Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix'in The Dark Crystal: Age of Resistance Dizisi İptal Edildi

 
Jim Henson ve Frank Oz'un 1982'de yayınlanan The Dark Crystal filminin öncesini anlatan Netflix'in The Dark Crystal: Age of Resistance dizisi iptal edildi.
 
2019 yılında ilk sezonu yayın hayatına başlayan dizi ne yazık ki geçtiğimiz saatlerde iptal edildi. Ancak yapılan açıklamaya göre hikayenin devamını anlatabilmek için çalışmalarının sürdüğünü ve süreceğini de öğrenmiş olduk.
 
Dizinin yaratıcılığını Jeffrey Addiss ve Will Matthews üstleniyordu. Oyuncu kadrosunda ise Neil Sterenberg, Beccy Henderson, Nathalie Emmanuel, Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Dave Chapman, Kevin Clash ve Victor Yerrid gibi isimler bulunuyordu.
 
Ayrıca direkt olarak diziden uyarlanan aynı isimli bir oyun da bulunuyor, Steam adresine buradan ulaşabilirsiniz.. Hem filmi hem de diziyi şu anda Netflix'te bulabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Dizi Haberleri the dark crystal The Dark Crystal: Age of Resistance netflix iptal
Raised by Wolves'un Çizgi Roman Serisi Yayınlandı, İlk Sayı Ücretsiz The Elder Scrolls Online PS4 Desteği, Microsoft'un Satın Alımından Etkilenmeyecek

Sean john

22.9.2020 13:38:59

0
Diziye baya uğraşılmış gibiydi izlenmesi mi düşük kaldı acaba.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız