Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online PS4 Desteği, Microsoft'un Satın Alımından Etkilenmeyecek

 
Microsoft'un dünkü 7.5 milyar dolar değerindeki satın alımı The Elder Scrolls Online geliştiricisi ZeniMax Online Studios'u da kapsıyor.

Stüdyo yönetmeni Matt Firor tarafından belirtilene göre bu satın alım MMORPG oyununun PlayStation 4 üzerindeki desteğini herhangi bir şekilde etkilemeyecek. Aksine bu satın alım oyunu herkes için daha iyi yapacak.
 
"The Elder Scrolls Online'ın daha önce nasılsa şimdi de öyle destekleneceğini doğrulamak istiyorum. Oyunun şu anda desteklenen platformların her birinde büyümeye ve gelişmeye devam etmesini bekliyoruz. Microsoft haberinden çok memnumuz ve iki şirketin birlikte çalışarak The Elder Scrolls Online'ı herkes için nasıl daha iyi hale getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz."
 
The Elder Scrolls Online ile ilgili başka bir haber ise The Dark Heart of Skyrim destanını sona erdirecek Markarth indirilebilir içeriği Kasım'da geliyor. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Netflix'in The Dark Crystal: Age of Resistance Dizisi İptal Edildi Capcom, TGS 2020 Online Programını Açıkladı

Shovel Knight

22.9.2020 18:52:06

+2
sony satın almış olsaydı kesin etkilenirdi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız