Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Aksiyon Platform Oyunu Cyber Shadow Çıkış Yaptı, Xbox Game Pass'e Dahil

 
Yayıncılığını Yacht Club Games ve geliştiriciliğini Aarne "MekaSkull" Hunziker'in üstlendiği ninja aksiyon platform oyunu Cyber Shadow bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkışını gerçekleştirdi.

PlayStation Store'da 144,00 TL, Xbox Store'da 56,25 TL, Nintendo eShop'ta $19.99 ve Steam'de 33,33 TL.

Ayrıca konsol ve PC'de Xbox Game Pass'e dahil.
 
İnceleme puanları:
 
God is a Geek 95 
PC Invasion 95
Comicbook.com 90
Nintendo Insider 90
NintendoWorldReport 90 
Finger Guns 90 
Noisy Pixel 90
TheGamer 90 
Hobby Consolas 83
Hardcore Gamer 80 
Push Square 80 
Shacknews 80 
GameSkinny 80
Hey Poor Player 80
IGN 80
Screen Rant 80
Vandal 78
Destructoid 75 
Video Chums 75  
Game Informer 75
Twinfinite 70 
Game Revolution 55
 
İlk 11 dakikasına aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.
 
 
Dünya, kötü Dr. Progen ve onun acımasız sentetik ordusu tarafından ele geçirildi. Çaresiz bir yardım çağrısı, klanının tek kurtulanı olan Shadow'a, ebedi yıkıma giden yola neden olanı ortaya çıkarması için son bir görev yükler. Robotik arkadaşın L-Gion, Mekacity harabeleri arasındaki tek rehberin. Shadow, klanını ve sevdiğini korumak için ne kadar ileri gidecek? Onlar arasındaki bağ göründüğünden daha mı güçlü? Klanın kadim güçlerinin sırlarını yalnızca sen çözebilirsin. Süren dolmadan önce acele et! Kurtuluşa giden yol, saf bir Ninja Aksiyon oyunu olan Cyber Shadow'da seni bekliyor.
 
İncelikle oluşturulmuş ninja platform aksiyonunu deneyimle! Klostrofobik fabrikaları, kirlenmiş araştırma laboratuvarlarını, güçlendirilmiş sahil şeritlerini, büyük gökdelenleri ve daha fazlasını keşfederken Mekacity'de yolunu açmak için ileri atıl, biç ve sıçra!

Ninja klanının yitik ruhlarından güç alan Dr. Progen’in ordusu, tüm yaşam formlarını acımasızca avladı. Kurtulan son kişi olarak, devasa savaş makinelerinden sentetik olarak geliştirilmiş klan rakiplerine kadar onlarca apokaliptik boss'u alt etmelisin.

Kalıcı Ninjutsu beceri ve yeteneklerinin kilidini açmak için klanını kurtar. Shuriken ve kunai gibi silahlar ile uzaktan saldır veya çift atlama, çapraz kesme ya da duvar kaydırma tekniklerini kullanarak düşmana yaklaş. Gerçek potansiyelini açığa çıkarmak için ateş çağır, kılıcını savur, saldırıları savuştur ve çok daha fazlasını yap.

Hem oyun içinde hem de aksiyon arasındaki animasyonlu sinematik sahneler aracılığıyla anlatılan sürükleyici bir hikâyeyi yaşa. Shadow, kapıldığı karanlıktan geri döner ve kesinlikle son olacak bu görevinde sayılı gün içinde Mekacity'den fırtına gibi geçer. Kaderiyle yüzleşmeden önce neler olduğu belirsizdi ama kesin olan, klanına ihanet edildiğiydi. Klanın ustasına ne olmuştu? Hiçbir şey göründüğü gibi olmadığında kime güvenilebilirdi?

El yapımı hareketli görseller, detaylı piksel estetiği ve mükemmel kontrollerle sunulan özgün bir 8-bit sunumu. Akıcı animasyon, çok katmanlı paralaks arka planlar ve geliştirilmiş oyun tasarımı gibi modern dokunuşlar içeriyor.

Enrique Martin tarafından yapılmış nabız yükselten oyun müziği.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyber Shadow ninja aksiyon platform Yacht Club Games Mechanical Head Studios
Bir Aylık EA Play Yeni Üyeler için İndirimde The Last of Us Part II Yılın Oyunu Ödülü Sayısında The Witcher 3'ü Geride Bıraktı

Revrains

26.1.2021 18:17:26

0
GamePass üzerinden bedava mı hemen yapıştıralım ,)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyber Shadow ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız