Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Sistem Güncellemesi 11.0.0 Yayınlandı

 
Switch'in yeni sistem yazılımı güncellemesi versiyon 11.0.0 yayınlandı.
 
Ana menüde haberlerin hemen yanına Nintendo Switch Online eklendi. Nintendo Switch Online aboneliğinin sunduğu her şeyi (akıllı telefon uygulamaları, online oynanış, mevcut turnuvalar, NES ve SNES oyunları, buluttaki kayıt veriniz ve üyelere özel indirimleri) tek bir yerde topluyor.

Kullanıcı sayfasına Trending sekmesi eklendi. Arkadaşlarınızın hangi oyunları oynadığına ve kaç saat oynadığına göz atabileceğiniz bir kısım.
 
İndirilmesi gereken birden fazla içerik olduğunda artık hangisini ilk indirebileceğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca birden fazla Switch konsoluna bağlı aynı Nintendo hesabındaki bir içeriği kullanırken kayıt verisi bir konsoldan diğerine otomatik olarak indirilecek. Bu özelliği kullanabilmek için bir defalık manuel olarak indirmeniz gerekli. 
 
Ekran görüntülerini ve videoları Switch'ten diğer cihazlara aktarmak artık daha kolay. USB ile bilgisayara ve QR kod ile akıllı telefonunuza kopyalayabilirsiniz.

Bunların yanı sıra Super Mario Bros.'un 35. yıl dönümü şerefine yeni profil simgeleri ve Brezilya Portekizcesi desteği geldi.
 
Daha fazla bilgi için güncelleme notlarına buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Empire of Sin ve Immortals Fenyx Rising İnceleme Puanları PixelJunk Eden 2 Switch için 10 Aralık'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

myze.

3.12.2020 01:01:17

0
Oyun konusunda bence bayağı kısır uzun zamandır. Ben Gameboy ve Gamecube oyunlarını bekliyorum, söylentiler arttı.

BSC Misafiri

2.12.2020 11:09:00

0
Elin polonyalısının nüfusu 38,5 milyon ve nüfus düşüşte artmıyor.Tabi size göre bu nüfusun %100 ü kundaktaki bebekler bile oyun alıyor ondan dil desteği var :) Oyun tarihinde tüm dünyada 15 ila 35 milyon satan oyunlarda 7 milyarlık dünyada polonyanın payı kaçtır düşündünüzmü hiç? Tabi dedimya kundaktakiler bile size göre sizden üstün varlıklar :) https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Oyun_Gelirlerine_Gore_ilk_100_Ulke-85620.htm 2016 nın ülkelere göre pazar payları.Gerçi polonya 500. cü olsa ülkemiz 10. olsa siz gene mandacılık zihniyetli olduğunuz için kendinizi hep aşağılamak için yabancıyı övmek için boş avukatlığa soyunursunuz.Konu nintendo değil sadece.Daha önce belirttim sizin gibiler olduğu müddetçe sizler her halükarda alırsınız.Ben olsam konsolda ve windows steam ve epic platformlarında tek dil japonca ve oyunlarda tek dil japonca olarak sunardım. Sizin gibiler gine avukat olurdunuz. Sen bi ürün satacaksın girdiğin pazarda atıyorum amerika olacak ama diceksinki önce bi alın sora dilinizi eklerim sizin kafa böyle.Anlamamak için diretiyorsunuz ve gine bu örnekte avukatlığa soyunur ama larla konuşursunuz.Olay sizlerin boş avukatlıkları. Bi ürün ülkemde bi tane dahi satılacaksa banada dil desteğinide verecek. Yabancı yatırımcının bayıldığı kafalarsınız 0 yatırım %100 kar niye dil desteği eklesinki ? hazır avukatlarıda var.

BSC Misafiri

2.12.2020 07:01:27

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben diyorum angara bu arkadaş diyor... Cd projeckt ne alaka :))) Bak işte yine boş avukatlığınızla boş bişeye değinmişsiniz.Nezaman bu avukatlıktan vazgeçersiniz ozaman değer verirler dediğimi anlayana kadar baştan defalarca oku. Ülkemizdeki köy kadar ülkede 1000 tane satacak oyun ama dublaj yada alt yazı hep olacak bize gelince niye yatırım yapsınmışmış. Ben playstation dahi tüm yabancıların yerinde olsam bırak ingilizceyi sizin gibiler okduğu için ülkede satılan konsolunda oyunlarında sadece japonca dil yapardım nede olsa gine avukatlık yapmak için dünden razısınız :))
Birader atıp tutacağına köy dediğin Polonya'nın yüzölçümüne bak. İnsan şu yazdığından utanır. Köy dediğin yerine oyun satışları senin ülkendekinden aman aman düşük değil. Eleman polonya duyunca Cd project anlamış öyle cevap atmış. Kusura bakma ama cümlede her tarafa çekmeye müsait. Mesajın kalanında gayet haklı ona değinememişsin. Polonyada Nintendo eminim Türkiyede olduğundan katlarca fazla satıyordur.

BSC Misafiri

2.12.2020 07:01:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben diyorum angara bu arkadaş diyor... Cd projeckt ne alaka :))) Bak işte yine boş avukatlığınızla boş bişeye değinmişsiniz.Nezaman bu avukatlıktan vazgeçersiniz ozaman değer verirler dediğimi anlayana kadar baştan defalarca oku. Ülkemizdeki köy kadar ülkede 1000 tane satacak oyun ama dublaj yada alt yazı hep olacak bize gelince niye yatırım yapsınmışmış. Ben playstation dahi tüm yabancıların yerinde olsam bırak ingilizceyi sizin gibiler okduğu için ülkede satılan konsolunda oyunlarında sadece japonca dil yapardım nede olsa gine avukatlık yapmak için dünden razısınız :))
Polonya da Nintendo talebi geçmişten günümüzü popüler olmasa dahi Türkiye'den her zaman yüksek ve stabildir. Google orada duruyor kullanın lütfen. Ha açmışken Polonya ne kadar büyük ona da bakarsınız.

BSC Misafiri

2.12.2020 01:31:02

0
Ben diyorum angara bu arkadaş diyor... Cd projeckt ne alaka :))) Bak işte yine boş avukatlığınızla boş bişeye değinmişsiniz.Nezaman bu avukatlıktan vazgeçersiniz ozaman değer verirler dediğimi anlayana kadar baştan defalarca oku. Ülkemizdeki köy kadar ülkede 1000 tane satacak oyun ama dublaj yada alt yazı hep olacak bize gelince niye yatırım yapsınmışmış. Ben playstation dahi tüm yabancıların yerinde olsam bırak ingilizceyi sizin gibiler okduğu için ülkede satılan konsolunda oyunlarında sadece japonca dil yapardım nede olsa gine avukatlık yapmak için dünden razısınız :))

BSC Misafiri

1.12.2020 19:31:40

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hastayım şu kafaya senin ülkende nekadar ilgi gösteriyormuş. Ticaret yapan her şeyi sunmakla mükelleftir ürününü satabilmek için. Ama bizim insanımız boş yere avukat olmayı çok sever. Senelerdir bu ülke ingilizce oyun oynuyor mesela. Biz ingiliz amerikalının dil ücretini ödeyelim yıllardır.Ama bize gelince dil konusunda hep avukatlar çıksın alıyormusun ilgi gösteriyormusun. Elin polonyalısının nüfusu kaç biliyomusun arkadaş her oyun nerdeyse %90 dublaj olmadı alt yazı çıkıyor.Bizim ülkede köy kadar ülkeye gelince deatek var siz avukatlar da varoldukça bize zaten destek gelmez.
Ya kafa mi buluyorsunuz CD project değerli bir stüdyo olsa da. Bilmem kaç yılda bir oyun tek oyun çıkarıyor tek oyun! elma ile armut hesabı yapıp durmayın. Nintendo dediğin kaç bin çalışanı var. kaç tane oyun yapıyorlar. Taş çatlasa 1000 kopya dahi satamayacağı bir yere cidden uğraşacağını mı bekliyorsunuz ? Ayrıca Nintendo'yu neden bekliyorlar ki ? Bulun, oluşturun ciddi profesyonel bir ekip Nintendo ile iletişime geçin ve durumu anlatın. Kalkıp bunu da biz mi söyleyelim. Görende milyon tane kişi mail atıp nintendo niye Türkçe dil opsiyonu yok diyorsunuz da herif yatırım yapsın. Nintendo 3000 konsol sattıysa şu ülkede 2000 küsürü ekonomik durum ve vergilerden komple kopya'ya yöneldi. En çöp oyunu dahi oynayan youtuberlar'dan kaçı Nintendo oyunlarına bakıyor. Kitle çok küçük arkadaşım bizde böyle. İçinde izlenme ve para olmayınca da pek kimse girişmiyor. 7 ay içerisinde 26 milyon satmış bir oyuna bizde göz önünde ki sadece tek kişi baktı o da baktı aşırı ilgi yok herhalde vazgeçti haklı da. İlgi var da Nintendo mu kayıtsız kalmazdı.

BSC Misafiri

1.12.2020 16:51:18

0
Hastayım şu kafaya senin ülkende nekadar ilgi gösteriyormuş. Ticaret yapan her şeyi sunmakla mükelleftir ürününü satabilmek için. Ama bizim insanımız boş yere avukat olmayı çok sever. Senelerdir bu ülke ingilizce oyun oynuyor mesela. Biz ingiliz amerikalının dil ücretini ödeyelim yıllardır.Ama bize gelince dil konusunda hep avukatlar çıksın alıyormusun ilgi gösteriyormusun. Elin polonyalısının nüfusu kaç biliyomusun arkadaş her oyun nerdeyse %90 dublaj olmadı alt yazı çıkıyor.Bizim ülkede köy kadar ülkeye gelince deatek var siz avukatlar da varoldukça bize zaten destek gelmez.

İdrak İstimlak

1.12.2020 15:11:59

+2
Ne çözünürlük, ne fps, hiç bir önemi yok şu muhteşem Switch oyunlarına bakınca. Kesinlikle efsane konsol...

BSC Misafiri

1.12.2020 14:53:41

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Turk.Navy Bir üniversite öğrencisine verse 1 saatde çevirini yapar bu Eshop’un ama Nintendo bir türlü Türkçe yapamadı
Yapması mı gerekiyor? Senin ülkende ne kadar kişi ilgi gösterip oyunlarını,konsollarını alıyor? Fiyatı vs bunlar tartışılır nedenleriyle o ayrı fakat şunu kabul edelim malum oyun derginin başındaki kişilerden biri bile çıkıp mario için ehliyet alacak yaşa gelen adam mario oynuyorsa onu ciddiye almam diyorsa suç karşı tarafta değil, bizim kafa yapımızda.

Caped 117 Crusader

1.12.2020 14:19:27

0
ukte kaldı şu konsol.

Turk.Navy

1.12.2020 14:16:11

0
Bir üniversite öğrencisine verse 1 saatde çevirini yapar bu Eshop’un ama Nintendo bir türlü Türkçe yapamadı

arnavut_efe

1.12.2020 12:06:15

0
Web browser bile olsa yeterli zaten içinde barındırdığı özelliği kullanıcıdan saklamakta ne bliyim..

İdrak İstimlak

1.12.2020 11:39:38

+1
Güzel güncelleme ama biz halen Netflix ve browser desteği bekliyoruz.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız