Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nascar 2011'in 2011 DLC'si Geliyor

Araç tasarımlarında artık daha geniş olanaklara sahip olacaksınız.
 
     Nascar 2011, 2011 yerine 2010 sezonuna odaklanınca ortaya ilginç bir durum çıkmıştı. Geçtiğimiz Mayıs ayında çıkan oyunun yapımcıları bu durumu telafi etmek için yeni DLC yayınlamaya hazırlanıyor. Ve asıl önemlisi bu DLC'nin PS3 sürümü ücretsiz olacak.
 
     DLC, 2010 - 2011 sezonları karmaşasına çözüm getiriyor. Bu içerik paketini yüklediğinizde iki sezonu da oynayabildiğiniz gibi, 2011 sezonunun yeni özelliklerinden de yararlanabileceksiniz. Yeni puan sistemi, 60'dan fazla yeni araç tasarımı (Boya temaları), yeni yarışçılar ve pistler bulunuyor. Ayrıca Charlotte'ta gece yarışları, yeni hasar sistemi ve online hardcore yarış modu da eklenenler arasında.
 
     Standart bir DLC paketinden öte geniş çaplı bir güncelleme görünümünde olan bu paket PS3 kullanıcılarına ücretsiz, X360 sahiplerine ise 160 Microsoft Puanına mal olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nascar 2011 Yarış Eutechnyx Activision DLC
Final Fantasy Tactics Bu Hafta Çıkıyor Rapor: Borderlands 2 Çok Yakında Duyurulacak

BSC Misafiri

2.8.2011 13:57:17

+2
zuhahaha ps3 e ücretsiz xbox'a 160 ms puanı (ayrıca fanboy deilim ne xbox um ne ps im var hemen atlamayın fanboy diye fanboylar)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nascar 2011
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız