Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Next Level Games'i Satın Aldı

 
Nintendo, Next Level Games'in hisselerinin %100'ünü satın almak için anlaştıklarını duyurdu. Anlaşmanın 1 Mart 2021 tarihinde tamamlanması bekleniyor.

Nintendo ile Next Level Games uzun süredir birlikte çalışıyor. Kanada Vancouver merkezli oyun stüdyosu daha önce GameCube için Super Mario Strikers, Wii için Mario Strikers Charged and Punch-Out!!, 3DS için Luigi's Mansion: Dark Moon ile Metroid Prime: Federation Force ve Switch için Luigi's Mansion 3'ü geliştirdi. 
 
Satın almayla birlikte iki firma arasında daha yakın iletişim ve Nintendo geliştirme ekiplerinden personel desteğiyle geliştirme hızı ve kalitesinde artış sağlanacağı belirtildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
The Medium İki Ray Tracing Modu İçerecek Tekken 7, My Friend Pedro ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'ten Kaldırılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.1.2021 19:12:53

0
Son çıkan oyun en zayıfıydı demek yanlış olur. Birinci oyunu sevenler genelde 3'ü tutar. Serinin genelde fanlar arasında ne kabul görmeyeni ya da ayrılığa sebep olanı 2'dir. Onun da sebepleri hayalet tasarımları, oynanış özgürlüğünü kısıtlayan görev mantığı ve tek analog ile oynanması. Bunlar haricinde seri hep ileri gitti. 3'üncü oyunun zayıf tarafları yok mu var ama halledilmeyecek konular değil.

Kasatka

5.1.2021 17:45:06

0
3 oyun da dönemine göre çok iyi durumdaydı hem teknik hem mekanik olarak. İlk oyun GameCube de muazzam duruyordu 2. Oyun ise bence 3ds de ki en iyi 3d oyundu 3d Mario ile birlikte. Luigi mansion 3 ise mekanik anlamda iki oyunu da olması gerektiği gibi ileri taşımış ve grafiksel olarak da o switch donanımının zayıflığına ragmen bir animasyon filmi kalitesi sunmuş bize. 4. Oyunu zevkle ve sabırsızlıkla bekliyorum

BSC Misafiri

5.1.2021 14:09:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Luigi's Mansion 3, grafik dışında eski oyunların arkasında kalmış bir oyun, güzel bir multiplayer kısmı var ama bu oyunun ana hikayesi, ana oynanışının eski oyunlardan geride kaldığını değiştirmiyor...
3 oyunu da oynadım. 3'üncü oyun bir çok konu da öncekleri sollamış. Birinci oyunun diğerlerinden daha sempatik kılan hayalet tasarımları ve mekanların görsel stilinin farklı olması dışında bir numarası yok. Hikaye ve ara sahne zaten yok gibi bir şeydi ve de oldukça kısaydı tek mekanik ile bütün oyun aynı şekilde gidiyor ve bitiyordu. İkinci oyun yeni mekanikler getirdi ve mekan zenginliği kazandırdı, oynanışa gizli odalar mekan bazlı bulmacalar ekledi ama ilk boss dışında dövüşleri zayıftı. 3'üncü oyun hem tonla boss getirdi. Mekan zenginliğini üst düzeye çıkardı artı yeni mekanikler ile destekledi. Yetmedi iyi çalışan bir coop desteği de getirdi ve ilk oyuna her mana da oldukça benzedi. Nasıl sadece grafikleri daha iyi oluyor bana söyler misin ?

BSC Misafiri

5.1.2021 13:22:08

0
Luigi's Mansion 3, grafik dışında eski oyunların arkasında kalmış bir oyun, güzel bir multiplayer kısmı var ama bu oyunun ana hikayesi, ana oynanışının eski oyunlardan geride kaldığını değiştirmiyor...

BSC Misafiri

5.1.2021 12:57:51

0
Süper hamle
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız