Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Gamescom 2019 Planlarını Paylaştı

 
Nintendo, 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom 2019 etkinliğine dair planlarını paylaştı.

Etkinliğin ilk iki günü Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Astral Chain, Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition, Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 ve The Witcher III: Wild Hunt – Complete Edition oyunlarından yeni oynanış videoları paylaşılacak.

Etkinliğin tamamında katılımcılar Nintendo'nun standına giderek Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Pokemon Sword and Pokemon Shield, Daemon X Machina, Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition ve The Witcher III: Wild Hunt – Complete Edition oyunlarını bizzat deneyebilecek.

Bunların dışında Super Smash Bros. Ultimate ve Splatoon 2 turnuvaları oyuncuları bekliyor olacak.

Nintendo, etkinlikte yeni oyun duyurusu / tanıtımı yapılıp yapılmayacağına dair herhangi bir bilgi vermedi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Birinci Şahıs Bulmaca Oyunu The Sojourn 20 Eylül'de Çıkacak Devil's Hunt 17 Eylül'de PC, 2020'nin İlk Çeyreğinde PS4, Xbox One ve Switch için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.8.2019 21:21:47

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Bize ne ey Nintendo! Konsolu alalım desek alamıyoruz, oyunlarını zaten alamayız Türkçe bir içeriğinde yok. Sony'i Türkçe içerik konusunda tebrik ediyorum Microaoft'ta bizim ülkeye çok geç geldiler ama en azından hatalarından döndüler şimdi onlarda Türkçe içerikle gelmeye başladılar.
bu konuda Nintendo suçlu değil bizim ülkenin oyuncularında suç var.Playstation hakimken ülkenin heryerine ne yapmalarını bekliyorsun onlarda haklı olarak bizi umursamıyorlar.Microsoft ucundan birşeyler kazanabileceği bir kitle yakaladığı için girdi sonradan.Ayrıca konsolu alırsın istersen ama ülkenin koşullarına göre alırsın ve desteği de var.Oyunlarıda aynı şekilde ülkenin durumuna göre pahalı olarak alırsın.Boş saldırılar yapma adındaki sıfır gibi.

İdrak İstimlak

1.8.2019 21:00:09

+4
10 numara konsol, ister evde TV başında, ister dışarıda mobil durumda. Zaten satış rakamları ne kadar başarılı bir konsol olduğunun kanıtı. Adamlar Xbox One'dan 2.5 yıl sonra çıktı ama neredeyse satış başarısı olarak rakibini geçti. Yetmedi, bu kısa süre içine GOTY seviyesinde oyunlar sığdırdı, resmen kalite akan bir konsol. Konsolu ve oyunlarını almak için bir çok kanal mevcut, ben çok uygun fiyata aradığım oyunu buluyorum, marketinde 3. parti oyunlara muazzam indirimler yapılıyor. Ha kendi oyunları pahalı, 3. parti 3A oyunlara geç indirim geliyor ama sonuç olarak başka hiç bir yerde bulamayacağınız bir deneyim vaat ediyorlar.

Guest-AEF248198

1.8.2019 20:32:15

+2
Bize ne ey Nintendo! Konsolu alalım desek alamıyoruz, oyunlarını zaten alamayız Türkçe bir içeriğinde yok. Sony'i Türkçe içerik konusunda tebrik ediyorum Microaoft'ta bizim ülkeye çok geç geldiler ama en azından hatalarından döndüler şimdi onlarda Türkçe içerikle gelmeye başladılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız