Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NetEase Açık Dünya Macera Oyunu Project: Ragnarok'u Duyurdu

 
NetEase Games, İskandinav mitolojisinden esinlenen açık dünya macera oyunu Project: Ragnarok'u konsol, PC, iOS ve Android için duyurdu. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Project: Ragnarok'da oyuncular İskandinav mitolojisindeki kıyamet Ragnarok'u durdurmakla görevli bir kahramanın rolünü üstlenecek. Oyuncular bu yolculukta tehlikeli çölleri, unutulmuş mağaraları, eski ormanları ve şehir devletlerini keşfedecek cücelerle birlikte çalışacak, şeytani kişilerin izlerini takip edecek ve Ragnarok'un arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışacak. 
 
Niko Partners analisti Daniel Ahmad tarafından belirtilene göre klasik Çin MMO tarzı oynanış ile premium AAA oynanışı birleştirerek global kitleye ulaşılmak hedefleniyor.
 
GamerSky tarafından belirtilene göre NetEase Games'in bu proje için iki yıldan fazla bir süredir araştırma ve geliştirme üzerinde çalışan uluslararası bir ekibi var.

Duyuru ve oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Project: Ragnarok NetEase Games açık dünya macera
The Last of Us Part II'nin Yeni Geliştirici Günlüğü Oynanışa Odaklanıyor Point-and-Click Adventure Oyunu When The Past Was Around Bu Yaz Konsollar ve PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

IcyTea Lemon

21.5.2020 18:19:56

0
NetEase'in MMO ları bi harika oluyor, Crusaders of Light'ı çok uzun süre oynamış birisi olarak inanılmaz güzel geliştirdiler. Oyun harikaydı ama ne yazık ki NA/EU publisherları çöptü. Oyunu, çin sürümüne yetiştirmeye çalışırlarken mahvedip durdular bi ton oyuncu bıraktı ve öldü. Global publisherlaının çoğunu işten çıkardılar zaten, bu projeye de baya önem verdikleri belli oluyor, bu oyundan umudum var. Umarım en kısa sürede çıkarırlar.

BSC Misafiri

20.5.2020 23:31:43

0
NetEase firması her ay 1 battle royale oyun çıkarıyor ve hiçbirine özenmiyor. Bu çıkacak oyunu da 2 aya çöpe atıcaklarına adım gibi eminim.

BSC Misafiri

20.5.2020 21:44:35

0
No gameplay no güven

BSC Misafiri

20.5.2020 18:47:25

0
Telefonda ne kadar iyi grafik sunarsan sun MMO tarzı veya derinlikten eser olmayan bir ton oyun.

BSC Misafiri

20.5.2020 18:30:50

0
god of war dan esinilmiş gibi ama bir o kadar da amatörce gözüküyor

BSC Misafiri

20.5.2020 18:18:08

0
mobil oyunların kandırmacalı reklamlarında gösterilen fragmanlara benzemiş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project: Ragnarok
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız