Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 'Joy-Con Drift' Sorunu Hakkında Yorumda Bulundu

 
Switch Joy-Con'larındaki analog'ların düzgün bir şekilde çalışmasını engelleyen ve oldukça yaygın olan 'drifting' sorunu Nintendo'ya büyük problem olmaya devam ediyor.
 
En son Avukatlık ofisi Chimicles, Schwartz Kriner & Donaldson-Smith (CSK&D) Nintendo'ya toplu dava açtı.

Bunun üzerine Nintendo'dan resmi bir açıklama geldi:
 
"Nintendo'da kaliteli ürünler üretmekten büyük gurur duyuyoruz ve bu ürünler üzerinde sürekli olarak iyileştirmeler yapıyoruz. Bazı Joy-Con kontrolcü cihazlarının doğru şekilde yanıt vermediğine dair ortaya çıkan güncel raporların farkındayız. Tüketicilerimizin Nintendo Switch ile eğlenmelerini istiyoruz ve eğer onları keyif almaktan alıkoyan herhangi bir şey olursa http://support.nintendo.com adresini ziyaret etmelerini öneriyoruz böylece yardım edebiliriz."
 
Daha uzun pil ömrüne sahip olacak yeni Nintendo Switch modeli ile birlikte yeni Joy-Con renkleri Mavi/Neon Sarı ve Neon Mor/Neon Turuncu yolda. 4 Ekim'de satışa sunulacak yeni Joy-Con'larda bu sorun hakkında bir iyileştirme yapılmasını umuyoruz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Remedy Patronu Alan Wake 2'yi Yapmak İstiyor Football Manager 2019 Satışları İki Milyonu Aştı

BSC Misafiri

23.7.2019 13:09:38

0
İlk switch alanlardan biriyim ve bu sorun son bir kaç ayda switch alan insanlarda yaşanmaya devam ediyor arada 2 yıl var neredeyse joyconun tasarımı problemli onu çözmedikleri sürece çözüleceğini sanmam problemin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız