Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Point-and-Click Adventure Oyunu When The Past Was Around Bu Yaz Konsollar ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Toge Productions ve geliştirici Mojiken Studio, point-and-click adventure oyunu When The Past Was Around'un bu yaz PC ile birlikte PlayStation 4, Xbox One ve Switch için de çıkış yapacağını duyurdu.

Prologue bölümünü Steam üzerinden ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

A Raven Monologue ve She and the Light Bearer oyunlarının yaratıcısı Brigitta Rena'nın elinden çıkan bu point-and-click adventure oyunu 20'li yaşlarının başlarında genç bir kız olan Edda'nın hikayesini anlatıyor. Edda hayallerine ulaşma yolculuğunda yolunu kaybetmiştir fakat baykuş adamla tanışınca onun için her şey değişecektir.

When The Past Was Around geçmişi geride bırakmak ve kendi benliğini bulmakla ilgili bir hikaye, çeşitli bulmacalar ve gizemler, elle çizilmiş görseller ve atmosferik keman müziği sunacak.

Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
When The Past Was Around Toge Productions Mojiken Studio point-and-click adventure
NetEase Açık Dünya Macera Oyunu Project: Ragnarok'u Duyurdu Multiplayer Hayatta Kalma Aksiyon RPG Frozen Flame Bu Sonbaharda Steam'de Erken Erişime Açılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
When The Past Was Around ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız