Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Direct Etkinliği Bugün Saat 17:00'de! Bizlere Neler Sunacak?

 
 
Nintendo geçtiğimiz günlerde 14 Eylül TSİ 17:00'de yeni bir Nintendo Direct Etkinliği'ne ev sahipliği yapacağını duyurdu. Yeni etkinlik temel olarak bu kış çıkacak Switch oyunlarına odaklanıyor.
 
Etkinlik 40 dakika sürecek
 
 
 
Nintendo Direct açıklanan bilgilere göre 40 dakika sürecek. Burada kış aylarında çıkış yapacak Switch oyunlarına genel bakışlar, güncellemeler ve daha fazlası yer alacak. YouTube ve Nintendo.com üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Öte yandan bu gece TSİ 23:59'da Sony, 27 dakikalık State of Play yayını yapacak. Bu etkinlikte bağımsız oyunlardan PlayStation VR2'nin önemli anlarına ve üçüncü taraf ortaklardan gelecek önemli oyunlara kadar birçok projeye ve detaya yer verilecek. Yayın daha çok daha önce duyurusu yapılmış ve PlayStation konsollarına gelecek oyunlara yönelik yeni detayları aktaracak.
 
State of Play'i ise YouTube, Twitch ve TikTok'tan izleyebileceksiniz. 
 
Takip etmek isterseniz canlı yayın
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Steam'de 20. Yıla Özel Birçok Oyunda İndirim Bulunuyor: İşte Öne Çıkanlar EA Onayladı: The Sims 5 Oynaması Ücretsiz Olacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız