiz diye sevineceğiz
O da doğru. Teknik bilgileri belli olsun bakalım mobilde nasıl bu kadar güçlü GPU koyabilmişler ki.

JUSTMAX

20.10.2016 17:30:15

0
Skyrim geliyor diye değil, uçakta skyrim oynayabileceğiz diye sevineceğiz

Kilgrave1907

20.10.2016 17:26:39

0

Chirrut Imwe

20.10.2016 17:24:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Daha çok beklersin fanboy
Fanboy? Üçüncü parti firmalar,donanim yetersizliginden desteğini çektiği zaman bi daha konuşalım. Sonra gel bi daha fanboy de . İnş tutar da Nintendo ayakta kalır ama pek zannetmiyorum. İkici kere kumar oynuyorlar,sonlari hayrola

Sisyphus

20.10.2016 17:23:48

+2
Valla gayet kullanışlı. Özellikle seyahat edenler için. Tatil günlerinde bir yere kaçarken yanımda ps4ü de bu şekilde götürmek isterdim. Şu an koca notebook veya oyunları iyice baymış vitayı götürüyorum.

BSC Misafiri

20.10.2016 17:23:24

0
bu nintendo neden boyle yapiyor. adamlar wii u-da batirdi. buna ragmen yine wii u -a benzer konsol cikariyorlar.

Persona_Non_Grata

20.10.2016 17:22:57

+2
Al ulan bütün paramı al Nintendo , bayıldım.

Source

20.10.2016 17:22:00

0
Nintendo Switch, Nvidia GPU kullanıyormuş bu arada.. Teknik detaylarını merak ediyorum.

- The Stig -

20.10.2016 17:21:23

+2
take my money

OtostopcununRehberi

20.10.2016 17:19:56

+1
Sonunda! Casual oyuncuları geri getireceğiz demelerine rağmen gösterilen oyunlar pek de casual oyunlar değildi. Zelda, Skyrim, Splatoon, vs. Kontrolcülerin mantığını şahsen çok beğendim. Umarım tableti o cihaza taktığımızda grafikler artıyordur, donanımı o tabletin içersindekiler ibaret değildir. Yalnız gerçekten güzel gözüküyor. Fiyatı 300-400$ olursa çok iyi olur.

OnrGrTR

20.10.2016 17:19:31

+2
Allah yardımcın olsun Nintendo ne diyelim bize müsaade başka zaman geliriz yine merak etme sen..

***Respect***

20.10.2016 17:16:29

+1
patlar.net

TnesQuare

20.10.2016 17:16:14

+10
Tutar. Millet bu kadar alengirli bir şey istiyordu.

Source

20.10.2016 17:16:08

+1
Farklı bir konsept konsolun teknik detaylarınıda öğrenmek lazım yine Playstation ve Xbox ile rekabetten uzak bir konsol üretmiş Nintendo.

BSC Misafiri

20.10.2016 17:16:01

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony İkinci WiiU vakası yolda
Daha çok beklersin fanboy

BSC Misafiri

20.10.2016 17:16:00

0
abi bu ne ya, bu wii u konsolunun gelismis versiyonu.. ben guzel ev konsolu bekliyordum. amma olmadi

BSC Misafiri

20.10.2016 17:15:55

0
Zımbırtısı çok, parçaları kaybolur.

GoldPunch

20.10.2016 17:14:58

+14
Tutmaz. Millet bu kadar alengirli bir şey istemiyor. Videoda izlemek keyifli oluyor ama pratikte kullanışsız oluyorlar. Ayrıca 5 yıllık oyunla yeni konsol tanıtımını yapmayı da anlamadım. Baya Skyrim geliyor diye sevinmemiz mi gerek :)

ReflexAction

20.10.2016 17:11:28

0
konsept güzel fakat mobil bir cihaz ne kadar güçlü olabilir 3.parti tarafında yine bir şey beklemeyin.

Chirrut Imwe

20.10.2016 17:08:44

+15
İkinci WiiU vakası yolda

JUSTMAX

20.10.2016 17:07:53

+1
Olum çokzel lan

tuilde

20.10.2016 17:06:11

+3
Enteresan
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız